Yazar |
Mesaj |
-
csstasarimdenemeleri
Acemi Üye
|
24.10.2009, 08:36 (UTC) Mesaj konusu: Yorumlar |
|
|
Beyler sitem hakkında değilde tasarımla ilgili yorumlar??? |
|
↑
|
|
|
-
odev-arsivleri
Uzman Üye
|
24.10.2009, 08:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımınızı Geliştirmenizi Öneririm Kırmızılıkları Daha Güzel Yaparsanız Değişik Bir Tasarım Olcağına İnanıyorum.. |
|
↑
|
|
|
-
csstasarimdenemeleri
Acemi Üye
|
24.10.2009, 08:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
odev-arsivleri yazmış: Tasarımınızı Geliştirmenizi Öneririm Kırmızılıkları Daha Güzel Yaparsanız Değişik Bir Tasarım Olcağına İnanıyorum.. teşekkür ederim saol |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
24.10.2009, 12:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hoş oLmuş..
"Tasarımı Çalan TOP oLsun" yazısı kırdı geçirdi beni..
BaşarıLar.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
royalfm
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
csstasarimdenemeleri
Acemi Üye
|
24.10.2009, 13:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
royalfm yazmış: Oraya yazdığın cümle zaten baştan kötü yorum yapmamız için herhalde kasıtlı olarak yapılmış birşey.. Site güzel değil, bence. Başarılar.. Yorumların için saol senin sitede bir işe yaramaz buda benim yorumum başarılar |
|
↑
|
|
|
-
e-catlak
Aktif Üye
|
24.10.2009, 13:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
csstasarimdenemeleri yazmış: royalfm yazmış: Oraya yazdığın cümle zaten baştan kötü yorum yapmamız için herhalde kasıtlı olarak yapılmış birşey.. Site güzel değil, bence. Başarılar.. Yorumların için saol senin sitede bir işe yaramaz buda benim yorumum başarılar gerçekten yaptığın terbiyesizlik arkadaşım sadece o adam yorumunu yapmış beyenmediysen beyenmedim dersin ama onun açtığı konuda ______________ |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
24.10.2009, 14:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
YORUMLARA AÇIK BİRİ DEĞİLSEN NEDEN BÖYLE BİR BAŞLIK AÇIYORSUN?
royaLfm yorumda buLunmuş.Oda böyLe bir başLık açarsa sende (aşırıya gitmeden) eleştirini yapabilirsin!______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
webmaster-html-kod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.10.2009, 15:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Adam zaten gidipde ananana babana sana (w.s) aşşağıcıyıcı bir hakarette bulunmamıs abartmaya gerek yok tasarıma gelince
güzel ve hos______________ |
|
↑
|
|
|
-
chitter
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.10.2009, 16:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarım guzel degil :S |
|
↑
|
|
|
-
ticaretlisesi-burak
Acemi Üye
|
26.10.2009, 13:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
TASARIM GÜZEL OLMUŞ GERCEKTEN VE DAHA İYİ OLCAĞINA BN SAHSEN İNANIYORUM BASARILAR KARDES =) ______________ |
|
↑
|
|
|
|