Yazar |
Mesaj |
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.10.2009, 08:32 (UTC) Mesaj konusu: Her şey bu sitede |
|
|
sitemiz son sürat ilerliyor ama sizlerin desteğine ihtiyacım var bir çok yaralı bilgiler ekledim ve hemen hemen hepsi kendi yazımımdır.Yane bir yorum yazın nası olmuş diye da ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Lütfen Forumda Konu Açmadan Önce Bölümün Başlarındaki Kuralları Okuyunuz..
|
20.10.2009, 08:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok sade olmuş bide içerik bölüdeki tablo kenarlarını 0 yapmalısın ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
|
-
moderatorler
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Lütfen Forumda Konu Açmadan Önce Bölümün Başlarındaki Kuralları Okuyunuz..
|
20.10.2009, 08:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
içerikte az ama güzel ______________ woldpress'ten anlayan editörler aranıyor.
|
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.10.2009, 16:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
saol yorum için ama tasarı böle daha güzel duruyor e başka kisme yorm yapmayacakmı ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.10.2009, 16:53 (UTC) Mesaj konusu: Re: Her şey bu sitede |
|
|
heraradiginburda yazmış: sitemiz son sürat ilerliyor ama sizlerin desteğine ihtiyacım var bir çok yaralı bilgiler ekledim ve hemen hemen hepsi kendi yazımımdır.Yane bir yorum yazın nası olmuş diye da ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.10.2009, 07:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.10.2009, 16:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hadi pamuk eller klavyeye ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
dersiman
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.10.2009, 17:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
en üstteki yazı yerine 950x (uzunluğu sana kalmış) boyutunda resim koyabilirdin ginede güzel tasarım |
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.10.2009, 16:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dersiman yazmış: en üstteki yazı yerine 950x (uzunluğu sana kalmış) boyutunda resim koyabilirdin ginede güzel tasarım
Ona gerek kalmadı ama şimdi bir sorunum var iceblue ya geçtm ama bn yazdıklarımın renklerinin direk kırmızı olmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim. ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
23.10.2009, 16:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Flood yapmayınız.. (Bunu herkese söylüyorum..)
Ek oLarak tasarım fena değiL.İçerikte hoş (Bana göre) başarıLar diLerim..
Şiir'de güzeL..MutLu oL diye rekLamLarına tıKladım.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.10.2009, 17:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Flood yapmayınız.. (Bunu herkese söylüyorum..)
Ek oLarak tasarım fena değiL.İçerikte hoş (Bana göre) başarıLar diLerim..
Şiir'de güzeL..MutLu oL diye rekLamLarına tıKladım..
Çok teşkkür ederim ama ne yapayım flood yapmayınca cvp yazan yok xd ama bir daha yapmam ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
menzililahileri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.10.2009, 18:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
TASARIM BANA GÖRE GÜSEL DEĞİL AMA YANLIS ANLAMA BU BENİM ZEVKİM İNŞ. BİR DE SAG MENÜLER BOS İNŞ. DOLDURSAN İYİ OLUR.SONRA ANA SAYFAYADA BİRAZ DÜZEN VER İNŞ.:)BASARILAR DİLERİM ______________
|
|
↑
|
|
|
-
taniti
Acemi Üye
|
23.10.2009, 18:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
heraradiginburda yazmış: hadi pamuk eller klavyeye
Tam hatırlamıyorum ama sen dedin galiba bana flood yapma felan ama senin yapdığı ayıp değilmi? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.10.2009, 21:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
taniti yazmış: heraradiginburda yazmış: hadi pamuk eller klavyeye
Tam hatırlamıyorum ama sen dedin galiba bana flood yapma felan ama senin yapdığı ayıp değilmi? |
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.10.2009, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yeni içerikler eklenmiştir tasarım değişmiştir içerikler eklenmeye devam edilmektedir eğer içerik hakkında bir öneriniz varsa burdan yazınız. ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
|