Yazar |
Mesaj |
-
online-games1
Uzman Üye
|
01.10.2009, 12:50 (UTC) Mesaj konusu: Sitenize Süper Reklam Alanı Kodu |
|
|
Kod: <div id="sidebar">
<ul>
<li id="submenu">
<h2> </h2>
</li>
</ul>
</div>
<div id="footer"><br />
<table id="table1" bordercolor="#000000" height="92" cellspacing="0" cellpadding="0" width="455" border="1" style="width: 455px; height: 92px">
<tbody>
<tr>
<td background="http://img.webme.com/pic/o/odev-arsivleri/derimrka.png">
<p align="center"><font face="Verdana" color="#ffffff" size="2"><strong>Reklam Alanı (88x31)</strong></font></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor="#4a4a4a" height="72"> </td>
</tr>
</tbody>
</table>
</div>
<!-- end div#footer -->
<div> </div>
<!-- end div#wrapper -->
Buyrun...
Önizlemesi sitemizde... ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
royalfm
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
hackerfiriend-anl
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.10.2009, 15:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Genelproblem bölümünde açmışsınız zaten kilitlenmiş niye burda tekrar açıyorsunuz amatör değilsiniz lütfen biraz dikkatli olalım ______________
|
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
14.10.2009, 16:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Royalfm tesekkur ederım
Hackerdfıend-anl gp de actım ama bazı olaylar oldu nıe burda acıyosun ne ınsanlar var yaa dıyorlardı bende Htmlye tekrar actım ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
cincocuk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.10.2009, 16:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hackerfiriend-anl yazmış: Genelproblem bölümünde açmışsınız zaten kilitlenmiş niye burda tekrar açıyorsunuz amatör değilsiniz lütfen biraz dikkatli olalım
Yav Kardes senin hakkında bisiler dicem ama kizma xD
alan adin taklitci gibi olmus ''hackerfirend gibi '' sadece anl var burda bi anlam yok forumdada kendini möderatör gibi hissediyosun paylasımları fln ters taraftan bakıyorsun eleştirel düşünme derim bu karsıdaki kisiyi üzer olum lu düsün az forumda bazı uyarılar yapıyorsun kocaman '' reklam yasakk xD bunu yaazan tek sen deilsin alperend ocak vs xD kendin bazı paylasımlar yapıyorsun örneğin cssde paylasımlar yaptın ama hepside forumda vardı ben yaptım dedin yardım-sever olmak için yapıorum dedin o zaman hyperend neye olmadi xD adam kod uzmani bs yardımı sayılmaz yani sebebin yardımsever olmaksa forumda ne isin var yanlıs anlama kötü sebeple sölemiyorum
Bu arada Knk Paylasım İçin Teşekkür ______________ Upsss... xD |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
16.10.2009, 14:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cincocuk yazmış: hackerfiriend-anl yazmış: Genelproblem bölümünde açmışsınız zaten kilitlenmiş niye burda tekrar açıyorsunuz amatör değilsiniz lütfen biraz dikkatli olalım
Yav Kardes senin hakkında bisiler dicem ama kizma xD
alan adin taklitci gibi olmus ''hackerfirend gibi '' sadece anl var burda bi anlam yok forumdada kendini möderatör gibi hissediyosun paylasımları fln ters taraftan bakıyorsun eleştirel düşünme derim bu karsıdaki kisiyi üzer olum lu düsün az forumda bazı uyarılar yapıyorsun kocaman '' reklam yasakk xD bunu yaazan tek sen deilsin alperend ocak vs xD kendin bazı paylasımlar yapıyorsun örneğin cssde paylasımlar yaptın ama hepside forumda vardı ben yaptım dedin yardım-sever olmak için yapıorum dedin o zaman hyperend neye olmadi xD adam kod uzmani bs yardımı sayılmaz yani sebebin yardımsever olmaksa forumda ne isin var yanlıs anlama kötü sebeple sölemiyorum
Bu arada Knk Paylasım İçin Teşekkür Rica ederim kardesim , ama lütfen ortam kızışmasın...Bu başlıkta mahvolmasın...Hackerfriend-anl ve cincocuğun uzatmayacağını düşünüyorum...İkinizde eskisiniz...Size Yakışmıyor ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
reklamvarr
Acemi Üye
|
17.10.2009, 14:08 (UTC) Mesaj konusu: yeni sitem arkadaşlar |
|
|
http://efirkoyu.com/______________ @sonsahne: tr.gg harici site reklamı yasaktır! |
|
↑
|
|
|
-
odev-arsivleri
Uzman Üye
|
17.10.2009, 14:10 (UTC) Mesaj konusu: Re: yeni sitem arkadaşlar |
|
|
reklamvarr yazmış: http://efirkoyu.com/
Lütfen Reklam Yapmayınız!!! |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
18.10.2009, 14:38 (UTC) Mesaj konusu: Re: yeni sitem arkadaşlar |
|
|
reklamvarr yazmış: http://efirkoyu.com/ ne yapıyorsun kardeşim ya !
dikkate almayın lütfen yorumlara devam... ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
24.10.2009, 10:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
O kadar kısı bakmıs yorum sayısına bak ! Ayıp ya ! Bırkac sanıyenızı ayırıp bır yorum yapın...! ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
petrokod
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
03.11.2009, 18:23 (UTC) Mesaj konusu: Re: default |
|
|
petrokod yazmış: saol güzel Teşekkürler ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
|