Yazar |
Mesaj |
-
alacatispor1927
Acemi Üye
|
18.10.2009, 07:20 (UTC) Mesaj konusu: Yetkililer buraya bakabilirmi acaba ? |
|
|
Arkadaşlar benim sitemin reklamı silindi.Ben birşeyi ellemediğim halde...Lütfen yardım edermisiniz ? Bir yanlış anlaşılmayla bütün sitemin silinmesini istemiyorum.Reklamı geri getirirseniz sevinirim.Zira onca emek boşa gitmesin.Hiç uyarmadan site siliyorlar bu hiç hoş olmuyor sonuçta..Yardımlarınızı bekliyorum.______________ |
|
↑
|
|
|
-
webliyiz
Aktif Üye
|
18.10.2009, 08:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
reklamlar hiç kimsede yok arkadaşım teknik bir sorun olsa gerek ______________ WwW.WeBLiYiZ.Tr.Gg |
|
↑
|
|
|
-
portalive
Aktif Üye
|
18.10.2009, 08:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimkide kayboldu böle daha iyi bence böle kalsın ______________ Efsane Geri Dönüyoooor! | www.portalive.tr.gg Yayındaa! |
|
↑
|
|
|
-
alacatispor1927
Acemi Üye
|
18.10.2009, 08:13 (UTC) Mesaj konusu: Re |
|
|
aman site silinmesinde valla korktum silcekler diye ______________ |
|
↑
|
|
|
-
webliyiz
Aktif Üye
|
18.10.2009, 08:31 (UTC) Mesaj konusu: Re: Re |
|
|
alacatispor1927 yazmış: aman site silinmesinde valla korktum silcekler diye |
|
↑
|
|
|
-
rebulitew0w
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.10.2009, 16:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Reklamlar geldi !
Ama eski türünden yani "yazı türü"nden..
Mesela ;
Browser Oyunu: Travian - 400000`den fazla oyuncu Ücretsiz üye ol!
gibi.. ______________ @Sadece gülmekle yetiniyorum. |
|
↑
|
|
|
-
mega-ipek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.10.2009, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: Re: Yetkililer buraya bakabilirmi acaba ? |
|
|
alacatispor1927 yazmış: Arkadaşlar benim sitemin reklamı silindi.Ben birşeyi ellemediğim halde...Lütfen yardım edermisiniz ? Bir yanlış anlaşılmayla bütün sitemin silinmesini istemiyorum.Reklamı geri getirirseniz sevinirim.Zira onca emek boşa gitmesin.Hiç uyarmadan site siliyorlar bu hiç hoş olmuyor sonuçta..Yardımlarınızı bekliyorum.
B-S De Teknik Arıza Var Kardeşim Açıklamayı Support Veya Alman Yoneticilerden Birisi Yapıcaktır
Hemde :
Böyle Daha İyi
Ama :
Sanırım B-S bu Google Reklamları İşinden Para Kazanıyor Yanı Bıze Domaın'ı Bu Google Reklamları Sayesınde Bedava Sağlıyor... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
rebulitew0w
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.10.2009, 16:16 (UTC) Mesaj konusu: Re: Yetkililer buraya bakabilirmi acaba ? |
|
|
mega-ipek yazmış: alacatispor1927 yazmış: Arkadaşlar benim sitemin reklamı silindi.Ben birşeyi ellemediğim halde...Lütfen yardım edermisiniz ? Bir yanlış anlaşılmayla bütün sitemin silinmesini istemiyorum.Reklamı geri getirirseniz sevinirim.Zira onca emek boşa gitmesin.Hiç uyarmadan site siliyorlar bu hiç hoş olmuyor sonuçta..Yardımlarınızı bekliyorum.
B-S De Teknik Arıza Var Kardeşim Açıklamayı Support Veya Alman Yoneticilerden Birisi Yapıcaktır
Hemde :
Böyle Daha İyi
Ama :
Sanırım B-S bu Google Reklamları İşinden Para Kazanıyor Yanı Bıze Domaın'ı Bu Google Reklamları Sayesınde Bedava Sağlıyor...
Dikkat !
Alıntı: Reklamlar geldi !
Mesela ;
gibi.. ______________ @Sadece gülmekle yetiniyorum.
|
|
↑
|
|
|
-
mega-ipek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.10.2009, 16:21 (UTC) Mesaj konusu: Re: Yetkililer buraya bakabilirmi acaba ? |
|
|
rebulitew0w yazmış: mega-ipek yazmış: alacatispor1927 yazmış: Arkadaşlar benim sitemin reklamı silindi.Ben birşeyi ellemediğim halde...Lütfen yardım edermisiniz ? Bir yanlış anlaşılmayla bütün sitemin silinmesini istemiyorum.Reklamı geri getirirseniz sevinirim.Zira onca emek boşa gitmesin.Hiç uyarmadan site siliyorlar bu hiç hoş olmuyor sonuçta..Yardımlarınızı bekliyorum.
Hemde :
Böyle Daha İyi
Ama :
Sanırım B-S bu Google Reklamları İşinden Para Kazanıyor Yanı Bıze Domaın'ı Bu Google Reklamları Sayesınde Bedava Sağlıyor...
Dikkat !
Alıntı: Reklamlar geldi !
Mesela ;
gibi..
Ewet Sonradan Farkına Vardım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
menzililahileri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.10.2009, 16:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence bs bu yönden cok tesekkür etmek lazım diğer ücretsiz site verenler her tarafı banner reklamları ile doldurutor ve siteler cok cirkin oluyor______________
|
|
↑
|
|
|
-
mega-ipek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.10.2009, 16:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
menzililahileri yazmış: bence bs bu yönden cok tesekkür etmek lazım diğer ücretsiz site verenler her tarafı banner reklamları ile doldurutor ve siteler cok cirkin oluyor
ewT onu anLatmaya calısıoRm bende burada ... ! ______________ |
|
↑
|
|
|
|