Yazar |
Mesaj |
-
fikraninadresi
Aktif Üye
|
16.10.2009, 06:27 (UTC) Mesaj konusu: google reklamları kalktı |
|
|
google reklamları kalktı galiba arkadaşlar yada teknik bir arıza var çünki hiç bir bs sitesinde yok reklamlar suan ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kral-music
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.10.2009, 06:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
merak etme düzeltirler yine |
|
↑
|
|
|
-
interforce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.10.2009, 06:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Niye düzeltsinler bırakın öyle kalsın ______________ .fear{display:none;} |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
16.10.2009, 06:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet ben ilk gördüğümde şaşırmıştım sanırım teknik bi arıza var veya yenilikler cıkabilir bilemem ama belkide reklamlar değişcektir başka bi reklam firmasının reklamları olabilir de hani ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.10.2009, 06:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimci-amca2 yazmış: evet ben ilk gördüğümde şaşırmıştım sanırım teknik bi arıza var veya yenilikler cıkabilir bilemem ama belkide reklamlar değişcektir başka bi reklam firmasının reklamları olabilir de hani
inşallah gelmez reklamlar yada büyümezler ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
16.10.2009, 07:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya arkadaşlar öncelikle b-s bize çok güzel imkanlar sunuyor ve bizde buna teşekkür için reklamları istemiyoruz yazık...
tamam kocaman reklam kimse istemez ama ilk baş küçücük reklam vardı yani ona bile tepki verildi bence ücretli site olmasına rağmen buna bile şükretmemiz lazım. ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
16.10.2009, 07:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimci-amca2 yazmış: ya arkadaşlar öncelikle b-s bize çok güzel imkanlar sunuyor ve bizde buna teşekkür için reklamları istemiyoruz yazık...
tamam kocaman reklam kimse istemez ama ilk baş küçücük reklam vardı yani ona bile tepki verildi bence ücretli site olmasına rağmen buna bile şükretmemiz lazım.
pardon düzeltiyorum ücretsiz site olmasına rağmen.______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
|
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.10.2009, 07:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimci-amca2 yazmış: tasarimci-amca2 yazmış: ya arkadaşlar öncelikle b-s bize çok güzel imkanlar sunuyor ve bizde buna teşekkür için reklamları istemiyoruz yazık...
tamam kocaman reklam kimse istemez ama ilk baş küçücük reklam vardı yani ona bile tepki verildi bence ücretli site olmasına rağmen buna bile şükretmemiz lazım.
aslında mantıklı düşününce haklısın sonuçta bisde öle değilmiyiz sitemize emek veriyoz karşılığınıda istiyoz
pardon düzeltiyorum ücretsiz site olmasına rağmen. ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
9-a-biz
Aktif Üye
|
16.10.2009, 12:18 (UTC) Mesaj konusu: Re: google reklamları kalktı |
|
|
fikraninadresi yazmış: google reklamları kalktı galiba arkadaşlar yada teknik bir arıza var çünki hiç bir bs sitesinde yok reklamlar suan
Müthiş yhaaaa |
|
↑
|
|
|
-
rapearth
Aktif Üye
|
16.10.2009, 21:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimciamcaya katılıyorum |
|
↑
|
|
|
-
tarikvesinifi
Acemi Üye
|
16.10.2009, 21:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benceeski haline geri dönsün linkli haline yada temelli böle reklamsız kalsın ______________ |
|
↑
|
|
|
-
heraradiginburda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.10.2009, 07:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ama bence kaldırdılar çünkü forumdaki reklamlar düzeldi sitelerdeki halen yok ______________ Yakında yeni projeler ile geliyorum ...
|
|
↑
|
|
|
-
kadir-58-
Aktif Üye
|
17.10.2009, 07:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sıkmayın canınızı sadece eskı acılan sıtelerde yok yenı acılan sıtelerde var bence teknık arızanın nedenı eskı bs sıtelerındekı text reklam banner reklam olacak hayırlı olsun |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
17.10.2009, 07:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Umuyorum (yeni açılan sitelerdeki gibi) büyük reklamlar gelmez.. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
kral-music
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.10.2009, 07:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|