Yazar |
Mesaj |
-
imparatorunsitesi
Acemi Üye
|
27.09.2009, 14:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: fikriniz güzel ama malesefki dandik profesyonel olmanızı beklemiyorumzaten güzel:D ilk videoda adamın öldürdüğü adam felan dandik hem takıım elbisesi yok
tabi o kadar olacak imkanlar kısıtlı daha dikkatli bakarsanız birkez ölen bir daha canlanmak zorunda kalıyor ______________
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=129675 bu konuda bana yardımcı olurmusunuz? |
|
↑
|
|
|
-
inthiz
Acemi Üye
|
27.09.2009, 14:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imparatorunsitesi yazmış: Alıntı: fikriniz güzel ama malesefki dandik profesyonel olmanızı beklemiyorumzaten güzel:D ilk videoda adamın öldürdüğü adam felan dandik hem takıım elbisesi yok
tabi o kadar olacak imkanlar kısıtlı daha dikkatli bakarsanız birkez ölen bir daha canlanmak zorunda kalıyor
Evet ama tebrik ederim hayalperest arkadaşlarınızla yola baş koymuşsunuz çok hoşuma gitti yaşlarınız kaç ben böyle bir işe kalkışsam yaşım daha 13 olmasına rağmen arkadaş bulamam
Tebrikler
www.inthiz.tr.gg______________ www.inthiz.tr.gg >>> İnternet Hizmetleri >>> Antivirüs >>> Webmaster >>> Google >>> Seo >>> Programlama >>> Html >>> Kod >>> Javascript >>>Sitene Ekle (reklamsız)<<< |
|
↑
|
|
|
-
imparatorunsitesi
Acemi Üye
|
27.09.2009, 14:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: imparatorunsitesi yazmış:
Alıntı:
fikriniz güzel ama malesefki dandik profesyonel olmanızı beklemiyorumzaten güzel:D ilk videoda adamın öldürdüğü adam felan dandik hem takıım elbisesi yok
tabi o kadar olacak imkanlar kısıtlı daha dikkatli bakarsanız birkez ölen bir daha canlanmak zorunda kalıyor
Evet ama tebrik ederim hayalperest arkadaşlarınızla yola baş koymuşsunuz çok hoşuma gitti yaşlarınız kaç ben böyle bir işe kalkışsam yaşım daha 13 olmasına rağmen arkadaş bulamam
vallaha mahalle geniş ama genede adam eksikliğimiz oluyor video çekeceğimiz zaman işleri çıkıyor yada işlerine gelmiyor su 3 video yapmak için bayagı uğraştık ama sonunda becerebiltik..yaşı büyük olanda var küçük olanda var ______________
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=129675 bu konuda bana yardımcı olurmusunuz? |
|
↑
|
|
|
-
chitter
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.09.2009, 13:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
begendim ellerine saglık |
|
↑
|
|
|
-
imparatorunsitesi
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
dicleokan
Acemi Üye
|
01.10.2009, 06:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imparator gibi |
|
↑
|
|
|
-
imparatorunsitesi
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
funlifee
Acemi Üye
|
01.10.2009, 23:51 (UTC) Mesaj konusu: online yetişkince çocukça oyunlar sitene ekle kodlar vs durl |
|
|
online yetişkince çocukça oyunlar sitene ekle kodlar vs durma sende paylaş |
|
↑
|
|
|
-
imparatorunsitesi
Acemi Üye
|
02.10.2009, 08:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: online yetişkince çocukça oyunlar sitene ekle kodlar vs durma sende paylaş
sen o dediğini siteni tanıt bölümüne yap buraya yapma ______________
|
↑
|
|
|
-
menzililahileri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.10.2009, 09:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
GÜZEL AMA BEN OLAYI CÖZEMEDİM BU MAFYALAR KİM ______________
|
|
↑
|
|
|
-
imparatorunsitesi
Acemi Üye
|
02.10.2009, 10:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: GÜZEL AMA BEN OLAYI CÖZEMEDİM BU MAFYALAR KİM
tşkler sadece boş vakitlerimizde böyle eğlence amaclı yaptığımız birkaç videolaradan devamıda gelecek inşallah ______________
|
↑
|
|
|
-
funlifee
Acemi Üye
|
11.10.2009, 13:05 (UTC) Mesaj konusu: değerlendirme için şimdiden tşk www.funlifee.tr.gg/ |
|
|
değerlendirme için şimdiden tşk www.funlifee.tr.gg/ |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
11.10.2009, 13:08 (UTC) Mesaj konusu: Re: değerlendirme için şimdiden tşk www.funlifee.tr.gg/ |
|
|
SEN BÖyLE DEVAM ET FORUMDA BAN YERSİN! KONUYU KİRLETME!
İMPARaTORLAR BÖYLE DEVAM EDİN! ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
|