Yazar |
Mesaj |
-
royalfm
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
techno-fm
Acemi Üye
|
09.10.2009, 17:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya bu herkezin sitesine yapılabilir bişey mi peki ?? |
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
royalfm
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
techno-fm
Acemi Üye
|
09.10.2009, 17:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya peki o zaman ne ypcaz anlamadm ben yaa siteler böle kapatlcak mı seninkne girmeye çalşnca website ofnline conatct webmaster diyor royalfm |
|
↑
|
|
|
-
sanalalemdar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.10.2009, 17:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
düzelir |
|
↑
|
|
|
-
cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.10.2009, 17:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bygraphix ve zodyakcemberi adlı kişilerin isimleride BURAK BABAYİĞİT allah alaa nası oluyo bu yaa ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
↑
|
|
|
-
royalfm
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
habersizhaber
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.10.2009, 17:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Badwith (yazılışı yanlış oldu) galiba bunun için veriliyor. Host ozelliklerine bakarken gorursunuz. Zeytech bu yuzden kapanıyor arada. Batı avrupa uzerinden saldırı yapıldıgını okumuştum. ______________ Pr:1, 2 ya da 3 olan sitelerle çapraz link değişimi yapılacaktır.
Yapmak isteyenler Ö.M atsın. |
|
↑
|
|
|
-
royalfm
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
sanalalemdar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.10.2009, 18:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya bazı sitelere olduğunu görmüştüm bekle düzelmezse endişelen |
|
↑
|
|
|
-
sanalalemdar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.10.2009, 18:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu arada aynısı hacerfriendede olmuş bakın isterseniz |
|
↑
|
|
|
-
habersizhaber
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.10.2009, 18:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
royalfm yazmış: habersizhaber yazmış: Badwith (yazılışı yanlış oldu) galiba bunun için veriliyor. Host ozelliklerine bakarken gorursunuz. Zeytech bu yuzden kapanıyor arada. Batı avrupa uzerinden saldırı yapıldıgını okumuştum.
Dostum konuyla alakası nedir ? Siteye ozel geliştiriliyrsa paçayı kurtarırsın. Ki galiba yapılıyordu. ______________ Pr:1, 2 ya da 3 olan sitelerle çapraz link değişimi yapılacaktır.
Yapmak isteyenler Ö.M atsın. |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
09.10.2009, 18:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
royalfm yazmış: habersizhaber yazmış: Badwith (yazılışı yanlış oldu) galiba bunun için veriliyor. Host ozelliklerine bakarken gorursunuz. Zeytech bu yuzden kapanıyor arada. Batı avrupa uzerinden saldırı yapıldıgını okumuştum.
Dostum konuyla alakası nedir ?
alakası yok.bs de sitene günlük normalden daha fazla (örn: günlük ortalama 100 ise 500 kişi girerse otoamtik offline oluyorsun.buda bs nin verdiği günlük banwidth ile alakalıdır. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
royalfm
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.10.2009, 18:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: royalfm yazmış: habersizhaber yazmış: Badwith (yazılışı yanlış oldu) galiba bunun için veriliyor. Host ozelliklerine bakarken gorursunuz. Zeytech bu yuzden kapanıyor arada. Batı avrupa uzerinden saldırı yapıldıgını okumuştum.
Dostum konuyla alakası nedir ?
alakası yok.bs de sitene günlük normalden daha fazla (örn: günlük ortalama 100 ise 500 kişi girerse otoamtik offline oluyorsun.buda bs nin verdiği günlük banwidth ile alakalıdır.
Anladımda 10001 klik değilmiydi bu? Nasıl 10001 klik yapılıyor benim siteme günlük 100 tekil ziyaretçim varken ? ______________ > Web sitenizi radyomuzdan anons yaparak tanıtmamızı istermisin? > Üstelik tamamen ücretsiz! Tıkla > http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=132612
> Türkçemiz ile ilgili kendi yazdığım makaleyi okumak ister misin? Tıkla > http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?p=639445#639445 |
|
↑
|
|
|
|