Yazar |
Mesaj |
-
hyperend
Uzman Üye
|
08.10.2009, 09:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya bu arkadaş benım konumu çalıyor, çalmadıgı söylüyor ancak çalmış.yani verdiği kod form şekillendirmekle alakasıı yok + ıce blue genişeletme kodları- felan filan var xD hem suçlu hem güçlü. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
clup-grafik
Aktif Üye
|
08.10.2009, 09:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: ya bu arkadaş benım konumu çalıyor, çalmadıgı söylüyor ancak çalmış.yani verdiği kod form şekillendirmekle alakasıı yok + ıce blue genişeletme kodları- felan filan var xD hem suçlu hem güçlü.
Kanqa Bence KodLa Site Düzenini Bozmaya ÇaLışıyor xD ______________ cLup-GraFik Röpörtaj Alemi Kuruluyor. =) Sizde Röpörtaj Yapmak isterseniz, Ö.m Atınız ! =) |
|
↑
|
|
|
-
grafikdestek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.10.2009, 09:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
08.10.2009, 09:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdestek yazmış: İce Blue Genişletme kodu ile Formları şekillendiriyoruz artık vayy be CSS ne kadar gelişmiş
hehe bu arkadşaş ileri zekalı xP ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
grafikdestek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.10.2009, 09:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
clup-grafik
Aktif Üye
|
08.10.2009, 09:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: grafikdestek yazmış: İce Blue Genişletme kodu ile Formları şekillendiriyoruz artık vayy be CSS ne kadar gelişmiş
hehe bu arkadşaş ileri zekalı xP
Kanqa Arkadaşımıza SaygısızLık Yapma xD Bedava-Sitem 'Den BöyLe Kod Sadece o ArkadaşımızDa Var xD [Ç]aLıntı Yapıyor Bari Düzgün Yapsın xD [ ÇaLıntı Yapmasın Yani Kanqa Şakadan ] ______________ cLup-GraFik Röpörtaj Alemi Kuruluyor. =) Sizde Röpörtaj Yapmak isterseniz, Ö.m Atınız ! =) |
|
↑
|
|
|
-
endless-world
Aktif Üye
|
08.10.2009, 12:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
suclukim yazmış: lan bak küfür etmicem....
peki sen herşeyi biliyorsan nedne direk kopyala yapmıştır yönetimi ile yaptın?kendini bişi sanan velet.olum sen giderken ben dönüyordum aslanım.ayrıca ben sana ağır mı küfür ettim.pislik herif.önce nasıl küfür edilecğini öğren.ayrıca herşeyi biliyorsun
Kod: table.edit_main_table{width: 100% !important;}
td.edit_main_tr{width: 100% !important;}
table.edit_second_table{width: 100% !important;}
td.edit_header_full{width: 100% !important;}
td.edit_header_full table{width: 100% !important;}
table.edit_third_table{width: 100% !important;}
td.edit_navi_headbg{width: 15% !important;}
table.edit_rechts_tabelle{width: 100% !important;}
td.edit_rechts_bottom{width: 15% !important;}
td.edit_rechts_cbg{width:100%;}
-->
ilerizekalı herif bu ne arıyor??bu ice blue genişletme kodları.çok biliyorsan bunuda silmesini bilirdin...
ayrıca hr seçiciside senın anlattıgnla alakası yok!
ve en önemlisi bu form değildir!sadece bir seçiciyi kullanarak bir kod bölmesi yapmaktır.
he şimdi kendini ilerzeka sanan kişi bu sana kapak olsun ha daha büyüğünü istersen onu yaparım.
salak zaten söylemişim direkt alıntı yaptığımı yoksa sendedemi anlama bozukuluğu var ben bu aralar çok durgundum öyle endlessgenclik.com dan bazı konuları bazen burayaa taşıorum ... ve konun altınada kime ait olduğunu yazıorum .... |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
08.10.2009, 13:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
endless-world yazmış: suclukim yazmış: lan bak küfür etmicem....
peki sen herşeyi biliyorsan nedne direk kopyala yapmıştır yönetimi ile yaptın?kendini bişi sanan velet.olum sen giderken ben dönüyordum aslanım.ayrıca ben sana ağır mı küfür ettim.pislik herif.önce nasıl küfür edilecğini öğren.ayrıca herşeyi biliyorsun
Kod: table.edit_main_table{width: 100% !important;}
td.edit_main_tr{width: 100% !important;}
table.edit_second_table{width: 100% !important;}
td.edit_header_full{width: 100% !important;}
td.edit_header_full table{width: 100% !important;}
table.edit_third_table{width: 100% !important;}
td.edit_navi_headbg{width: 15% !important;}
table.edit_rechts_tabelle{width: 100% !important;}
td.edit_rechts_bottom{width: 15% !important;}
td.edit_rechts_cbg{width:100%;}
-->
ilerizekalı herif bu ne arıyor??bu ice blue genişletme kodları.çok biliyorsan bunuda silmesini bilirdin...
ayrıca hr seçiciside senın anlattıgnla alakası yok!
ve en önemlisi bu form değildir!sadece bir seçiciyi kullanarak bir kod bölmesi yapmaktır.
he şimdi kendini ilerzeka sanan kişi bu sana kapak olsun ha daha büyüğünü istersen onu yaparım.
salak zaten söylemişim direkt alıntı yaptığımı yoksa sendedemi anlama bozukuluğu var ben bu aralar çok durgundum öyle endlessgenclik.com dan bazı konuları bazen burayaa taşıorum ... ve konun altınada kime ait olduğunu yazıorum ....
genç ona mı ait ? xD güldürme beni ya.oz zaman ıce blue genişletme kodlarının ne işi var ??? kafaan iyi mi senin dostum xD güldürme ya ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
tasarist
Uzman Üye
|
08.10.2009, 13:10 (UTC) Mesaj konusu: Re: xD |
|
|
msnbox yazmış: Olaylar Karıştı Kafam darmaduman oldu
İmzan Çok Büyük
Moderatörlerden Uyarı Alcana Ben Uyarayaım Dedim ______________ Devredilme Falan Yok Tasarist Hala Beko'Da |
|
↑
|
|
|
-
clup-grafik
Aktif Üye
|
08.10.2009, 13:17 (UTC) Mesaj konusu: Re: xD |
|
|
tasarist yazmış: msnbox yazmış: Olaylar Karıştı Kafam darmaduman oldu
İmzan Çok Büyük
Moderatörlerden Uyarı Alcana Ben Uyarayaım Dedim
ÖzeL Mesaj Die Bişi Var xD ______________ cLup-GraFik Röpörtaj Alemi Kuruluyor. =) Sizde Röpörtaj Yapmak isterseniz, Ö.m Atınız ! =) |
|
↑
|
|
|
-
cssahibi
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
wwebw
Aktif Üye
|
08.10.2009, 16:01 (UTC) Mesaj konusu: aynen |
|
|
benimde xD |
|
↑
|
|
|
-
endless-world
Aktif Üye
|
09.10.2009, 15:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kimse beni anlamıyoki Allahım..... |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
09.10.2009, 16:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
endless-world yazmış: kimse beni anlamıyoki Allahım.....
ya bırak bea xD resmen almşın işte.hatta bunu wwebw ne paylaşmıştı.oda benden almıştı xD ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
wwebw
Aktif Üye
|
09.10.2009, 19:14 (UTC) Mesaj konusu: BEN |
|
|
BEN ÇALMADIMKİ SENDEN HYPEREND KARDEŞ ZATEN Bİ TEK SİTEMDE VE ENDLESS DE YAYINLADIM SİTEMDEDE HYPEREND DESTEKLİ ŞEKLİNDE YAYINLADIM ZATEN YANLIŞ BİŞİ YAPTIYSAM KUSURA BAKMA AMA BEN KURALLARA AYKIRI DAVRANMADIM. |
|
↑
|
|
|
|