Yazar |
Mesaj |
-
royalfm
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
matematikcimm
Uzman Üye
|
05.10.2009, 12:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
keisnlikler öyledir yaa oyunun ne zararı olabilirki belki okullar başladı çocuklar derslerine çalışsın diye kapatmışlardır ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
↑
|
|
|
-
onlinephotoshop
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.10.2009, 12:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bı Nebiçim İş Anlamadım Gitti Bütün siteleri Kapattılar Zaten______________ |
|
↑
|
|
|
-
www-kral
Uzman Üye
|
05.10.2009, 13:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
açılmış ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tasarist
Uzman Üye
|
05.10.2009, 13:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ne Zaman Kapandıda Ne Zaman Açıldı ______________ Devredilme Falan Yok Tasarist Hala Beko'Da |
|
↑
|
|
|
-
bin907
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.10.2009, 13:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İsterseniz en büyük hata olsun ama göze batan bir uygulama olmasın sapasağlam durur...
Ufacık bir hata olsun göze batan ,herkezin sevdiği bir uygulama olsun hemen yasak gelir...
Şimdi daha iyi anlayabilirsiniz Avrupa ile eşit olmadığımızı ve yönetim şeklimizi... ______________ Svadyan Medya Ajansı |
|
↑
|
|
|
-
harrypotterplus
Acemi Üye
|
05.10.2009, 16:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarist yazmış: İyide Ben Şuan Oynayabiliyorum
dns ayarlarını otamatik al de oynayamazsın |
|
↑
|
|
|
-
suleymankokoc5353
Acemi Üye
|
12.10.2009, 17:01 (UTC) Mesaj konusu: Re: Facebookta Erişim Yasağı..! [Şok Olay] |
|
|
zodyakcemberi yazmış:
ŞOK KARAR..!
Sosyal ağ Facebook’ta yer alan yüzlerce eğlence uygulaması arasında yer alan Farmville'e Türkiye'den yasak geldi.
Dünyadaki liderliğini sürdüren bu uygulamaya gelen yasak Türkiye'deki Facebook kullanıcılarını adeta şoke etti.
Telekomünikasyon Başkanlığı'nca uygulanan kararın gerekçesi ise "5651 sayılı yasa uyarınca katalog suçlar kapsamında yapılan teknik inceleme ve hukuksal değerlendirme sonucunda ortaya çıkan karar" olarak açıklandı.
Sisteme yükleneli henüz 3 ay olan oyunu 53 milyon Facebook kullanıcısı oynuyor. Günlük oyuncu sayısı da 15 milyon civarında.
OYUN HAKKINDA BİLGİ
Oyunda çiftçilik yapan kullanıcılar, bir iki ürün ekerek başladıkları sanal ‘tarımsal faaliyetlerinde’ seviye atlamak için ektikleri sebze ve meyvelerin veya yetiştirdikleri çiftlik hayvanlarının bakımını yapmak, doğru ürünleri seçip rekolteyi artırmak, ürettikleri ürünü veya hayvanı sisteme satıp para kazanmak ve çiftliklerini büyütmek zorunda.
|
|
↑
|
|
|
-
suleymankokoc5353
Acemi Üye
|
12.10.2009, 17:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|