Yazar |
Mesaj |
-
net-tr
Uzman Üye
|
04.10.2009, 20:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zodyakcemberi yazmış: net-tr yazmış: Bizim olsa n'olur? veya olacak olsa? Türkiye'de olmadıktan sonra anlamı nedir? İstiyorsa dedemin olsun.. yalan şeyler bunlar..
Yalan..? Kanıtlanmış bilgi? Yalan.?
Nerden biliyorsun kanıtlandığını? birşey ver kanıtlandığına dair, inanayım. |
|
↑
|
|
|
-
zodyakcemberi
Aktif Üye
|
04.10.2009, 20:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: zodyakcemberi yazmış: net-tr yazmış: Bizim olsa n'olur? veya olacak olsa? Türkiye'de olmadıktan sonra anlamı nedir? İstiyorsa dedemin olsun.. yalan şeyler bunlar..
Nerden biliyorsun kanıtlandığını? birşey ver kanıtlandığına dair, inanayım.
Bulamıyorum..! Çünkü bunlar Komplo Bilgisidir..! Kesinlikle Referans Bilimi ile alakası yoktur..! ______________ Zodyak Çemberi | Komplo Teorilerini araştıran bir sitedir. |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
04.10.2009, 20:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zodyakcemberi yazmış: net-tr yazmış: zodyakcemberi yazmış: net-tr yazmış: Bizim olsa n'olur? veya olacak olsa? Türkiye'de olmadıktan sonra anlamı nedir? İstiyorsa dedemin olsun.. yalan şeyler bunlar..
Bulamıyorum..! Çünkü bunlar Komplo Bilgisidir..! Kesinlikle Referans Bilimi ile alakası yoktur..!
Hayır çok net ve doğru konuştunda ondan dedim. |
|
↑
|
|
|
-
zodyakcemberi
Aktif Üye
|
04.10.2009, 20:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: zodyakcemberi yazmış: net-tr yazmış: zodyakcemberi yazmış: net-tr yazmış: Bizim olsa n'olur? veya olacak olsa? Türkiye'de olmadıktan sonra anlamı nedir? İstiyorsa dedemin olsun.. yalan şeyler bunlar..
Bulamıyorum..! Çünkü bunlar Komplo Bilgisidir..! Kesinlikle Referans Bilimi ile alakası yoktur..!
Hayır çok net ve doğru konuştunda ondan dedim.
______________ Zodyak Çemberi | Komplo Teorilerini araştıran bir sitedir. |
|
↑
|
|
|
-
cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.10.2009, 13:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zodyakcemberi yazmış: net-tr yazmış: zodyakcemberi yazmış: net-tr yazmış: zodyakcemberi yazmış: net-tr yazmış: Bizim olsa n'olur? veya olacak olsa? Türkiye'de olmadıktan sonra anlamı nedir? İstiyorsa dedemin olsun.. yalan şeyler bunlar..
Lafının arkasında durmuyorsun ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
↑
|
|
|
-
zodyakcemberi
Aktif Üye
|
05.10.2009, 13:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cengizhanayaz yazmış: zodyakcemberi yazmış: net-tr yazmış: zodyakcemberi yazmış: net-tr yazmış: zodyakcemberi yazmış: net-tr yazmış: Bizim olsa n'olur? veya olacak olsa? Türkiye'de olmadıktan sonra anlamı nedir? İstiyorsa dedemin olsun.. yalan şeyler bunlar..
Lafının arkasında durmuyorsun
cengizhanayaz isimli kardeşim.. Biz net-tr ile anlaşmışız ne olduda tekrar gündeme getirdin bu konuyu anlamış değilim,hayır gıcıklığın banaysa söyle ki bileyim..Lütfen gereksiz (halk arasında: Boş"diye tabir edilen.)konuşmalar ile burada ahkam kesme..Tamam,2 gündür alttan alıyım diyorum ancak bu tür konuşmalara ve "KOMPLO Tenkit"Lerine devam edersen seninle külahları değiştirmiş oluruz..Ki bunu ben hiç istemiyorum..
Kesinlikle tehtid yada tenkit değildir.Yanlış anlaşılmasın..!______________ Zodyak Çemberi | Komplo Teorilerini araştıran bir sitedir. |
|
↑
|
|
|
-
cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.10.2009, 13:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zodyakcemberi yazmış: cengizhanayaz yazmış: zodyakcemberi yazmış: net-tr yazmış: zodyakcemberi yazmış: net-tr yazmış: zodyakcemberi yazmış: net-tr yazmış: Bizim olsa n'olur? veya olacak olsa? Türkiye'de olmadıktan sonra anlamı nedir? İstiyorsa dedemin olsun.. yalan şeyler bunlar..
cengizhanayaz isimli kardeşim.. Biz net-tr ile anlaşmışız ne olduda tekrar gündeme getirdin bu konuyu anlamış değilim,hayır gıcıklığın banaysa söyle ki bileyim..Lütfen gereksiz (halk arasında: Boş"diye tabir edilen.)konuşmalar ile burada ahkam kesme..Tamam,2 gündür alttan alıyım diyorum ancak bu tür konuşmalara ve "KOMPLO Tenkit"Lerine devam edersen seninle külahları değiştirmiş oluruz..Ki bunu ben hiç istemiyorum..
Kesinlikle tehtid yada tenkit değildir.Yanlış anlaşılmasın..!
O zaman söyle anlaştığını bizde lafa girmeyelim akıllı ol hem sen niye herkez tartışsın diye konu açıyorsun ! ______________ arkadaşlar bedava-sitemde boşuna vakit kaybetmeyin... |
|
↑
|
|
|
-
zodyakcemberi
Aktif Üye
|
05.10.2009, 14:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cengizhanayaz yazmış: zodyakcemberi yazmış: cengizhanayaz yazmış: zodyakcemberi yazmış: net-tr yazmış: zodyakcemberi yazmış: net-tr yazmış: zodyakcemberi yazmış: net-tr yazmış: Bizim olsa n'olur? veya olacak olsa? Türkiye'de olmadıktan sonra anlamı nedir? İstiyorsa dedemin olsun.. yalan şeyler bunlar..
Kesinlikle tehtid yada tenkit değildir.Yanlış anlaşılmasın..!
O zaman söyle anlaştığını bizde lafa girmeyelim akıllı ol hem sen niye herkez tartışsın diye konu açıyorsun !
Kusura bakma ..! Hata bende.. ______________ Zodyak Çemberi | Komplo Teorilerini araştıran bir sitedir. |
|
↑
|
|
|
-
kadir-58-
Aktif Üye
|
05.10.2009, 14:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bazı seylerı arastırsınlar turklerın yanı osmanlının cıkar belkı abdyı bılebız kesfetmısızdır(yok canım o kadarda degıl ama )kesınlıkle turkler yaptırmıstır matematıgın unsurlarından buluyoruz yunanlar alıyor vsvsvsvsvs |
|
↑
|
|
|
-
onderteam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.10.2009, 15:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kadir-58- yazmış: bazı seylerı arastırsınlar turklerın yanı osmanlının cıkar belkı abdyı bılebız kesfetmısızdır(yok canım o kadarda degıl ama )kesınlıkle turkler yaptırmıstır matematıgın unsurlarından buluyoruz yunanlar alıyor vsvsvsvsvs
Neyi neleri bizim yaptığımız şimdi hiç önemli değil..Sonuçta onların olmuş.Kafayı kullanmadıktan sonra daha niceleri yabancıların himayesi altındadır.(Malesef) ______________ www.onderteam.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
harrypotterplus
Acemi Üye
|
05.10.2009, 15:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
onderteam yazmış: O zamanda şimdide olduğu gibi kendimiz yemeyip başkalarına ikram ediyormuşuz.Yazık.. Oysaki o anıtı burda dikseydik herşey farklı olabilirdi..
Hiç bir şey farklı olmazdı bu kafa yapası oldgu sürece gene o zaman bi heykel vermişiz ya şimdi ülkenin yarısını veriyoruz !!! |
|
↑
|
|
|
-
onderteam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.10.2009, 15:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
harrypotterplus yazmış: onderteam yazmış: O zamanda şimdide olduğu gibi kendimiz yemeyip başkalarına ikram ediyormuşuz.Yazık.. Oysaki o anıtı burda dikseydik herşey farklı olabilirdi..
Hiç bir şey farklı olmazdı bu kafa yapası oldgu sürece gene o zaman bi heykel vermişiz ya şimdi ülkenin yarısını veriyoruz !!!
o kafa yapısı değişse böyle böyle olur anlamında demek istedim ______________ www.onderteam.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
harrypotterplus
Acemi Üye
|
09.10.2009, 08:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
onderteam yazmış: harrypotterplus yazmış: onderteam yazmış: O zamanda şimdide olduğu gibi kendimiz yemeyip başkalarına ikram ediyormuşuz.Yazık.. Oysaki o anıtı burda dikseydik herşey farklı olabilirdi..
Hiç bir şey farklı olmazdı bu kafa yapası oldgu sürece gene o zaman bi heykel vermişiz ya şimdi ülkenin yarısını veriyoruz !!!
o kafa yapısı değişse böyle böyle olur anlamında demek istedim
Oke! |
|
↑
|
|
|
|