Benim bilgisayarım 4-5 senelik bilgisayar.. Yani 4 sene önce falan almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Bilgisayarı aldığımdan beri belki 20 kere bozulup bilgisayarcı gelmiştir. O bilgisayarcıya verdiğimiz paralarla 2 tane laptop alırdık şerefsizim ki.
256 mb bilgisayarım. Mesela Photoshop'u yüklediğimde Dreamweaver'ide yükle oldugunu düşünürsek çok kasabiliyor bilgisayar.. Şuanda hiç öyle programlar yok. Oyunda yok. Bunların olmamasına rağmen bilgisayar kasıyor. Bilgisayarı kapatıyorum baya sürüyor kapanması.. Mesela bir yere tıklıyorum bilgisayarın bazen çok sürebiliyor açılması.. İnternet hızı fazla hele şükür ki idare ediyoruz internetle.
Bilgisayarın hali hiç iç açıcı değil. Ama yeri gelicek bozulucak ve yapılmaz halede gelicek zorunlu bir bilgisayar alınacak. Monitörün sağ ve solu ekranda kayık duruyor çoğunlukla. Nedenini bilgisayarcı bile anlamadı mesela..
Birşey anlatayım benim bilgisayarım olmadan önce her gün internet cafeye gidip en az 2-3 saat oynamadan dönmezdim eve.. Bu 3-4 sene sürmüştü böyle.. O internet cafelere verdiğim paralarlada neler alırdım neler mesela..
Ama hayatta bazı şeyler olunca elbet bir şey eksik olabiliyor.. Herşey tam tekmil olmayabiliyor. Bunada şükür, burada yazabildiğime şükürler olsun..
Ailem birşey karşılığında bazı şeyleri alır bana.. Bunun içinde bir laptopta var. Her sene aynı şeyi diyorlar. Derslerin iyi olsun vs.. Ama hiçte karşılığını vermiyorum. Bir adam gibi laptop sahibide olamıyorum. Kendi çilemi kendim bilerek çekiyorum..