Arkadaşlar ben bugün Drift City adlı oyunu indiricektim.Yaklaşık oyun 710 mb.100kb/sn yede yüklerken 2 saat kaldığını gösteriyodu.ben banyo yapim dedim banyodan bi çıktım 300 mb yüklenmiş, yükleme hızı 666kb a düşmüş yükleme zamanı da 5 gün olmuş.Çok sinirledim.Yüklemeye ara verdim sonra devam ete tıkladım hız birden 100mb ye yükseldi.Şimdi yükleme tamamlanınca indirdiğim oyun setup'unda bozukluk meydana gelir mi?Setup çalışırmı?Eğer çalmayacak ise indirmeye devam etmeyeyim. ______________ Çalıştım, didindim gurbet bana ne verdi?Köyümün suları bana yeter sevdiğim cananım...
...:::Sözüm söz, özüm Amasya-Hacıköy:::...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.