Yazar |
Mesaj |
-
hyperend
Uzman Üye
|
25.09.2009, 13:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok basit xD ice bluede ekleyip kaunaktan bakıp icede ekleyin xD
arkadaşlar kusura bakmayın bugünden itiraben yokum.nedeni haftada 50 saate yakın ders görücez vaktim 0 yani ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
03.10.2009, 11:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yorumlara devam... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
kormancity
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.10.2009, 11:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend bu başlıga 3. cevabım galiba sen olmasan biz ne yapardık bide sunu ögretsen
bununda kısayolu varmıa artık herkes kullanıo böyle bi ben ögrenemedim:D ______________ |
|
↑
|
|
|
-
matematikcimm
Uzman Üye
|
03.10.2009, 12:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kormancity yazmış: hyperend bu başlıga 3. cevabım galiba sen olmasan biz ne yapardık bide sunu ögretsen
bununda kısayolu varmıa artık herkes kullanıo böyle bi ben ögrenemedim:D
bunu <div> kodlardan anlayan kişiler yapabilir ama bende anlamıyorum hyperend <div> kodları anlatsan ne olur yaa ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
↑
|
|
|
-
kormancity
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.10.2009, 12:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
matematikcimm yazmış: kormancity yazmış: hyperend bu başlıga 3. cevabım galiba sen olmasan biz ne yapardık bide sunu ögretsen
bununda kısayolu varmıa artık herkes kullanıo böyle bi ben ögrenemedim:D
bunu <div> kodlardan anlayan kişiler yapabilir ama bende anlamıyorum hyperend <div> kodları anlatsan ne olur yaa
evet hyperend lütfen ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
kormancity
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.10.2009, 12:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben bu konuya çok baktım ama hiç anlamadım sen anlatsan:D ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
03.10.2009, 12:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
vaktim olsa anlatırım bunun aynısı sadece boyutlarını ufalttım o kadar ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
scriptype
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.10.2009, 12:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ne kadar eringen miskinsiniz. kendinizi küçülttükçe küçültmek konusunda üstünüze tanımam. hyperend sizin uşağınız mı ?
o da sizin gibiyken kendi kendine bişeyler yapmaya karar verdiği için şu an sizden kat be kat fazla şey biliyo. siz daha böyle ezik takılmaya devam edin ______________ Hey maan |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
03.10.2009, 12:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
scriptype yazmış: ne kadar eringen miskinsiniz. kendinizi küçülttükçe küçültmek konusunda üstünüze tanımam. hyperend sizin uşağınız mı ?
o da sizin gibiyken kendi kendine bişeyler yapmaya karar verdiği için şu an sizden kat be kat fazla şey biliyo. siz daha böyle ezik takılmaya devam edin
eh başka ne denilebilir...güzeldi bu ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
kormancity
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.10.2009, 12:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
scriptype yazmış: ne kadar eringen miskinsiniz. kendinizi küçülttükçe küçültmek konusunda üstünüze tanımam. hyperend sizin uşağınız mı ?
o da sizin gibiyken kendi kendine bişeyler yapmaya karar verdiği için şu an sizden kat be kat fazla şey biliyo. siz daha böyle ezik takılmaya devam edin
diycek bir söz bulamıyorum yardım istemekte suç oldu forum ne için var burada yani biz hyperende illada anlat illada anlat demiyoruz bak ben senin en büyük hayranlarındandım ama böyle oldugunu bilmiyordum csstore ______________ |
|
↑
|
|
|
-
wwebw
Aktif Üye
|
03.10.2009, 13:43 (UTC) Mesaj konusu: paylaşım |
|
|
bu paylaşım benim sitedede var vede daha önce forumda paylaşıldığı gibi birçok sitedede paylaşıldı ama yinede çok tşk ederim güsel paylaşım.. |
|
↑
|
|
|
-
inthiz
Acemi Üye
|
03.10.2009, 15:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: Yakında bu editördeki daha bi çok gizli şeyide göstereceğim...Sabırlı olun..
göster bakalım ______________ www.inthiz.tr.gg >>> İnternet Hizmetleri >>> Antivirüs >>> Webmaster >>> Google >>> Seo >>> Programlama >>> Html >>> Kod >>> Javascript >>>Sitene Ekle (reklamsız)<<< |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
03.10.2009, 16:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wwebw yazmış: bu paylaşım benim sitedede var vede daha önce forumda paylaşıldığı gibi birçok sitedede paylaşıldı ama yinede çok tşk ederim güsel paylaşım..
onlar bu konudan sonra olmasın?? bu şeyi ilk ben kullandım.yani daha önce kimsede görmedim.girdiğim sitelerde...
ayrıca bundan sonra benden bişi görmeniz zor...yeni site açıyorum.hyperend.net veya org.orda orda profesyonel hizmet vermeyi düşünüyorum.kısacası tr.gg için birşey yapmıcağım... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
fatihkentli
Acemi Üye
|
04.10.2009, 12:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|