Yazar |
Mesaj |
-
okanakca
Acemi Üye
|
03.09.2007, 20:25 (UTC) Mesaj konusu: SİTENİ EKLE |
|
|
Arkadaşlar soldaki butonlarda yazan siteni ekle linkine tıklayıp sitenizi eklerseniz . Günlük 25 Tık Garantidir . B u sayı emin olun gün geçtikçe artmaktadır . EMEĞE SAYGI |
|
↑
|
|
|
-
davids89
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.09.2007, 20:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Lütfen Yeni Eklediğiniz Kategori,Kod vs. Gibi Şeyleri Önceden Açtığınız Konuya Yazınız... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
okanakca
Acemi Üye
|
03.09.2007, 20:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
davids89 yazmış: Lütfen Yeni Eklediğiniz Kategori,Kod vs. Gibi Şeyleri Önceden Açtığınız Konuya Yazınız...
Diğer katagori kitli kardeş bunu kullanıyorum |
|
↑
|
|
|
-
davids89
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.09.2007, 20:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ALın Size ProfosyoneL Tasarım
Bu Konunuza Cevap Yazılıyor.. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
okanakca
Acemi Üye
|
03.09.2007, 20:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
davids89 yazmış: ALın Size ProfosyoneL Tasarım
Bu Konunuza Cevap Yazılıyor..
ozman kitleyelim |
|
↑
|
|
|
-
htmlderskod
Aktif Üye
|
03.09.2007, 22:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle böyle bir güzel bir siteye üye olmaktan çok mutluyum. İnsallah tüm gençler üye olur ve bilgilenirler.Siteniz hayırlı olsun.Yapmış olduğunuz site için öncelikle tesekkür ederiz.Yapmış olduğunuz çalışmalar Türkiye capında büyük yankı uyandırmakta.Çalışmalarınızın tüm Türk Gençliğine yararlı olacagına inanıyor başarılarınızın devamını dilerim. |
|
↑
|
|
|
-
okanakca
Acemi Üye
|
04.09.2007, 12:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htmlderskod yazmış: Öncelikle böyle bir güzel bir siteye üye olmaktan çok mutluyum. İnsallah tüm gençler üye olur ve bilgilenirler.Siteniz hayırlı olsun.Yapmış olduğunuz site için öncelikle tesekkür ederiz.Yapmış olduğunuz çalışmalar Türkiye capında büyük yankı uyandırmakta.Çalışmalarınızın tüm Türk Gençliğine yararlı olacagına inanıyor başarılarınızın devamını dilerim.
Sağolasın |
|
↑
|
|
|
-
bekoo
Acemi Üye
|
04.09.2007, 12:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya şu soldaki menüyü nasıl değiştircem ben ? Senin sitedeki menü gbi olmasını istiyorum.Siten çok güzel olmuş. www.bekoo.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
okanakca
Acemi Üye
|
04.09.2007, 12:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bekoo yazmış: Ya şu soldaki menüyü nasıl değiştircem ben ? Senin sitedeki menü gbi olmasını istiyorum.Siten çok güzel olmuş. www.bekoo.tr.gg
Sağolasın kardeş soldaki menü tasarım ayarlarından değişir flaşlı benimki sende yaparsan seninkide olur |
|
↑
|
|
|
-
okanakca
Acemi Üye
|
04.09.2007, 18:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|