Yazar |
Mesaj |
-
tasarimedia
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.09.2009, 17:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hahaha kutu bonboş ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tasarist
Uzman Üye
|
28.09.2009, 18:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel Yakalamışlar ______________ Devredilme Falan Yok Tasarist Hala Beko'Da |
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
30.09.2009, 18:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dün Acun açıklama yaptı...Akullı kutularmış onlar... Herhangi bir bozulmada kayma durumunda falan kututun içine düşüyormuş miktar Çekim hatalarını bile gösterdi ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
30.09.2009, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: Dün Acun açıklama yaptı...Akullı kutularmış onlar... Herhangi bir bozulmada kayma durumunda falan kututun içine düşüyormuş miktar Çekim hatalarını bile gösterdi
Bende zaten açıklama yaparken bu konu hemen aklıma geldi bende konuyu aradım bulamadım ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm |
|
↑
|
|
|
-
tarihe-gecenler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.09.2009, 21:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: Dün Acun açıklama yaptı...Akullı kutularmış onlar... Herhangi bir bozulmada kayma durumunda falan kututun içine düşüyormuş miktar Çekim hatalarını bile gösterdi
evet aynen katılıyorum geçenki programında açıklama yapıldı hatta metinin boş kutusunu dahi gösterdiler ayrıca yarışma canlı degil böyle bişey olsa düzeltilir ______________ |
|
↑
|
|
|
-
dicleokan
Acemi Üye
|
01.10.2009, 09:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tv de acikladı acun bu olayı ama |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
02.10.2009, 12:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet tvde açıklandı bu olay beyler... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
site-reklami-yap
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.10.2009, 13:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Desenize boşuna günahını aldık adamın. ______________ .. |
|
↑
|
|
|
-
zodyakcemberi
Aktif Üye
|
02.10.2009, 13:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
site-reklami-yap yazmış: Desenize boşuna günahını aldık adamın.
biraz öyle oldu..! ______________ Zodyak Çemberi | Komplo Teorilerini araştıran bir sitedir. |
|
↑
|
|
|
-
zodyakcemberi
Aktif Üye
|
02.10.2009, 15:07 (UTC) Mesaj konusu: 'Var Mısın Yok Musun'da kutu neden boş çıktı? |
|
|
'Var Mısın Yok Musun' yarışmasında geçtiğimiz günlerde bir yarışmacının finale kalan ve içinde 500 bin olması gereken kutusunun boş çıktığının iddia edilmesi üzerine Acun Ilıcalı açıklama yaptı.
Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, ılıcalı, "Bu yaşananlara çok şaşırdığını belirterek "Biz her defasında kutulara, paraların yazıldığı farklı bir plaketler yapıştırırız. Bazen kutulardaki plaketlerler düşer. Bu daha önce de oldu. Noter huzurunda yapılan bir yarışmada hile yapmak mümkün değildir. Biz 10 yıllık emeğimizi çöpe atar mıyız. Neden böyle şeylere ihtiyaç duyuluyor anlamıyorum. Şüphesi olana tüm kayıtları gösterebilirim " dedi. ______________ Zodyak Çemberi | Komplo Teorilerini araştıran bir sitedir. |
|
↑
|
|
|
-
fikraninadresi
Aktif Üye
|
02.10.2009, 17:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence programın adı çok kötü yetenek sizsiniz ama sanki yeteneksizsiniz dermiş gibi bnce daha güzel bir isim bulsaydı ______________ |
|
↑
|
|
|
|