slm arkadaşlar dosya halinde bulunan script actıgım tr.gg. sitesini nasıl uyguluyacak ana sayfa degişmiyor. bilgisi olan varmı arkadaşlar
kaynagı görüntüleden ya olmuyor yada ben beceremedim. yardımcı olursanız sevinirim. saygılar....
slm arkadaşlar dosya halinde bulunan script actıgım tr.gg. sitesini nasıl uyguluyacak ana sayfa degişmiyor. bilgisi olan varmı arkadaşlar
kaynagı görüntüleden ya olmuyor yada ben beceremedim. yardımcı olursanız sevinirim. saygılar....
tr.gg sitene direk dosyayı çağırmak istiyosan, bi yere upload et o .js dosyasını ve sitenden:
yok ben upload etmiyim kodları açıp koymak istiyorum diyosan:
önce dosyayı birlikte aç>not defteri veya notepad veya herhangi bir metin editörü. kodları kopyala ve:
Kod:
<script type="text/javascript">
kodları buraya kopyala
</script>
yha bana birisi yardım etse çok güzel olcakta ben siteye resim slaytlı haber eklemek istiyorum fakat js dosyalarını açıp felan ekledim siteye hiç bişey gözükmüyo olmuyo off çıldıracam valla:D
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.