Yazar |
Mesaj |
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
23.09.2009, 16:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Eğer yeniliyorsa,gerçekten bu güzel olur.Tutupta bunu iyice geliştirirlerse Timörü önleyebilirler.(Beyin hücrelerinin ölümünü.)Eğer bu canlıyı gerçekten gözlüyorlarsa vede bu kanı doğru ise çok iyi olur.Ama bunun ölüme çare olacağını sanmıyorum.Ya araba kazasında ölür vs. vs. vs.|Ama bazı hastalıklara çarede olur.
DERDİ VEREN ALLAH,DERMANINIDA VERİR!
Amanın şimdi fark ettim.Anlatımıma başlarken yeniliyorsa demişim.
Doğrusu yeniliyebiliryorsa olacaktır. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
23.09.2009, 17:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tek ölümsüz vardır oda ALLAH tır, bunu kafanıza sokun insanlar ölümlüdür ve hep öyle olacaktır.______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
23.09.2009, 17:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ztn bir kere ölümsüz insan olsaydı allah taa insanları yaratırken bunu yapardı bilim adamları bazı seylerı saçmalıyor bence bu konu din adamlarının kulagına gitmesin ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
|
|
↑
|
|
|
-
darksheytan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.09.2009, 21:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu canlı ölümsüz ola bilir belki ama insanlar üstünde denendiği zaman bi etkisi olacağını zannetmiyorum ama söyle bişey ola bilir ölü hücreleri canlandıra bilir beyin ölümlerini tekrar yasata bilir mesela bi insan öle bilir ama yaraları kendi kendine kapata bilir veremi vs şeyleri tedavi ede bilir kısacası yenilenme benim tabirimde budur bu canlı ölümsüz ola bilir ama insanlar üstündeki etkisi bunlar diye düsünüyorum______________ |
|
↑
|
|
|
-
site-reklami-yap
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2009, 08:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ahtapot ta bacaklarını yiyor sonra tekrar yenileniyor. Ozaman ahtapotun bacaklarındanda ölümsüzlük yapılır. Ölümsüzlük diye birşey yoktur. Her canlı günü gelince ölecektir. ______________ .. |
|
↑
|
|
|
-
darksheytan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2009, 14:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
site-reklami-yap yazmış: Ahtapot ta bacaklarını yiyor sonra tekrar yenileniyor. Ozaman ahtapotun bacaklarındanda ölümsüzlük yapılır. Ölümsüzlük diye birşey yoktur. Her canlı günü gelince ölecektir.
ahtapot sadece kendi hücrelerini yeniliye bilir kolları ve bacakları cıka bilir ama benim bahsettiğim ölmeyen bi canlı farkındaysan ahtapota yazarlardı öyle bişeyi olsaydı bu ahtapot değil farkındaysan arkadasım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
okgs
Acemi Üye
|
24.09.2009, 14:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ölümün çaresi yoktur zenginde olsan ölecen,fakirde... |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
24.09.2009, 14:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
okgs yazmış: Ölümün çaresi yoktur zenginde olsan ölecen,fakirde... ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
darksheytan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2009, 16:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
okgs yazmış: Ölümün çaresi yoktur zenginde olsan ölecen,fakirde...
ola bilir ama hayatta neyin karsına cıkacağı hiç belli olmaz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
webs-team
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2009, 16:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Böyle Bişe Olacağını Hiç Sanmıyorum Çünkü Aynı Olay Lokman Hekiminde Başına Gelmişti Ölümsüzlüğün İksirini Bulmuştu Ve Kaybetti
Ölümsüzlük formülünü kaybetmesinin nedeni cebrail olarak anlatılır. rivayete göre lokman hekimin kara kaplı bir kitabı varmış, içinde bütün hastalıkların ilaçlarının reçetesi yazarmış. bir gün lokman ölüme de çare bulunca Allah (C.C) Cebrail'i göndermiş, Cebrail lokmanın karşısına dikilmiş. ona kim olduğunu sormuş, lokman kendini tanıtınca cebrail, "kanıtla o zaman bana lokmasan" demiş, "lokmanın kara kaplı bir kitabı vardır, her şeyi bilir". lokman "sor ne soracaksan" diye yanıtlamış onu. "cebrail şimdi nerde" demiş melek. lokman "tam karşımda duruyor" deyince cebrail korkmuş, lokmanın koluna bir dokunuşuyla kara kaplı kitabı dağıtıvermiş. lokman hekimin elinde sadece birkaç yaprak kalmış, işte günümüzde kullandığımız ilaçlar da onlarmış.
Ne Demek İstediğimi Anladınız Galiba ______________ Bir Kadın Erkeğin Gölgesinde Yaşayamayacak Kadar Akıllı, Ama o Gölgede Dinlenmeyi Bilecek Kadar Duygulu Olmalı... |
|
↑
|
|
|
-
okyanus-yarisci
Acemi Üye
|
24.09.2009, 16:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimedia yazmış: tovbe estafurullah.
tek dogup ölmeyen ALLAHTIR
Bence de tartışmaya gerek yok, hangi bilim adamı allah'tan daha iyi bilecek yapmayın ______________ |
|
↑
|
|
|
-
darksheytan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2009, 19:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
okyanus-yarisci yazmış: tasarimedia yazmış: tovbe estafurullah.
tek dogup ölmeyen ALLAHTIR
Bence de tartışmaya gerek yok, hangi bilim adamı allah'tan daha iyi bilecek yapmayın
tabiki herseyi yüce rabbimiz bilir ama kuran kitablarımızdada cok seyler yazıyor ve bilmediğimiz okadar cok canlı türü ve daha cok seyler yazıyor ama su an bilinmediği için normal düsüne bilirsiniz saygı duyarım ama sonucda bu varlıkda allahın yarattığı bi canlı olur veya olmaz bunu biz bilemeyiz ama demekki yüce rabbim yaratıyoki göz önünde göre biliyoruz sonucda bu canlıyıda bizleride yaratan yüce rabbimizdir yani yok olmaz etmez diye işey yok oluyoki rabbim yaratıyoki görüyoruz karsımızda daha pek cok bilmediğimiz cok canlılar vardır ama göremiyoruz belkide görünüyo ama biz gözlerimizle göremiyoruz olmaz diye bişey yokdur oluyoki görüyoruz...______________ |
|
↑
|
|
|
-
okyanus-yarisci
Acemi Üye
|
02.10.2009, 22:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Her nefis ölümü tadacaktır diye de bi şey var ama ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
02.10.2009, 22:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimci-amca2 yazmış: ztn bir kere ölümsüz insan olsaydı allah taa insanları yaratırken bunu yapardı bilim adamları bazı seylerı saçmalıyor bence bu konu din adamlarının kulagına gitmesin
gerekli cevabı verdiğimi sanıyorum ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
|
|
↑
|
|
|
|