evet internetiniz kendi parasını ödeyebilir ve böylece eger evdeyseniz yok kotayı gectin falan gibi seylerle muhatap olmak zorunda kalmazsınız cünkü internet kendi parasını ödemektedir.
Bu nasıl mı olacak
cashfiesta sayesinde sadece yapmanız gereken cashifestaya üye olup cashfiesta fiesta barı calıstırmak günlük sadece 3 saat kadar calıs ması size 60--65 $ gibi bi gelir getirecek. buda internete yeter de artar. Artan parayıda istediğiniz gibi değerlendirirsiniz
Ben böle yapıyorum ve babamın da agız kokusunu cekmek zorunda kalmıyorum. her ay 60--65 $ ne demek ...
tavsiye etmemin sebebi biraz daha fazla kazanmak. cünkü ne kadar cok kişiyi üye yaptırırsam o kadar kazanıyorum (ha bu arada sizden herhangi bir kesinti olmuyo sirket bana parayı kendi bünyesinden verio ...)
ÖNEMLİ: CASHFistaya üye olurken banka hesabı veya kredi kartı falan istemio .. SADECE ev adresiniz cünkü cek yolluyo adınıza.. sizde anlasmalı bankadan paranızı alıonuz(türkiye iş bankası vb.) bence deneyin bölece sizde kazanın internet sizin olsun belki cok calısırsanız harclık bile almazsınız sirket
saat bası 600 point verio siz kaac saat acarsanız carpın....
1000 point=1.66 dolar (benden üye olursanız)(kendiniz acarsanız 0.040 dolar)
sirketin calısma prensibi: bazı yerlerden reklam alıyo ve bu reklamları sizin fiesta barda gösterio bölece o reklam yaptıgı için bi para alıo..
sizde reklamı isteyerek izlediğiniz için paranın %25 ini alıyonuz bu kadar.. bu arada fiesta bar öle cok yer kaplamıo ekranın üstünde 4 cm kadar bi alan ben msn de konusuom yukarda reklam dönüo hiç birinide hatırlamıom ben parama bakarım....
üye olmak isteyenler asagıda adrese veya linke tıklayın:
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=referredfiesta
<FORM NAME="webCI"><INPUT TYPE="BUTTON" VALUE="üyelik için tıklayın" onClick="self.location.href=('http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=referredfiesta')"></FORM>
daha fazla bilgi için zexen7.tr.gg adresini ziyaret edebilirsiniz orada bir cek örnegide var...
zexen7.tr.gg
[/b]