Yazar |
Mesaj |
-
byqraphix
Uzman Üye
|
23.09.2009, 15:16 (UTC) Mesaj konusu: Okula Gittim Ve.. [Güncel] |
|
|
Okullar açılıyo malum.. Ama merak ediyorum .. okula ilk girdiğinizde ne yapacaksınız..? ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
23.09.2009, 15:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yeni bir okuL oLduğu için sanırsam ODUN gibi boş boş dolaşıcam.2'nci gün ortama akarım artık.
Hm birde ilk sınıfımı bulmaya çalışırım! ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
interforce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.09.2009, 15:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İlk girerim okula şöyle bi süzerim sonra bi kaç kız varsa yanına gider merhaba der bölümümü orardım
İşte başka ne yapıcam boş boş etrafa bakarım ______________ .fear{display:none;} |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
fc-beypazarigucu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.09.2009, 15:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
desingxxkod yazmış: Birde Daha Kendimizi Tanıtmak İçin Okulda Kavgada Yapacaz...
Evet, seninki komikmiş (:
--------
Ben de ilk önce sınıfımı ararım..
Sınıfta arkadaşlarla bi' merhaba yaparız..
Dışarı çıkarız..
Valla öğretmenler felan koparız xD |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
23.09.2009, 15:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fc-beypazarigucu yazmış: desingxxkod yazmış: Birde Daha Kendimizi Tanıtmak İçin Okulda Kavgada Yapacaz...
Evet, seninki komikmiş (:
--------
Ben de ilk önce sınıfımı ararım..
Sınıfta arkadaşlarla bi' merhaba yaparız..
Dışarı çıkarız..
Valla öğretmenler felan koparız xD
bizim orta okuldaki sınıfımda olan bütün arkadaşlarım ( erkek ) hepsi aynı liseye gidiyoruz xD
zaten başka hiç bi lise almıyo xD |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
23.09.2009, 15:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yeni okul, yeni ortam..
Ben sınıfa girerim, otururum istediğim yere. ( mümkünse en arkaya.. )
Zaten çoğu tanıdık olucaktır.
Sınıfta inşallah güzel kızlar vardır.. |
|
↑
|
|
|
-
onderteam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.09.2009, 15:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ilk gitttiğim zaman çapkınlık yaparım her zamanki gibi Bizim okulda fazla olmasa da üst taraftada kız meslek var. Yaşıyoruz valla
atolyeme giderim değişiklik varmı diye(geçen sene hurda bilgisayarlar vardı acaba onları değiştirmişler mi??) ______________ www.onderteam.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
xatcafe
Acemi Üye
|
23.09.2009, 16:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sınıfımı zaten biliyorum.En gıcık olduğum şeyde sınıfa girince bana gülerek bakmaları.1.nci gün benim için sanki 1.nci sınıfa başlamış gibi gelir,ama 2.nci gün sınıfıma alışırım ve günler öylece uzar. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
fc-beypazarigucu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.09.2009, 16:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Anaaaaaammmm..
Test çözdüler mi derlerse ne derim
Hah buldum (:
Bedava-sitem manyağı oldum xD |
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
23.09.2009, 16:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Okulum zaten aynı.. İncesu Lisesi.. girer girmez 9.sınıflara güzel huri gelmiş mi die göz gezdiririm..Daha sonrada kaynaşırım.. ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
23.09.2009, 16:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
En Kötüsü Bizim Lise 1 İlkkez Gidecegim Okula Liseye |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
23.09.2009, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitem İçinde İntro Yaptım Okullar Açılıyo İlgilenemeyecegim Die xD |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
23.09.2009, 16:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xD okul bahçesinde sohbet ederizz..eğer tören felan olucaksa xD kaçarız. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
23.09.2009, 16:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
byqraphix yazmış: Okulum zaten aynı.. İncesu Lisesi.. girer girmez 9.sınıflara güzel huri gelmiş mi die göz gezdiririm..Daha sonrada kaynaşırım..
Bütün erkeklerin tek rüyası güzel Huri,Nisa,kız vs. vs. vs. gelmiş mi oluyor.Allah'a çok şükür her ortama akma gibi bir yeteneğim var.Valla bende Net-tr'nin yaptığı gibi bulduğum BOş sıraya otururum.Yanıma kim gelir oturursa ilk onunla kaynaşır dolaşırım.(İyi ve benimle aynı düşünceye sahipse)İkinci gün olur gene aynı şekilde,3'Ncü günde ise artık Allah ne verdiğse. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
|