yhaa olmuyo bu küçük yaşımda başladım bu işe ama siteden mi kaynaklanıyo benden mi anlayamadım neyse teşk ederm bırakacam yakasını ama son olarak bidaha denicem şimdi degerli abilerim ben 13 yaşındayım sitede problem oldugunu düşünüyom top listesini ben extraladan degişdirdim haber filan yapdım anca oraya atınca oluyo metin halinde degilde diger türlü siteye yapısıyor sayfalarımı degişdirde olmuyor bende anlamadım eger isterseniz sizi çok sevdim bayramıunız mübarek olsun ben site sitemin sifrelerini verim bi bakın tam olarak nası olduguna girip siteme bişey ekleyin silin bakın bakalım sorun mu war editörde sorun war yazıyo ama:( bu arada adres weriyorsunuz siteye yapışdır dediniz ama sitenin on b,n türlü bi yeri war neresine kopyalayıp ypaışdırım anlamadım
( ne olacak yardım edin editördede bu yazı war acaba sizdede warmı
((<= Buradan değiştirmek istediğin bir sayfa seç
İpucu: bir sayfanın pozisyonunu değiştirmek için, sayfaya tıklayıp farenin sol tuşunu basılı tutarak yukarı/aşağı taşı!
Yeni editörde hala bazı hatalar var, lütfen biraz daha sabırlı ol, biz bunları zaman ile kaldırıyoruz! lütfen istediginiz bir video yu secin tam olarak kodunu filan koyun ve bana tammmm olarak nasıl edilecegini söyleyin sırayla anlatın allah aşkına yardım larınız için allah sizden razı olsun