Yazar |
Mesaj |
-
net-tr
Uzman Üye
|
19.09.2009, 18:48 (UTC) Mesaj konusu: Geri sayım başladı. |
|
|
Okulların açılmasına az bir süre kaldı.
Bugün Cumartesi, okullar Perşembe günü açılıyor. Gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaşlar okul sebebiyle çoğu zaman online olamıcaklar. En azından bugünlerdeki kadar diyebiliriz. Bu yazın ki bazı başlıklarda da dedim. Bugünlerin kıymetini bilelim, okul zamanı bugünlerdeki kadar eğlenemeyebiliriz.
Evet.. Geri sayım başladı. Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba..
Perşembe okul başı. (:
Son ' 3 ' gün. Bazı arkadaşlar Bayram'da çeşitli yerlerde olucağı için yine giremiyecekler. Onlara şimdiden Güle Güle diyelim.
Bu başlık veda değil, '' geri sayım '' başlığıdır. Öyle algılayalım yani.. Veda demek tamamiyle gitmek demek. (:
İyisiyle, kötüyüsüyle bir Ramazan'ı ve bir Yaz tatilide böyle geçti.. Okulu olan arkadaşlara sınavlarında bol kopya dilerim.. |
|
↑
|
|
|
-
bscity
Uzman Üye
|
19.09.2009, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: Re: Geri sayım başladı. |
|
|
net-tr yazmış: Okulların açılmasına az bir süre kaldı.
Bugün Cumartesi, okullar Perşembe günü açılıyor. Gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaşlar okul sebebiyle çoğu zaman online olamıcaklar. En azından bugünlerdeki kadar diyebiliriz. Bu yazın ki bazı başlıklarda da dedim. Bugünlerin kıymetini bilelim, okul zamanı bugünlerdeki kadar eğlenemeyebiliriz.
Evet.. Geri sayım başladı. Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba..
Perşembe okul başı. (:
Son ' 3 ' gün. Bazı arkadaşlar Bayram'da çeşitli yerlerde olucağı için yine giremiyecekler. Onlara şimdiden Güle Güle diyelim.
Bu başlık veda değil, '' geri sayım '' başlığıdır. Öyle algılayalım yani.. Veda demek tamamiyle gitmek demek. (:
İyisiyle, kötüyüsüyle bir Ramazan'ı ve bir Yaz tatilide böyle geçti.. Okulu olan arkadaşlara sınavlarında bol kopya dilerim..
O kadar oldumu ______________
Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde |
|
↑
|
|
|
-
erselkisbet
Acemi Üye
|
19.09.2009, 19:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Malesef Bende Online Olamicam.
Haftada (Belki) 1 Saat Online Olurum Oda Ödev İçin...
Kısaca "Maraton Başladı" ... ______________ bu site japon-çocuk'un personel web peyç'idir... |
|
↑
|
|
|
-
cincocuk
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.09.2009, 19:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ağlamak İstiyorum Okullar Açılmasın xD ______________ Upsss... xD |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
19.09.2009, 19:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siz online olamıyorsunuz... Ben bilgisayarın yanına bile yaklaşamicam
Güle Güle diyelim ozaman belki 1 ay içinde 3 kere en fazla online olabilicem oda belki... ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
tasarist
Uzman Üye
|
19.09.2009, 19:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende Çok Nadir Gireceğim...
Yaz Tatilinde Geldiğimde Sitemin Pagerankının Artmasını Umuyorum Ama Bu Mümkün Değil Sanırım ______________ Devredilme Falan Yok Tasarist Hala Beko'Da |
|
↑
|
|
|
-
bscity
Uzman Üye
|
19.09.2009, 19:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarist yazmış: Bende Çok Nadir Gireceğim...
Yaz Tatilinde Geldiğimde Sitemin Pagerankının Artmasını Umuyorum Ama Bu Mümkün Değil Sanırım
Ben sitemi Allaha emanet edicem ______________
|
↑
|
|
|
-
sewalcee
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.09.2009, 19:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bs ıssız mı kalıcak kısın :S ______________
Şeval deel,Şevval! |
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
19.09.2009, 19:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merak etmeyin siteleriniz bize emanet siz egitim ve ögretiminize önem verin bedava-sitem hiç bir yere gitmiyor hep burada olacak .
sevgili net-tr nin demek istedigi gibi kopya olmadan çalışarak yaptıgınız derslerinizde başarılar dilerim... ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
-
bscity
Uzman Üye
|
19.09.2009, 20:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
abron yazmış: Merak etmeyin siteleriniz bize emanet siz egitim ve ögretiminize önem verin bedava-sitem hiç bir yere gitmiyor hep burada olacak .
sevgili net-tr nin demek istedigi gibi kopya olmadan çalışarak yaptıgınız derslerinizde başarılar dilerim...
Bu imkansız ______________
|
↑
|
|
|
-
onderteam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.09.2009, 20:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benim için hava hoş valla bilişim teknolojileri bölümü 11. sınıf öğrencisiyim. Haftada iki kez atölye yani bilgisayar var. O zamanlarda b-s'de olabilirim. ______________ www.onderteam.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
astroloji-diyari
Aktif Üye
|
19.09.2009, 21:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bscity yazmış:
Ben sitemi Allaha emanet edicem |
|
↑
|
|
|
-
designer-im
Aktif Üye
|
19.09.2009, 21:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güle güle bs ii günler geçirmiştik
______________ www.netdiba.com yeni sitem! |
|
↑
|
|
|
-
astroloji-diyari
Aktif Üye
|
19.09.2009, 21:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benimde üniversite başlıyor Yeditepe Üniversitesi hazırlık okucam haftada 60 saat ingilizce dersi var yandım bn
bende giremem heralde sık
çokk özlücem |
|
↑
|
|
|
-
bscity
Uzman Üye
|
19.09.2009, 21:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
astroloji-diyari yazmış: Benimde üniversite başlıyor Yeditepe Üniversitesi hazırlık okucam haftada 60 saat ingilizce dersi var yandım bn
bende giremem heralde sık
çokk özlücem
Sanada bi çeleng
Bizim çiçekçi zengin oldu.
Ama bayram harçlığımda bana haram oldu ______________
|
↑
|
|
|