Yazar |
Mesaj |
-

sitebilginet
Acemi Üye
|
19.09.2009, 06:54 (UTC) Mesaj konusu: Bedava-sitemde bir ilk... |
|
|
Sitenizin adını yazınız ve google pr nizi alexa sıranızı ve daha birçok bilginizi öğrenin...
http://sitebilginet.tr.gg/
Buyrun yorumlar  |
|
↑
|
|
 |
-

sitebilginet
Acemi Üye
|
19.09.2009, 08:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitemizde sizin sitenizin
Google pagerank ... ...
Alexa sıralaması ... ...
Google backlink ... ...
Google indeksi ... ...
Yahoo backlink ... ...
DMOZ kaydı ... ...
Bing indeks sayısı ... ...
Del.icio.us linkleri
Yukarıdaki bütün bilgilerini tek tıklama ile bulabilirsiniz...Bu bedava-sitemde bir ilk...
http://sitebilginet.tr.gg/ |
|
↑
|
|
 |
-

byqraphix
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

sitebilginet
Acemi Üye
|
19.09.2009, 08:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
byqraphix yazmış: Site aşırı yavaş..!
kardeş o kadar arama motorundan aynı anda bilgi toplaya çalışıyor en fazla 1 dk sürer  |
|
↑
|
|
 |
-

byqraphix
Uzman Üye
|
19.09.2009, 09:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitebilginet yazmış: byqraphix yazmış: Site aşırı yavaş..!
kardeş o kadar arama motorundan aynı anda bilgi toplaya çalışıyor en fazla 1 dk sürer
15 dakikadır sitendeyim  ama ne gelen var ne giden  ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm |
|
↑
|
|
 |
-

sitebilginet
Acemi Üye
|
19.09.2009, 09:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
byqraphix yazmış: sitebilginet yazmış: byqraphix yazmış: Site aşırı yavaş..!
kardeş o kadar arama motorundan aynı anda bilgi toplaya çalışıyor en fazla 1 dk sürer
15 dakikadır sitendeyim  ama ne gelen var ne giden
 ne gelen ne giden var derken  evet kimse uğramıyo siteme  |
|
↑
|
|
 |
-

sitebilginet
Acemi Üye
|
19.09.2009, 10:24 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bedava-sitemde bir ilk... |
|
|
sitebilginet yazmış: Sitenizin adını yazınız ve google pr nizi alexa sıranızı ve daha birçok bilginizi öğrenin...
http://sitebilginet.tr.gg/
Buyrun yorumlar |
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
19.09.2009, 10:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu il değilki google yaz pagerank checker felan filan bir sürü kontrol aracı çıkar... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
19.09.2009, 10:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haha siteye girdim bide ne görim sitebilgi.net den iframe almışın xD eburhanın sitesi. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
 |
-

sitebilginet
Acemi Üye
|
19.09.2009, 10:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: haha siteye girdim bide ne görim sitebilgi.net den iframe almışın xD eburhanın sitesi.
evet alıntı yaptım...  ama en azından alıntı yaptığımı saklamadım o sayfayı düzenleyip tekrar koyacak kadar bilgim var...Emeğe saygımız sonsuzdur...sistemi bi manada bedava-siteme taşıdım  |
|
↑
|
|
 |
-

hyperend
Uzman Üye
|
19.09.2009, 10:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitebilginet yazmış: hyperend yazmış: haha siteye girdim bide ne görim sitebilgi.net den iframe almışın xD eburhanın sitesi.
evet alıntı yaptım...  ama en azından alıntı yaptığımı saklamadım o sayfayı düzenleyip tekrar koyacak kadar bilgim var...Emeğe saygımız sonsuzdur...sistemi bi manada bedava-siteme taşıdım
iframeler yasaktı sanırsam özellikle başka sitelerden. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
 |
-

sitebilginet
Acemi Üye
|
19.09.2009, 10:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: sitebilginet yazmış: hyperend yazmış: haha siteye girdim bide ne görim sitebilgi.net den iframe almışın xD eburhanın sitesi.
evet alıntı yaptım...  ama en azından alıntı yaptığımı saklamadım o sayfayı düzenleyip tekrar koyacak kadar bilgim var...Emeğe saygımız sonsuzdur...sistemi bi manada bedava-siteme taşıdım
iframeler yasaktı sanırsam özellikle başka sitelerden.
diğer tr.gg sitelerinin hitlerini yasak yollarla arttırmak yasak...burda yasak birşey yok benim kurallardan anladığım kadarıyla  |
|
↑
|
|
 |
-

benimsitem1993
Uzman Üye
|
19.09.2009, 12:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benim sitenin bilgilerini aramaya bile tenezzül etmedi.Siteye bak.
"Bilinmeyen bir hata oluştu.Lütfen tekrar deneyin." Aynen bu hata çıkıyor.Geliştirilmesi gerek. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir.  |
|
↑
|
|
 |
-

tasarist
Uzman Üye
|
19.09.2009, 12:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
.Tr.Gg Sitelerini Sorgulayamıyor  ______________ Devredilme Falan Yok Tasarist Hala Beko'Da |
|
↑
|
|
 |
-

sitebilginet
Acemi Üye
|
19.09.2009, 15:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış: Benim sitenin bilgilerini aramaya bile tenezzül etmedi.Siteye bak.
"Bilinmeyen bir hata oluştu.Lütfen tekrar deneyin." Aynen bu hata çıkıyor.Geliştirilmesi gerek.
o hata agerçek domainindede geliyor  Onu en yakın zamanda düzeltirler  |
|
↑
|
|
 |
|