Yazar |
Mesaj |
-
pc-mekani
Acemi Üye
|
18.09.2009, 17:48 (UTC) Mesaj konusu: 1 Resime 1den Fazla Köprü Vermek |
|
|
Ben şöyle bişey istiyorum mesala bir resim olacak,resimde 2tane insan,soldaki insana tıklayınca biryere,sağdaki insana tıklayınca başka bir yere gidelim
örnek olarak şu sitenin girişi ( reklam olmaz inşallah ama)
Kod: http://www.hakannet55.tr.gg/
bakın bu sitenin introsunda bir tane resime tam 6 tane köprü verilmiş bende bunu nasıl yaparım |
|
↑
|
|
|
-
tasarist
Uzman Üye
|
18.09.2009, 17:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Photoshopta Link Vermek İstediğiniz Yerleri "Slice Tool" İle Çizersiniz Yani Kesersiniz... "Save For Web" İle Kaydedersiniz... Sonra Resimleri Tek Tek Uploadlarsınız... Sonra Sitenize Koyarsınız...
Kapa Bir Şekilde Anlattım...
Ama İntroyu Tavsiye Etmem Google İndexlemesini Engelliyor ______________ Devredilme Falan Yok Tasarist Hala Beko'Da |
|
↑
|
|
|
-
hackerfiriend-anl
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.09.2009, 17:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bi resimde olmaz ama o resmi ortadan bölüp sitende yan yana yapıp ayrı ayrı köprü verebilrsin ve bölündüğünüde kimse farketmez ______________
|
|
↑
|
|
|
-
nihatdogrul
Acemi Üye
|
18.09.2009, 17:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarist yazmış: Photoshopta Link Vermek İstediğiniz Yerleri "Slice Tool" İle Çizersiniz Yani Kesersiniz... "Save For Web" İle Kaydedersiniz... Sonra Resimleri Tek Tek Uploadlarsınız... Sonra Sitenize Koyarsınız...
Ama İntroyu Tavsiye Etmem Google İndexlemesini Engelliyor
Googlenin En Sevmediği Şeylerden Biride İntrodur |
|
↑
|
|
|
-
hackerfiriend-anl
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
|
Veya Tasaristin Anlatımınıda Yapabilirsin
tasarist yazmış: Photoshopta Link Vermek İstediğiniz Yerleri "Slice Tool" İle Çizersiniz Yani Kesersiniz... "Save For Web" İle Kaydedersiniz... Sonra Resimleri Tek Tek Uploadlarsınız... Sonra Sitenize Koyarsınız...
Ama İntroyu Tavsiye Etmem Google İndexlemesini Engelliyor ______________
|
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
|
|
Yani Bunun İçin PHOTOSHOP Programının Olması Lazım |
|
↑
|
|
|
-
hackerfiriend-anl
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.09.2009, 18:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
PS Programın Yoksa Ver Yapıyım Diyeceğim Ama Bende Teyzemlerdeyim Kendi Evimde Olsam Orda Var Photoshop 2 gün sonra geçeceğim eve istersen yapabilirim ______________
|
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
pc-mekani
Acemi Üye
|
18.09.2009, 18:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yorumlarınız yardımlarınız için sağolun ben bir şekilde hallederim photoshoptan hiç anlamam paintten yapmaya çalışırım |
|
↑
|
|
|
-
tasarist
Uzman Üye
|
18.09.2009, 18:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pc-mekani yazmış: yorumlarınız yardımlarınız için sağolun ben bir şekilde hallederim photoshoptan hiç anlamam paintten yapmaya çalışırım
Ok Kolay Gelsin Ama Dediğim Gibi İntro Google İndexlenmesini Engeller... ______________ Devredilme Falan Yok Tasarist Hala Beko'Da |
|
↑
|
|
|
-
soruyorum
Aktif Üye
|
18.09.2009, 21:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
O dediğini ben yapabiliyorum.. 1 ay siteme anasayfanda reklam verirsen yaparım |
|
↑
|
|
|
-
tasarist
Uzman Üye
|
18.09.2009, 21:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
soruyorum yazmış: O dediğini ben yapabiliyorum.. 1 ay siteme anasayfanda reklam verirsen yaparım
Çok İstemişsin 1 Ay Çok Bea ______________ Devredilme Falan Yok Tasarist Hala Beko'Da |
|
↑
|
|
|
-
soruyorum
Aktif Üye
|
18.09.2009, 21:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biz de kesme biçme yok
tek resim istenilen şekilde linklendirilir |
|
↑
|
|
|
-
tasarist
Uzman Üye
|
18.09.2009, 21:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
soruyorum yazmış: tasarist yazmış: Photoshopta Link Vermek İstediğiniz Yerleri "Slice Tool" İle Çizersiniz Yani Kesersiniz... "Save For Web" İle Kaydedersiniz... Sonra Resimleri Tek Tek Uploadlarsınız... Sonra Sitenize Koyarsınız...
biz de kesme biçme yok
tek resim istenilen şekilde linklendirilir
3 Tane Resim Kesimi İçin 1 Ay Fazla Bence ______________ Devredilme Falan Yok Tasarist Hala Beko'Da |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
18.09.2009, 21:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dw nin map özelliğini kullanabilirsin. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
|