Forum'da ara:
Ara

Ne sıklıkla Kopya Çekiyorsunuz
Tabikide Herzaman Sınava Kopyasız Girilmez xD
  57%
[ 11 ]
Çaktırmadan Bakyom Aradabir xD
  15%
[ 3 ]
Bazen Gözüm Kayıyo xD
  26%
[ 5 ]
Toplam Oylar : 19

Yazar Mesaj
Mesaj17.09.2009, 21:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Öyle Organize Kopyalar Çekmedim Hayatımda Hiç Razz
Bazen Arkadaşımla Kötü Olduğum Derslerde Yardımlaşırım (Yanımda Okul 1. Oturuyor,Bende 2.Yim Mr. Green )

Mesaj17.09.2009, 21:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

net-tr yazmış:
Bir gün sosyal dersinde, 6'ıncı sınıfta yazılıdaydık.
Tablo istedi hoca.
Biliyorduk isteyeceğini.
Cam pimapen mağlum. Pimapenin üstüne yazdık, geçirdik.
O tablolu soruyu sadece benle yanımdaki bilmişti.

Ahah benım yontem Cool

Şeval deel,Şevval!
Mesaj17.09.2009, 23:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bazen Göz Kayar Very Happy
Mesaj18.09.2009, 00:05 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Ne Sıklıkla Kopya ÇekerSiNiZ :D

cincocuk yazmış:
Ne Sıklıklıla Kopya Çekiyorusunuz Ben HerZaman xD

Sık Sık Mr. Green
Mesaj18.09.2009, 00:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

merhaba arkadaslar...

size gercekten yemin billah ediyorum yasanmis bir kopya cekme animi anlatacam..

ehliyet almak icin basvurdum haftada iki kere derslere katiliyordum ben ehliyeti hemen acil alma telasi icinde sürücü ögretmenime dedim ben hazirim türkce ism olarak ne ad veriliyor bilemiyorum ama yazili sinava girmek istedigimi söyledim bana hazir degilsin biraz daha calismalisin demisti ben israr etim ve hazir oldugumu söyledim bana eyer sinavi gecemezsem tekrar para ödeyip bastan basliyacagimi söylemisti ben tamam dedim sen beni yaz listeye dedim o gün geldi ve sinava girmek icin yola ciktim yerimi aldim 15-20 kisi bir sinif boyutunda oda´da birer metre uzaklik ile yan yana oturduk bize sinavda 25 video gösteriliyor ve her 1 video 1 soru iceriyor 25 soru var ama her soruda 4 sik var resime uyacak sekilde sinav kagdina carpilari atiyorum en fazla 5 yanlisimizin olmasi gerekiyor o gün polis arkadas son soruyu sorduktan sonra kagitlari toplamak icin yanimdan geciyor ve arkadan kagitlari öne dogru topliyarak ilerliyor benim icimde kötü bir his var icimden diyorumki onur senin daha cok yanlisin var öyle düsünerek arkama bakiyorum polis arkadas sirti bana dönük hemen sola dogru biraz egdim kendimi solumda oturan arkadasin kagidinda bulunan son soruya baktim sonra kendi kagidima baktim en son soruya o eveti isaretlemis ben hayir´i isaretlemisim hemen karaladim kutuyu eveti isaretledim polis bey kagdimi aldi 20 dk gecti geldi 5 yanlisin var ve kazandin dedi yani ben o gün yanimda oturan kisinin kagdina bakip yanlisimi düzeltmeseydim sinavi kaybetmis oluyordum Razz
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj18.09.2009, 00:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

ua1905ua yazmış:
merhaba arkadaslar...

size gercekten yemin billah ediyorum yasanmis bir kopya cekme animi anlatacam..

ehliyet almak icin basvurdum haftada iki kere derslere katiliyordum ben ehliyeti hemen acil alma telasi icinde sürücü ögretmenime dedim ben hazirim türkce ism olarak ne ad veriliyor bilemiyorum ama yazili sinava girmek istedigimi söyledim bana hazir degilsin biraz daha calismalisin demisti ben israr etim ve hazir oldugumu söyledim bana eyer sinavi gecemezsem tekrar para ödeyip bastan basliyacagimi söylemisti ben tamam dedim sen beni yaz listeye dedim o gün geldi ve sinava girmek icin yola ciktim yerimi aldim 15-20 kisi bir sinif boyutunda oda´da birer metre uzaklik ile yan yana oturduk bize sinavda 25 video gösteriliyor ve her 1 video 1 soru iceriyor 25 soru var ama her soruda 4 sik var resime uyacak sekilde sinav kagdina carpilari atiyorum en fazla 5 yanlisimizin olmasi gerekiyor o gün polis arkadas son soruyu sorduktan sonra kagitlari toplamak icin yanimdan geciyor ve arkadan kagitlari öne dogru topliyarak ilerliyor benim icimde kötü bir his var icimden diyorumki onur senin daha cok yanlisin var öyle düsünerek arkama bakiyorum polis arkadas sirti bana dönük hemen sola dogru biraz egdim kendimi solumda oturan arkadasin kagidinda bulunan son soruya baktim sonra kendi kagidima baktim en son soruya o eveti isaretlemis ben hayir´i isaretlemisim hemen karaladim kutuyu eveti isaretledim polis bey kagdimi aldi 20 dk gecti geldi 5 yanlisin var ve kazandin dedi yani ben o gün yanimda oturan kisinin kagdina bakip yanlisimi düzeltmeseydim sinavi kaybetmis oluyordum Razz

KLAVYEDE ( ı ) HARFİ YOK MU ?
Mesaj18.09.2009, 01:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

desingxxkod@
malesef yok demin tekrar yazdigimi okudugumda neden böyle yazdigini anladim

bizde irmagin i si yok yumusak g yok serefin s si yok yani türkce karakter yok sadece ö ve ü yazabiliyoruz danimarkada yasadigim icin

uzun uzun yazdigim icin fark edemedim
moderatörlerden rica etsem o cümlenin ilkemin i sini irmagin i si olarak düzenlermi?? Wink
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj18.09.2009, 07:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

ua1905ua yazmış:
desingxxkod@
malesef yok demin tekrar yazdigimi okudugumda neden böyle yazdigini anladim

bizde irmagin i si yok yumusak g yok serefin s si yok yani türkce karakter yok sadece ö ve ü yazabiliyoruz danimarkada yasadigim icin

uzun uzun yazdigim icin fark edemedim
moderatörlerden rica etsem o cümlenin ilkemin i sini irmagin i si olarak düzenlermi?? Wink

türkçe karakter sorunu

yanlış yazıldıgında çok kötü cümleler çıkıyor Rolling Eyes
Mesaj18.09.2009, 20:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

desingxxkod@

biliyorum fakat kasitli yapilan birsey degil türkce karakter olmayinca insanin yapabilecegi birsey kalmiyor.

fakat cok düsündüm bu konuyu Türkiyeden türkce karakterli klavye siparisi verecem cözümlemeyi yapinca tek cözüm bu
Mesaj18.09.2009, 20:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

ua1905ua yazmış:
desingxxkod@

biliyorum fakat kasitli yapilan birsey degil türkce karakter olmayinca insanin yapabilecegi birsey kalmiyor.

fakat cok düsündüm bu konuyu Türkiyeden türkce karakterli klavye siparisi verecem cözümlemeyi yapinca tek cözüm bu

Çok masraflı olur..
Türkiye'ye gelince alırsın.
Uğraşma kargo falan. 200 tl'ye patlar rahat sana. (:
Mesaj18.09.2009, 20:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

net-tr@
biliyorum artik ama bir caresine bakacam böyle olmuyor
nerden ciktik geldik avrupaya Rolling Eyes
Mesaj18.09.2009, 20:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

erselkisbet yazmış:
Öyle Organize Kopyalar Çekmedim Hayatımda Hiç Razz
Bazen Arkadaşımla Kötü Olduğum Derslerde Yardımlaşırım (Yanımda Okul 1. Oturuyor,Bende 2.Yim Mr. Green )

Benim Çektiğim Kopyalar Garanti organizendir örneğin

Bir Hoca Öğretmenin Dikkatini Dağıtır Aynen şöle :

Biri Sınıfa Geç Gelir Hocaya Derki Hocam Müdür Sizi Çağrıyo
Tabi Müdür Odasında yokken oluyo bu olay
sonra hoca gelene kadar biz kitapları açıp hopppp kopyaya saldırı yapıyoruz xD

Mesaj19.09.2009, 07:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sınava kopyasız girmek savaşa silahsız girmek gibi bir şeydir..

Kopya Alın-Verin Ekonomiye Can Verin Razz
Mesaj19.09.2009, 07:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yeni taktiğim;
Yazılı kağıdının vb şeffaf kağıtların altına kopyayı koyarım hoca geldimi orayı elimle kaparım Razz

Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde
Mesaj19.09.2009, 09:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

çekmem
gerçekten

hayatta sadece 1 yada 2 kere kopya çektim
gerçekten

Önceki mesajları göster: