Yazar |
Mesaj |
-
sewalcee
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.09.2009, 21:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
erselkisbet
Acemi Üye
|
17.09.2009, 21:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
2.Sınıfta Gözlük Kullanmaya Başladım.Sebebi: Atari,TV vb.
23 Yaşında Olucam Ameliyat.Gözlüğümü Bi Yatarken Birde Kırıldığında Çıkarırım ______________ bu site japon-çocuk'un personel web peyç'idir... |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
17.09.2009, 21:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
erselkisbet yazmış: 2.Sınıfta Gözlük Kullanmaya Başladım.Sebebi: Atari,TV vb.
23 Yaşında Olucam Ameliyat.Gözlüğümü Bi Yatarken Birde Kırıldığında Çıkarırım
Aynen.
Bir yatarken, bir kırıldığındaydı..
4 ay'a kadar..
Artık öyle değil arkadaş.. (: |
|
↑
|
|
|
-
scriptype
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.09.2009, 21:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pro.dr.emincan andaç xd ______________ Hey maan |
|
↑
|
|
|
-
erselkisbet
Acemi Üye
|
17.09.2009, 22:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
scriptype yazmış: pro.dr.emincan andaç xd
Öyle Oldu Artık Emin ______________ bu site japon-çocuk'un personel web peyç'idir... |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
17.09.2009, 22:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava-sitem doktoru.. |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
17.09.2009, 22:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gencfbcafe yazmış:
bende bu belirtilerden sadece baş ağrısı ve göz ağrısı var yani ayda 2-3 kere bana göre sol gözümün üstüne iğne batıyo gibi oluyor ondan sonra başıma vuruyor gözüm çok kötü ağrıyor bu bende kendimi bildim bileli var doktora gittim hiç bi sorun yok dedi sadece toz alerjisi vs. dedi ama bence alakası yok benimkide böyle bir hastalık olabilirmi?
genelikle senin söyledigin sekildeki tek tarafli bas agrilari migren oldugu söyleniyor ayda 2-3 kere oluyor diyorsun migren hastaligi cok kötü birsey caresi yok insAllah migren degildir... ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
17.09.2009, 22:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya bişi sorcam gözdeki sorunlar baş ağrısı yapar mı.benim bi gözüm ağrıyınca bide dumanlı ortamda fena başım ağrır.
ama Allah'a şkür astigamt sorunum yok ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
17.09.2009, 23:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: ya bişi sorcam gözdeki sorunlar baş ağrısı yapar mı.benim bi gözüm ağrıyınca bide dumanlı ortamda fena başım ağrır.
ama Allah'a şkür astigamt sorunum yok
göz agrisi direk basa vurur ve bir süre sonra infekte misali göz agrisi bas agrimasiyla karisir, eyer sigara icmiyorsan kapali ve dumanli ortamda negotini cigerine co2 araciyla oksijen olarakta ihtap edebiliriz yani nefesini alip verirken o duman icine giriyor ve yan etki yapar bas dönmeleri migde bulanmasi vs vs
yinede doktor en dogrusunu bilir ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
desingxxkod
Uzman Üye
|
17.09.2009, 23:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-uzman yazmış: GüzeL Paylasım teşekkürLer.! |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
18.09.2009, 11:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: ya bişi sorcam gözdeki sorunlar baş ağrısı yapar mı.benim bi gözüm ağrıyınca bide dumanlı ortamda fena başım ağrır.
ama Allah'a şkür astigamt sorunum yok
Gözdeki sorunlar sadece başa etki verir zaten.
Başının her tarafı ağrıyabilir. Gözlerinin üstü, yanları, başının arkası, şakaklar gibi yerler..
Ayrıca sadece dumanlı ortamda veya baska yerlerde örneğin parfüm kokusundan da baş ağrın oluyorsa migren başlangıcı olabilme olasılığı var. Astigmat en zoru zaten olmasın. (: Doktora gittin mi ? |
|
↑
|
|
|
|