Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj17.09.2009, 00:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

mistanbul yazmış:
Hüseyin Çapkın gelince güvenliğimiz arttı gerçekten..

Cerrah zamanında adamı Rusyada ararken Çapkınla Bahçelievlerde buldular Mr. Green

Çapkın hem yiyo hem çalışıo..

Cerrah hem yiyodu hemde salla başını al maşını misali.. Smile

Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm
Mesaj17.09.2009, 00:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

byqraphix yazmış:

Ama garip yaf.. Neutral 1 hafta dediler 1 haftada yakalandı.. 7 Aydır kim nerdeydi.. Neutral

cok güzel yorumladin kisa ve öz Wink

ilk olarak yakalanmasi iyi oldu bir babanin o hale düsmesine kimsenin yüregi dayanamaz tüm Türkiye gördü ne hallere düstügünü bir vahsi katiliamin ardindan resmen insanligi yok edebilecek bir cinayet gerceklestirmisti bu garip ne garip

ben hep yakalanmasini bekliyordum yakalanacagini da biliyordum fakat 7 ay dan daha cok sürecegini düsünüyordum fakat Devlet araya girdi 1 hafta´da isi hal eti veya baska türlü yakalandi bunu suan hic birimiz bilemiyecez..

fc-beypazarigucu yazmış:

Birde moderatör arkadaşlardan özür diliyorum..
Bu konuyu görmedim..
Onun için açmış oldugum konuyu kilitlemenizi istiyorm..

kardes bence özür dileyecek bir durum yok yani hata degil yanlis degil yaptigin
neden diyeceksin basliga belki ikiniz acma düsüncesiyle ayni anda butonuna tikladiniz basligin acilis süresindeki fark sadece 2 dk
ama özür dileyip diyer basligin kitlenmesini talep etmene de Hayran kaldim diyebilirim keske herkes senin düsüncelerine yakin düsünceye sahip olsa

neyse konuya dönelim Laughing

Garipoglu´nun yakalanip Türkiye Cumhuriyetine teslim edilmesi herkese hayirli ugurlu olsun diyebilecek kadar sevindim....
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj17.09.2009, 00:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

mistanbul yazmış:
Hüseyin Çapkın gelince güvenliğimiz arttı gerçekten..

Cerrah zamanında adamı Rusyada ararken Çapkınla Bahçelievlerde buldular Mr. Green

Smile
Mesaj17.09.2009, 00:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Canlı yayında şuanda adliye den çıkıyo..

CNNTürk ü daha izlemiyecem diğer kameralar arabanın içindeydi CNN mal gibi 10 km uzakta bekledi Laughing Laughing

Yarın görürüz nede olsa Laughing
Mesaj17.09.2009, 01:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

mistanbul yazmış:
Canlı yayında şuanda adliye den çıkıyo..

CNNTürk ü daha izlemiyecem diğer kameralar arabanın içindeydi CNN mal gibi 10 km uzakta bekledi Laughing Laughing

Yarın görürüz nede olsa Laughing

heee yha cnn mal gibi görüntüleyemedi.. Very Happy

Haber Türkden izlemek zorunda kaldım Very Happy

Şerefsiz sakalları uzatmışş..

Mesaj17.09.2009, 01:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

fiziki görümü değişmemiş Exclamation Exclamation Exclamation saçları kısa 197 gün süresi içinde saçlarını kaç kez traş ettirdi acaba en son saç traşını kaç gün önce olmuş? neden gece 00:45 te teslim edildi Question yurtdışından gece ucaklamı geldi Question avukatı sucuk ekmek ısmarlamış karnı açmış teslim olmadan önce merak edilen sorular kafaları kurcalamaya devam edecek yarın sorulara cevap buluruz Question bu zamana kadar hayatı idame etmek için kimler den destek aldı şimdi bakalım duruşmalar başladığında ne gibi çarpcıı olaylar gelişmeler olacak
Mesaj17.09.2009, 09:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kendisi teslim olmasa yine bulunmayacak..
İyi yine kafasını kullanmış. 200 gün olsaydı daha fazla görebilirdi ceza.
Sakallar haricinde değişen birşey söz konusu değil.
Yüzünü falan değiştirir diye tahmin etmiştim değiştirmemiş.
Avukatı galiba Arabayla aldı onu. Yolda bir tostçuda durdu, tostu aldı arabaya götürdü, yedi..
Sonrada emniyete.. O kadar kırmızı alarmla arandı İstanbul ve çevresindeki illerdeymiş. Vay anasını..
O çok güvendiğimiz '' TÜRK POLİSİ '' neden bulamadı ? Nerdeydi, kimlerden yardım aldı, nasıl dışarıya çıkabildi çok merak ediyorum. Çok sonra belli olur kaç yıl hapis yiyeceği. Tahminimce 15 yıl.. 15 yıl içinde değil, 5 yıl içinde de af çıkıcak gibi şöyle böyle en fazla 5 yıl kalır diyorum. Zengin çocuğu zaten.. Belki o kadar bile yatmaz. Smile
Mesaj17.09.2009, 10:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tamam Münevver Karabulut'a üzülüyoruz.Ama Cem Garipoğlunada üzüldüm yhaf.. Neutral bebenin hayatı gitti.. Minumum Ceza 12 Yıl bile olsa 31-32 yaşında çıkıcak ki ozmana kim öle kim kala..?

Psikolojsi kesin bozulmuş.. Neutral 7 saat kimseyle konuşmamış bile.. Neutral

Mesaj17.09.2009, 10:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

byqraphix yazmış:
Tamam Münevver Karabulut'a üzülüyoruz.Ama Cem Garipoğlunada üzüldüm yhaf.. Neutral bebenin hayatı gitti.. Minumum Ceza 12 Yıl bile olsa 31-32 yaşında çıkıcak ki ozmana kim öle kim kala..?

Hiç üzülmedim az Bile Şer...size :@

Mesaj17.09.2009, 10:08 (UTC)    
Mesaj konusu: cem gaipoğlu haberi..

İstanbul Valisi Muammer Güler, başı kesilerek öldürüldükten sonra cesedi bir çöp konteynırında bulunan Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun avukatı tarafından teslim edildiğini açıkladı.

Vali Güler, Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde olduğunu kaydetti.

Saat 00.45'te teslim edildi

Vali Güler, "Firari şüpheli Cem Garipoğlu, 17 Eylül 2009 tarihinde saat 00.45 itibariyle ailesi tarafından polis ekiplerine teslim ettirilmiştir..Devlet sözünü yerine getirmiştir. Bundan sonrası yargının görevi.Öncelikle konuyla ilgili sıkı takip ve özel yürütülen çalışmalar nedeniyle il emniyet müdürü ve arkadaşlarını kutluyorum. Celalattin Cerrah ve çalışma arkadaşlarını da kutluyorum" dedi.

"Kendi çocuklarının katilini arar gibi..."

İstanbul İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ise, "Faillerin yakalanması devletin görevidir. Olayın başından beri polis teşkilatı yoğun çalışmaya girişti. Kriz masası ve diğer birimlerle Türkiye'deki polis teşkilatında tedbirler alımıştı. Daha önce söylendiği gibi son bir haftada çember daraltılmıştı. Bunun sonucu da bugün şüpheli yakalanmıştır. Arkadaşlarım sorumluluklarını yerine getirdiler. Görev alan bütün arkadaşlarımı kutluyorum" diye konuştu.

Karabulut ailesine seslenen ve polis teşkilatının her bireyinin kendi çocuğunun katilini arar gibi çalışma yaptığını kaydeden Çapkın, "Ailenin acısı dinmez elbette ama umarız belli miktarda hafifler" ifadelerini kaydetti. Basına da teşekkür eden Çapkın, "Basın olarak, olayı sıcak tutarak çözüme destek olduğunuzu düşünüyorum. Sizlere de teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Cem Garipoğlu'nun ilk sözleri

Televizyonların canlı yayına katılan Garipoğlu ailesinin avukatı Alptekin Kaya, "Teslim olacağı bildirilince emniyetle diyaloğa geçtik. Bizi anlayışlı karşıladılar ve zanlının yaşının küçük olduğunu gözardı etmediler" dedi.

Cem Garipoğlu'nun ilk sözlerinin babasına çok üzüldüğü olduğunu söyleyen Kaya, "Bir travmanın içerisindeydi. O nedenle çok da normal görmedim. 'Babamın bir alakası yok. O yüzden çok üzülüyorum' dedi" ifadelerini kullandı.

"Teslim olmadan önce yemek yedi"

Avukat Kaya, teslim olmadan önce Cem Garipoğlu'nun aç olduğunu söylediğini, sucuk ekmek yemek istediğini, açık bir büfeden köfte ekmek aldıklarını söyledi.

Sağlık kontrolünden geçirildi

197 gün sonra yakalanan katil zanlısı Cem Garipoğlu, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Şişli Etfal Hastanesi'ne götürüldü.

Hastaneye getirilişi sırasında zanlı Garipoğlu'nun sakallarının uzamış olduğu görüldü.

Yaklaşık 10 dakika süren sağlık kontrolünün ardından Cem Garipoğlu, sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü..

Mesaj17.09.2009, 10:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

vay be adam kendi gitmese bi 200 gün daha bulunmayacaktı.
Mesaj17.09.2009, 11:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bundan ötürü hiçbir yetkili kişi sevinmemeli, aksine şapkayı önüne koyup düşünmeli... Bir insan bu kadar uzun süre ortalardan kayboluyor, üstelik Türkiye'de ortaya çıkıyorsa bu çok vahimdir...
Mesaj17.09.2009, 11:24 (UTC)    
Mesaj konusu: selam

Adalet yerini buldu..
Ama bu işten çok kişi nemalandı...
Mesaj17.09.2009, 12:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

byqraphix yazmış:

Ben sadece bir hiç uğruna kız meseleleri yüzünden hayatını çürüttüğüne üzüldüm...
Mesaj17.09.2009, 12:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

mistanbul yazmış:
byqraphix yazmış:

Ben sadece bir hiç uğruna kız meseleleri yüzünden hayatını çürüttüğüne üzüldüm...

Ama harbi yazık oldu.. Neutral düşünsene hayatın gençliğin elinden alınıyor.. Neutral 7 ay boyunca evin perdesini bile açmadan oturmuş evde..Ve sadece tv izleyip yemek yemiş..Hayatmı yha..? gereksiz.. Neutral sen zenginsin para ye..! ne işin var cinayetle.. Hadi işliyosun cinayeti neden soğukkanlı ..? (anladınız beni..)

Harbi üzücü..!

Önceki mesajları göster: