Yazar |
Mesaj |
-
selin
Uzman Üye
|
31.08.2007, 22:26 (UTC) Mesaj konusu: ISTENILMEYEN KOD SRUNLARI (site yönlenmesi, pop-up lar) |
|
|
Merhaba arkadaslar,
bu aralar beni cok mesgul eden, forumu da dolduran bir konuyu buraya yazmak istiyorum.
Bircok kisi, sitesine girildiginde sitenin istem disi baska bir siteye yönelmesinden ya da istenilmeyen pop-up seklinde baska sitelerin de acilmasindan sikayetcidir.
Demek ki bu aralar ortalikta herkesin birbirinden kopyaladigi bazi HTML kodlarinda istenilmeyen kodlar da var aralarda...
LÜTFEN: HTML kodlari ekledikten sonra, her koddan sonra (!!!) yeni bir kod eklemeden önce sitenizi test edin ve kodun duzgun calistigindan emin olun, calismiyorsa, son eklemenizi cikarin. Yoksa binlerce kod ekledikten sonra bir daha geri dönüp hangisi sorun cikariyordu diye aramak samanlikta igne aramaya benzer, ve tahmin edebileceginiz gibi ne modlar ne de ben her kullanicinin sitesine girip 30 alt sayfa arasinda kod arayamayiz (bir iki kullanici icin severek yapayim dedim ama zamanim yetmiyor bu tarz bir isleme).
Simdi buraya belirli dikkatimi ceken kodlar hakkinda zaman icersinde anahtar cümleler yazacagim, ekstra dikkatli olmalisiniz bu tarz seyler var ise aldiginiz kodun icinde..
1) sinema03.mx.com pop-up cikariyor.
2) http://www.livephonetracking.com/index.html yönelndirme yapiyor
En son selin tarafından 31.08.2007 23:04:18 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
antispamteam
Uzman Üye
|
31.08.2007, 22:37 (UTC) Mesaj konusu: Re: ISTENILMEYEN KOD SRUNLARI (site yönlenmesi, pop-up lar) |
|
|
bilgi için teşekkürler.bu sinema kodu uzun zamandır kullanıyordum ilk defa popup açmaya çalıştı.yani daha sonradanda olabiliyor yani arkadaşlar sık sık sitenizi ziyaret edin |
|
↑
|
|
|
-
selin
Uzman Üye
|
31.08.2007, 22:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sonradan da olabiliyor hrrrr.. bu iste cok kötü...
Her buldugunuz kodu eklemeyin diyecegim kodu aldiginiz siteyi tanimiyor güvenmiyorsaniz. |
|
↑
|
|
|
-
antispamteam
Uzman Üye
|
31.08.2007, 22:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selin yazmış: sonradan da olabiliyor hrrrr.. bu iste cok kötü...
Her buldugunuz kodu eklemeyin diyecegim kodu aldiginiz siteyi tanimiyor güvenmiyorsaniz.
doğru...
teşekkürler. |
|
↑
|
|
|
-
davids89
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.09.2007, 10:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgi için teşekkürler sinema.mx.com'un pop-up çıkardığını biliyordum ama diğerini bilmiyordum... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
darkvadi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.09.2007, 20:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
TŞK'Ler bilgilendirdiğin için ______________ |
|
↑
|
|
|
-
forumtm
Acemi Üye
|
02.09.2007, 10:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tşşkr |
|
↑
|
|
|
-
kahtalie
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.09.2007, 15:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aynı sınema kodunu hayalsaati.com da verıyor pop-up'suz olanından (:
Kod: <iframe src="http://hayalsaati.com/ifrAme.html" height="375" width="150" hspace="0" vspace="0" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" scrolling="No"></iframe> temizdir ekleyebılırsıız |
|
↑
|
|
|
-
online-turkiye
Acemi Üye
|
02.09.2007, 16:08 (UTC) Mesaj konusu: açılır pencere |
|
|
bu sinema kodu için teşekkür ederim arkadaşım |
|
↑
|
|
|
-
kahtalie
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.09.2007, 17:05 (UTC) Mesaj konusu: Re: açılır pencere |
|
|
online-turkiye yazmış: bu sinema kodu için teşekkür ederim arkadaşım
rica ederim |
|
↑
|
|
|
-
nextvizyon
Acemi Üye
|
02.09.2007, 17:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kahtalie yazmış: aynı sınema kodunu hayalsaati.com da verıyor pop-up'suz olanından (:
Kod: <iframe src="http://hayalsaati.com/ifrAme.html" height="375" width="150" hspace="0" vspace="0" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" scrolling="No"></iframe> temizdir ekleyebılırsıız
bendede sorun vardı sinema koduyla ilgili düzelttim çok saolun |
|
↑
|
|
|
-
kahtalie
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.09.2007, 17:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nextvizyon yazmış: bendede sorun vardı sinema koduyla ilgili düzelttim çok saolun
eyvallah .. |
|
↑
|
|
|
-
wengesima
Acemi Üye
|
03.09.2007, 09:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tşk ederiz Selin...
Aynı olay başima gelmişti..Tşk.lerr |
|
↑
|
|
|
-
serhatatakan
Acemi Üye
|
03.09.2007, 14:55 (UTC) Mesaj konusu: sinema kodu |
|
|
tsk ederim bilgiler icin .sinema kodu bendede problemdi.yenisiyle degistirince duzeldi |
|
↑
|
|
|
-
tafii
Acemi Üye
|
17.09.2007, 13:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|