Hangi tasarımımızı beendiniz |
Bu daha güzel |
|
[ 8 ] |
Eskisi daha güzeldi |
|
[ 2 ] |
Eskisini görmedim ama bu da güzel |
|
[ 0 ] |
Eskini görmedm ama bu tasarım berbat |
|
[ 3 ] |
|
Toplam Oylar : 13 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
![](//wtheme.webme.com/img/profile/default.png)
webmaster-html-kod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.09.2009, 16:06 (UTC) Mesaj konusu: TASARIMIZMI DEĞİŞTİRDİK! |
|
|
YORUMLARINIZI BEKLİORUM ESKİSİMİ DAHA GÜZEL BUMU ______________ ![](http://webmaster-html-kod.tr.gg/sig.png) |
|
↑
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
-
![futbolbaz](//profile.webme.com/profile/f/futbolbaz/small.png)
futbolbaz
Aktif Üye
|
13.09.2009, 17:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu Daha Güzel ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) ______________
|
|
↑
|
|
-
![spor-tik](//profile.webme.com/profile/s/spor-tik/small.png)
spor-tik
Acemi Üye
|
13.09.2009, 17:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu tasarım süper olmus sakın bozma bu arada ben cin-cocuk belki tanıyosundur
sadece bi sorun var oda başlık resmini renklendirmeilisin |
|
↑
|
|
-
![futbolbaz](//profile.webme.com/profile/f/futbolbaz/small.png)
futbolbaz
Aktif Üye
|
13.09.2009, 17:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
spor-tik yazmış: Bu tasarım süper olmus sakın bozma bu arada ben cin-cocuk belki tanıyosundur
sadece bi sorun var oda başlık resmini renklendirmeilisin
![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) cin-cocuk senmisin :O ______________
|
|
↑
|
|
-
![sitelojik](//profile.webme.com/profile/s/sitelojik/small.png)
sitelojik
Acemi Üye
|
13.09.2009, 17:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle intro'daki Loading gifini sehr-ialem.tr.gg'den almışsın,bu emek hırsızlığına girer.Ayrıca tasarımının başlığını değiştirirsen tasarım daha güzel gözükür,yani başlık resmini normal boyutlarından büyütmüşsün. ______________
|
|
↑
|
|
-
spor-tik
Acemi Üye
|
13.09.2009, 17:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
futbolbaz yazmış: spor-tik yazmış: Bu tasarım süper olmus sakın bozma bu arada ben cin-cocuk belki tanıyosundur
sadece bi sorun var oda başlık resmini renklendirmeilisin
![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) cin-cocuk senmisin :O
Evt sitemi sildim spor-tik açtım çokta güzel oldu ![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
↑
|
|
-
![g-maxtv](//profile.webme.com/profile/g/g-maxtv/small.png)
g-maxtv
Acemi Üye
|
13.09.2009, 17:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
valla eski tasarımın daha güzeldi niçin çünkü bu tasarım bsde çok öbürkü biraz farklı geliyodu ama yine senin fikrin ______________ Sitemizin patentini aldık.İzinsiz bir alıntı tasarımı çalan yada içerimizi alan kişiler kısacası kopyalarımızı yakalarsam ayvayı yediler demektir.
http://g-maxtv.tr.gg/lisans.htm ayrıntılara burdan bakabilirsiniz. |
|
↑
|
|
-
webmaster-html-kod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.09.2009, 17:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitelojik yazmış: Öncelikle intro'daki Loading gifini sehr-ialem.tr.gg'den almışsın,bu emek hırsızlığına girer.Ayrıca tasarımının başlığını değiştirirsen tasarım daha güzel gözükür,yani başlık resmini normal boyutlarından büyütmüşsün.
AKSİNE BUNU BANA SEHRİ ALEM WERDİ İNNAMASSAN SORABİLİRSİN ______________ ![](http://webmaster-html-kod.tr.gg/sig.png) |
|
↑
|
|
-
webmaster-html-kod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.09.2009, 17:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
g-maxtv yazmış: valla eski tasarımın daha güzeldi niçin çünkü bu tasarım bsde çok öbürkü biraz farklı geliyodu ama yine senin fikrin
İİDE SEN BENM ESKİ TASARIMIMI NERDEN BİLİOSN YENİ GELDİN B-SYE kesin sen yarmaz tvsin ______________ ![](http://webmaster-html-kod.tr.gg/sig.png) |
|
↑
|
|
-
spor-tik
Acemi Üye
|
13.09.2009, 18:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webmaster-html-kod yazmış: g-maxtv yazmış: valla eski tasarımın daha güzeldi niçin çünkü bu tasarım bsde çok öbürkü biraz farklı geliyodu ama yine senin fikrin
İİDE SEN BENM ESKİ TASARIMIMI NERDEN BİLİOSN YENİ GELDİN B-SYE kesin sen yarmaz tvsin
Abovvvvvvvvvvv xD
Bu yaramaz tv kesin nerden bilcem senin eski tasarımını ben biliyorum cin-cocuk ve fikra-sel benim xD |
|
↑
|
|
-
g-maxtv
Acemi Üye
|
13.09.2009, 18:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webmaster-html-kod yazmış: g-maxtv yazmış: valla eski tasarımın daha güzeldi niçin çünkü bu tasarım bsde çok öbürkü biraz farklı geliyodu ama yine senin fikrin
İİDE SEN BENM ESKİ TASARIMIMI NERDEN BİLİOSN YENİ GELDİN B-SYE kesin sen yarmaz tvsin www.siyahbeyazbuyukask.tr.gg sahibiydim ordan tanıyorum hml kodlarını senden alıyorum ondan ______________ Sitemizin patentini aldık.İzinsiz bir alıntı tasarımı çalan yada içerimizi alan kişiler kısacası kopyalarımızı yakalarsam ayvayı yediler demektir.
|
↑
|
|
-
webmaster-html-kod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.09.2009, 18:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
g-maxtv yazmış: webmaster-html-kod yazmış: g-maxtv yazmış: valla eski tasarımın daha güzeldi niçin çünkü bu tasarım bsde çok öbürkü biraz farklı geliyodu ama yine senin fikrin
İİDE SEN BENM ESKİ TASARIMIMI NERDEN BİLİOSN YENİ GELDİN B-SYE kesin sen yarmaz tvsin www.siyahbeyazbuyukask.tr.gg sahibiydim ordan tanıyorum hml kodlarını senden alıyorum ondan
yawas yawas batıo ![Mr. Green](//wtheme.webme.com/smiles/icon_mrgreen.gif) bu zaten yarmaztv nin sitesiydi ![Mr. Green](//wtheme.webme.com/smiles/icon_mrgreen.gif) ______________ ![](http://webmaster-html-kod.tr.gg/sig.png) |
|
↑
|
|
-
g-maxtv
Acemi Üye
|
13.09.2009, 18:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webmaster-html-kod yazmış: g-maxtv yazmış: webmaster-html-kod yazmış: g-maxtv yazmış: valla eski tasarımın daha güzeldi niçin çünkü bu tasarım bsde çok öbürkü biraz farklı geliyodu ama yine senin fikrin
İİDE SEN BENM ESKİ TASARIMIMI NERDEN BİLİOSN YENİ GELDİN B-SYE kesin sen yarmaz tvsin www.siyahbeyazbuyukask.tr.gg sahibiydim ordan tanıyorum hml kodlarını senden alıyorum ondan
yawas yawas batıo ![Mr. Green](//wtheme.webme.com/smiles/icon_mrgreen.gif) bu zaten yarmaztv nin sitesiydi
ya arkadaşım ne biçim bişey yaramaz Tv kim yaaaa bir adres yollayın yazıyom silinmiş sayfa çıkıyor. ______________ Sitemizin patentini aldık.İzinsiz bir alıntı tasarımı çalan yada içerimizi alan kişiler kısacası kopyalarımızı yakalarsam ayvayı yediler demektir.
|
↑
|
|
-
![sitelojik](//profile.webme.com/profile/s/sitelojik/small.png)
sitelojik
Acemi Üye
|
13.09.2009, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webmaster-html-kod yazmış: sitelojik yazmış: Öncelikle intro'daki Loading gifini sehr-ialem.tr.gg'den almışsın,bu emek hırsızlığına girer.Ayrıca tasarımının başlığını değiştirirsen tasarım daha güzel gözükür,yani başlık resmini normal boyutlarından büyütmüşsün.
AKSİNE BUNU BANA SEHRİ ALEM WERDİ İNNAMASSAN SORABİLİRSİN
Sordum bile! ______________
|
|
↑
|
|
-
![alisanwebsitesi](//profile.webme.com/profile/a/alisanwebsitesi/small.png)
alisanwebsitesi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.09.2009, 16:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence bu site biraz hacker friend e özenmiş ![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
↑
|
|
|