Yazar |
Mesaj |
-
marasultraslan
Uzman Üye
|
12.09.2009, 15:37 (UTC) Mesaj konusu: Helal olsun size: 63-60 |
|
|
Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda ilk turu lider tamamlayan A Milli Takımımız, F Grubu'ndaki ilk maçında İspanya'yı 63 - 60 mağlup etti.
Lodz'da oynanan karşılaşmada güçlü rakibi karşısında başarılı bir oyun ortaya koyan millilerimiz, ikinci turdaki ilk maçından galibiyetle ayrıldı.
A Milli Takımımız grubundaki 2. maçını 14 Eylül Pazartesi günü TSİ 22:00'de Sırbistan ile oynayacak. |
|
↑
|
|
|
-
wording
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.09.2009, 15:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok Sevindim Bari Basketbolda Kendimizi Gösterelim..! |
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
12.09.2009, 15:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wording yazmış: Çok Sevindim Bari Basketbolda Kendimizi Gösterelim..!
Herşeyde kendimizi gösterebiliriz..Yeter ki azmedelim.. ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm |
|
↑
|
|
|
-
bjkcafe74
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.09.2009, 15:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Canı Gönülden Milli Basketbol Takımımıza Başarılar... |
|
↑
|
|
|
-
tarihdefterim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.09.2009, 15:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Maç müthişdi son andaki blog maçı çeldi..tam ben aççaktım baktım konu açılmış
______________ Seyahatnamem Çok Yakında.. |
|
↑
|
|
|
-
islamanahtari
Uzman Üye
|
12.09.2009, 15:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
helal olsun ______________ |
|
↑
|
|
|
-
alcndgn
Acemi Üye
|
12.09.2009, 15:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok sevindim gerçekten ama şunu söylemeliyim ki Sırbistan çok güçlü bir rakip dünyada Amerika basket bolu 1 sıbistan 2 dir bunu herkes bilir bu sefer şansımız zor gibi gözüküyor ama bizim çocuklara güvencimiz tam ______________ @Sonsahne: tr.gg dışı site reklamı yasaktır ! |
|
↑
|
|
|
-
fc-beypazarigucu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.09.2009, 15:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Helal olsun be.. Şampiyon İspanyayı bile yendik basketbolda ha.. Ama baktım da çok zorlandılar.. Bir de hakem açımızdan biraz taraf tutucu gibiydi ama herşeye rağmen yendik. Bu da yeter : )) |
|
↑
|
|
|
-
alcndgn
Acemi Üye
|
12.09.2009, 15:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fc-beypazarigucu yazmış: Helal olsun be.. Şampiyon İspanyayı bile yendik basketbolda ha.. Ama baktım da çok zorlandılar.. Bir de hakem açımızdan biraz taraf tutucu gibiydi ama herşeye rağmen yendik. Bu da yeter : ))
şampiyon ??? olimpiyatı diyosan 2.ci olmuslardı ______________ @Sonsahne: tr.gg dışı site reklamı yasaktır ! |
|
↑
|
|
|
-
wording
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.09.2009, 15:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
alcndgn yazmış: fc-beypazarigucu yazmış: Helal olsun be.. Şampiyon İspanyayı bile yendik basketbolda ha.. Ama baktım da çok zorlandılar.. Bir de hakem açımızdan biraz taraf tutucu gibiydi ama herşeye rağmen yendik. Bu da yeter : ))
şampiyon ??? olimpiyatı diyosan 2.ci olmuslardı
Olimpiyat Değil Dünya |
|
↑
|
|
|
-
fc-beypazarigucu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.09.2009, 16:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
alcndgn yazmış: fc-beypazarigucu yazmış: Helal olsun be.. Şampiyon İspanyayı bile yendik basketbolda ha.. Ama baktım da çok zorlandılar.. Bir de hakem açımızdan biraz taraf tutucu gibiydi ama herşeye rağmen yendik. Bu da yeter : ))
Dünya 1.si oldular.. Bilip - bilmeden gülme.. Adam bilmiyor gülüyor.. Böyle şey mi var.. |
|
↑
|
|
|
-
alcndgn
Acemi Üye
|
12.09.2009, 17:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fc-beypazarigucu yazmış: alcndgn yazmış: fc-beypazarigucu yazmış: Helal olsun be.. Şampiyon İspanyayı bile yendik basketbolda ha.. Ama baktım da çok zorlandılar.. Bir de hakem açımızdan biraz taraf tutucu gibiydi ama herşeye rağmen yendik. Bu da yeter : ))
Dünya 1.si oldular.. Bilip - bilmeden gülme.. Adam bilmiyor gülüyor.. Böyle şey mi var..
ne diyosun la sn olimpiyat 2.cisi olmuslardı ben onu biliyorum hem sanane ne karışıyorsun adam dünya dedi tmm eyvallah da sen nediye atlıosun ______________ @Sonsahne: tr.gg dışı site reklamı yasaktır ! |
|
↑
|
|
|
-
magic-net
Uzman Üye
|
12.09.2009, 18:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
işte bu haber çok güzel devler çeyrek finali garantiledi ya başka birşey istemem bizim takıma bu avrupa şampiyonasında birşey oldu galiba avrupa şampiyonasına katılma süüreci ve ilk grup ve bu grup 10 maçtır yenilmiyoruz ve yendiğimiz takımlar arasında fransa,ispanya'da var helal olsun
NOT:B-s'de bi basketbol haberine bu denli mesaj atılmasına şaşırdım doğrusu.Genelde basketbol konularını açan ben olurdum ama kise ilgilenmezdi konu basket olunca
demek ki burdan neyi çıkartıyoruz konunun ne olduğu değil konuy kimin açtığı önemli bir mod açınca herkes yorum yazabilmiş helel olsun forumdakilere. ______________ Projelerinizi Destekliyoruz.Maddi Kaynak Sağlıyoruz : http://magic-net.tr.gg/Bu-Benim-Projem.htm
T-Shirt Tasarımlarımızı Görmek İster Misin http://magic-net.tr.gg/T_shirt.htm
Zor Başarılır İmkansız Zaman Alır |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
12.09.2009, 18:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Basketbol sevdam yok fakat sonucta Milli takim olunca sevdamizda olur coskumuzda
12 dev adama basarilar ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
yesilkamanlilar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.09.2009, 19:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
MAÇI BAŞTAN SONA İZLEDİM..
SIRBİSTAN MAÇINIDA İZLEDİM ONLARDA YENDİ ÇOK SERT OYNUYORLAR MAÇIN SON ANLARINDA POLONYA'YA 3LÜK ŞANSI VERMEDİLER MAÇI ÖYLE KAZANDILAR.. ______________ |
|
↑
|
|
|
|