Yazar |
Mesaj |
-
hyperend
Uzman Üye
|
11.09.2009, 16:13 (UTC) Mesaj konusu: Tr.Gg Verdiklerini Kullanmak! |
|
|
Evet arkadaşlar belkide bunu daha önce hiç bir yerde görmediniz duymadınız...Web sitemde paylaşmadan ilk burda paylaşılıyorum...
Bildiğiniz üzere bedava-sitemin editöründe ufak bir kaç değişklik oldu...Değişiklilerden biride editördeki "Biçem" özelliğini genişletilmesiydi.Yabancı bir sitede çok güzel bir kod alanı gördüm az inceledim bunu yaparım zaten basit dedim.Hatta benimde çok basit bir kod alanım vardı.Ama sürekli <p class="kodalan"></p> yazmaktan bıktım ve bunu geliştirmeliyim diye düşündüm...
Sonra bu Biçem özelliği gözüme çarptı.Bir yazı yazıp denedim Kaynaktan baktığımda yazının <code></code> içine alındığını gördüm ve bende bir ışık parladı!
Yazdğım css koduna code sınıfını verdim ve kadeyttim.Ardıdan bir metin yazıp Biçem menüsünden codeye basıp o metne Code özelliğini kazandırdım.Yani metin <code></code> içine alınmış oldu.Sonra kaydettim ve sonuç ise sürekli <p class... yazmaktan uazandığım şeyi sadece tek bir tuşla yapmış oldum.Ve o kadar kolay geliyor bunu code, bilgi ve dikkat olarak 3 özellikten yapmaya karar verdim.Biçem menüsünden resimde gösterdiğim 3ünü kullanarak
Typewriter >> Bilgi
Computer Code >> Kod alanı
Keyboard Phrase >> Dikkat
diye yaptım ve bana çok kolaylık sağlamaya başladı.bir örnek:
gördüğünüz bunu css ve bedava-sitem in ufak görünen bir özelliği sayesinde bir tıkla yapmaya başladım...(içerisinde yazan kod alaksızdır...)
Bunun nasıl yapılacağını anladınız sadece o alanların kodlarını yazmak kaldı.Yapamayan olursa size yardımcı olurum ama
Şu Konuyu öneririm.. Bu konu formları şekillendirmek ile aynı mantıkta bir konu...
______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
11.09.2009, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yakında bu editördeki daha bi çok gizli şeyide göstereceğim...Sabırlı olun.. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
alcndgn
Acemi Üye
|
11.09.2009, 16:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aferin xD ______________ @Sonsahne: tr.gg dışı site reklamı yasaktır ! |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
11.09.2009, 16:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xD yorum ya kimse yorum yapmamış... saol alican ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
mega-ipek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.09.2009, 16:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pyLaşım için tHanK yOu ______________ |
|
↑
|
|
|
-
dundenbugun
Aktif Üye
|
11.09.2009, 17:02 (UTC) Mesaj konusu: as |
|
|
teşekkürler
paylaşım harika |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
11.09.2009, 17:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
birşey değil ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
tarihe-gecenler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.09.2009, 17:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mükemmelsin tüm paylaşımlarında oldugu gibi buda kaliteli ve işe yarar teşekürler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
11.09.2009, 17:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tarihe-gecenler yazmış: mükemmelsin tüm paylaşımlarında oldugu gibi buda kaliteli ve işe yarar teşekürler
teşekkür ederim. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
webguardian
Acemi Üye
|
14.09.2009, 20:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hyperend yaptım be anladım taktiği açık verdin css düzenledim demekle css ile ilgili bir kod varya hani çzigili yapıyor formları orada ufak bir düzenleme yaptım her code yazışımda oluyor çok saol |
|
↑
|
|
|
-
tasarimlive
Acemi Üye
Konum: Tasarim Live.. Css Desing - Logo - Banner - Userbar - Avatar - T-shirt.. ;)
|
14.09.2009, 21:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ahmet Çok GüzéL PayLaşım ! ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
14.09.2009, 21:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xD işte mantık her zaman öenmlidir. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
tasarimlive
Acemi Üye
Konum: Tasarim Live.. Css Desing - Logo - Banner - Userbar - Avatar - T-shirt.. ;)
|
14.09.2009, 21:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eeT.. xD ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
14.09.2009, 22:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ama biraz daha ilgi beklerdim... ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
mega-ipek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2009, 22:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|