Yazar |
Mesaj |
-
bozkurt-turgutozal
Acemi Üye
|
19.04.2009, 17:10 (UTC) Mesaj konusu: muhsinler ölmez |
|
|
bana osman öztunç un parçası muhsinler ölmezin kodunu bulabilirmisin |
|
↑
|
|
|
-
aliderya
Acemi Üye
|
27.04.2009, 00:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sayin hocam bende ferhat göcerden cennet parcasini istiyorum mumkunse |
|
↑
|
|
|
-
edirneligazi
Acemi Üye
|
28.04.2009, 22:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istekte bulunan arkadaşlar 3 haftadır yeni girebildim admin paneline okul müdürlüğüde yaptığım içi çok yoğunum inşallah bu hafta sonu isteklerinizi yerine getireceğim başımda öyle işler varki öğretmenlerin tayin işlemleri ek dersler ve bir ana sınıfı açılışı biraz bekleyin lütfen anlayışla karşılayacağınızı umuyorum herkese iyi çalışmalar ______________ Edirneli Gazi Öğretmen sitesinde öğretmen olarak görev yapar iken Kemalist Fikirlerin veTürkiye Cumhuriyeti'nin bir temsilcisi olarak pkk tarafından kaçırılıp 3 gün esir tutulmasının ardından yediği üç kurşunla öldü diye bırakılmasıyla bir öğretmen gazinin yüreğinin sesini ve onun terörle yaptığı mücadeleyi bulacaksınız |
|
↑
|
|
|
-
crazy-kkanka
Acemi Üye
|
02.05.2009, 09:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tşkler arkadaşlar bilgi için |
|
↑
|
|
|
-
tasarim-isteyen
Acemi Üye
|
02.05.2009, 09:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel |
|
↑
|
|
|
-
edirneligazi
Acemi Üye
|
19.05.2009, 13:48 (UTC) Mesaj konusu: her sayfana ayrı müzik ekle fırtınası devam edecek |
|
|
değerli arkadaşlar sizlere daha fazla zaman ayırabilmek isterdim ama malum geçim derdi için çalışmak zorundayız.Hepimiz
ekonomik şartlar nedeniyle evdeki adsl hattımı kapattım
sabit ücret +adsl+görüşme en az 47 lira
ama eskisi kadar sık olmasada yinede bedava sitemde sizlerle olmaya devam edeceğim ______________ Edirneli Gazi Öğretmen sitesinde öğretmen olarak görev yapar iken Kemalist Fikirlerin veTürkiye Cumhuriyeti'nin bir temsilcisi olarak pkk tarafından kaçırılıp 3 gün esir tutulmasının ardından yediği üç kurşunla öldü diye bırakılmasıyla bir öğretmen gazinin yüreğinin sesini ve onun terörle yaptığı mücadeleyi bulacaksınız |
|
↑
|
|
|
-
edirneligazi
Acemi Üye
|
17.06.2009, 14:36 (UTC) Mesaj konusu: bu konuyu üst sıralardan düşürmeyelim |
|
|
güncel ______________ Edirneli Gazi Öğretmen sitesinde öğretmen olarak görev yapar iken Kemalist Fikirlerin veTürkiye Cumhuriyeti'nin bir temsilcisi olarak pkk tarafından kaçırılıp 3 gün esir tutulmasının ardından yediği üç kurşunla öldü diye bırakılmasıyla bir öğretmen gazinin yüreğinin sesini ve onun terörle yaptığı mücadeleyi bulacaksınız |
|
↑
|
|
|
-
edirneligazi
Acemi Üye
|
09.07.2009, 09:58 (UTC) Mesaj konusu: tatil başladı |
|
|
yeni müzik kodları eklenecek ______________ Edirneli Gazi Öğretmen sitesinde öğretmen olarak görev yapar iken Kemalist Fikirlerin veTürkiye Cumhuriyeti'nin bir temsilcisi olarak pkk tarafından kaçırılıp 3 gün esir tutulmasının ardından yediği üç kurşunla öldü diye bırakılmasıyla bir öğretmen gazinin yüreğinin sesini ve onun terörle yaptığı mücadeleyi bulacaksınız |
|
↑
|
|
|
-
gokcesubel
Acemi Üye
|
15.07.2009, 10:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
gokcesubel
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
edirneligazi
Acemi Üye
|
14.08.2009, 20:27 (UTC) Mesaj konusu: Paylaşım için teşekkürler |
|
|
gokcesubel Paylaşım için teşekkürler
arkadaşlar bu başlığı alt sıralara düşürmeyelim lütfen
ben eskisi gibi net e zaman ayıramıyorum
arkadaşlardan ricam bu başlığı güncel tutun ki bütün arkadaşlar faydalanabilsin ______________ Edirneli Gazi Öğretmen sitesinde öğretmen olarak görev yapar iken Kemalist Fikirlerin veTürkiye Cumhuriyeti'nin bir temsilcisi olarak pkk tarafından kaçırılıp 3 gün esir tutulmasının ardından yediği üç kurşunla öldü diye bırakılmasıyla bir öğretmen gazinin yüreğinin sesini ve onun terörle yaptığı mücadeleyi bulacaksınız |
|
↑
|
|
|
-
grknbrc
Acemi Üye
|
01.09.2009, 16:26 (UTC) Mesaj konusu: Her sayfaya Ses kaydı eklemek... |
|
|
Değerli arkadaşım,ben senin dediğini yapamadım. Yeni üye oldum buraya ve bir çok terimi anlamıyorum,bulamıyorum. SAYFADAKİ KAYNAĞA KOPYALA KODU demişsin yalnız ben KAYNAĞI bulamadım..... yardımcı olursan sevinirim.... sağolasın.... |
|
↑
|
|
|
-
liseliyiz42
Acemi Üye
|
09.09.2009, 08:38 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
güzel bir paaylaşım herşey çok güzel sizler herşeyden dahada güzel insanlarsınız |
|
↑
|
|
|
-
alikisaoglu
Acemi Üye
|
09.09.2009, 20:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tesekürller ______________ tr.gg harici site tanıtımı yapmak ve forum imza boyutunu 5 satır aşmak kurallara aykırıdır.. |
|
↑
|
|
|
-
uluabatkoyu
Acemi Üye
|
10.09.2009, 17:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
üstad, eline emeğine sağlık ancak
bende bu kodları çalıştıramadım.hatta ilk sayfada verdiğin linkleri direk kaynak butonuna tıkladım oraya yapıştırdım,tekrar kaynak a tıklayarak çıktım. kaydet dedim ama çalmadı çalmadı çalmadı çalmadı...
olay bundan ibaret. ben yanlış yapıyorumdur diyerek pc öğretmenini çağırdım, 6 sayfayı baştan sona okuttum, oda aynılarını yaptı.
çalmadı çalmadı çalmadı çalmadı.... ______________ bul seni getir bana,
hediyem ol... |
|
↑
|
|
|
|