Yazar |
Mesaj |
-
webs-team
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.09.2009, 10:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel Olmuş Gerçekten Eline Sağlık Bu 3D Efektini Nasıl Yapıyosun ______________ Bir Kadın Erkeğin Gölgesinde Yaşayamayacak Kadar Akıllı, Ama o Gölgede Dinlenmeyi Bilecek Kadar Duygulu Olmalı... |
|
↑
|
|
|
-
mehmet-altiner
Uzman Üye
|
10.09.2009, 10:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webs-team yazmış: Güzel Olmuş Gerçekten Eline Sağlık Bu 3D Efektini Nasıl Yapıyosun |
|
↑
|
|
|
-
webs-team
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.09.2009, 10:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Nese Genede Saol Ama Gerçekten Başarılı Çalışmaların Var ______________ Bir Kadın Erkeğin Gölgesinde Yaşayamayacak Kadar Akıllı, Ama o Gölgede Dinlenmeyi Bilecek Kadar Duygulu Olmalı... |
|
↑
|
|
|
-
addurl-forum
Aktif Üye
|
10.09.2009, 10:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mehmet-altiner yazmış: addurl-forum yazmış: biraz photoshop estetikliği katmalısın sadece pattern style kullanma yinede emeğe saygı Style Kullanmadım Zaten
Estetiklik Katarız Problem Değil Saol Yorumun İçin (:
style olayı için genelleme yaptım siz iyi bir grafikersiniz size demiorum şimdi yazıcamı ama bazıları sadece style kullanarak pattern kullanarak vs kullanarak öyle tasarım yapıp iyi tasarımcıyım diyolar bahsettiğim şey bu aslında yaptıkları şey hazırı kullanmak ______________ forumumuz açılmıştır. |
|
↑
|
|
|
-
mehmet-altiner
Uzman Üye
|
10.09.2009, 10:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
addurl-forum yazmış: mehmet-altiner yazmış: addurl-forum yazmış: biraz photoshop estetikliği katmalısın sadece pattern style kullanma yinede emeğe saygı Style Kullanmadım Zaten
Estetiklik Katarız Problem Değil Saol Yorumun İçin (:
style olayı için genelleme yaptım siz iyi bir grafikersiniz size demiorum şimdi yazıcamı ama bazıları sadece style kullanarak pattern kullanarak vs kullanarak öyle tasarım yapıp iyi tasarımcıyım diyolar bahsettiğim şey bu aslında yaptıkları şey hazırı kullanmak saolasın
evet haklısın nefret ediorum oylelerinden sadece style a basıo pattern ne demek ne dir bilmeyen dolu - neyse herkes zamanla ogrencekde genelde style a kaçıyolar nedense ______________ Site Değerlendirme | Site Tanıtma | Photoshop Css-Web Tasarımı Yapma | Photoshop Css-Web Tasarımı Yapma Forum |
|
↑
|
|
|
-
addurl-forum
Aktif Üye
|
10.09.2009, 10:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
______________ forumumuz açılmıştır. |
|
↑
|
|
|
-
mehmet-altiner
Uzman Üye
|
10.09.2009, 11:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
addurl-forum
Aktif Üye
|
10.09.2009, 11:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mehmet-altiner yazmış: Sen Nasıl Yapıyorsun Senıde Gorelım ? (:
benim tasarımlarım var zaten ö.m den atıyım bekle reklam olmasın ______________ forumumuz açılmıştır. |
|
↑
|
|
|
-
webs-team
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.09.2009, 11:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Adamın Tasarıma İhtiyacı Yokki Gerektiğince Hoş Yapıyo Bence Mehmet Altıner Hoş Çalışmaları Var İhtiyacı Olduğunu Sanmıyorum ______________ Bir Kadın Erkeğin Gölgesinde Yaşayamayacak Kadar Akıllı, Ama o Gölgede Dinlenmeyi Bilecek Kadar Duygulu Olmalı... |
|
↑
|
|
|
-
addurl-forum
Aktif Üye
|
10.09.2009, 11:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webs-team yazmış: Adamın Tasarıma İhtiyacı Yokki Gerektiğince Hoş Yapıyo Bence Mehmet Altıner Hoş Çalışmaları Var İhtiyacı Olduğunu Sanmıyorum
tasarımları görmek istedi tasarımı vermedim zaten tasarım linklerini verdim ______________ forumumuz açılmıştır. |
|
↑
|
|
|
-
mehmet-altiner
Uzman Üye
|
10.09.2009, 11:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
xxk0d
Acemi Üye
|
10.09.2009, 13:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iCe Blue Tasarımında Güzel Olmuş Knk. |
|
↑
|
|
|
-
mehmet-altiner
Uzman Üye
|
10.09.2009, 16:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xxk0d yazmış: iCe Blue Tasarımında Güzel Olmuş Knk. |
|
↑
|
|
|
-
bilgi-shart
Acemi Üye
|
10.09.2009, 17:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar ben bunlara kadar yapıom photoshop ta ama css ye nasıl çeviririm yardım ederbilirmisiniz Cs3 kullanıorm ______________ |
|
↑
|
|
|
-
designmania
Acemi Üye
|
10.09.2009, 20:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|