Yazar |
Mesaj |
-
caglarkoyumuz
Acemi Üye
|
08.09.2009, 09:53 (UTC) Mesaj konusu: TASARIM LUTFEN |
|
|
SELAM ARKADASLAR KOY TASARIMI ISTEMISTIM CSS VARSA LUTFEN PAYLASIN BU ARADA KIMSE NIYE SAYFA ACIYORSUNDEMESIN |
|
↑
|
|
|
-
tarihdefterim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.09.2009, 10:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biraz öğrenip kendin yapsan kim sana köy tasarım yapmaz... ücretli yaptırabilirsin... ______________ Seyahatnamem Çok Yakında.. |
|
↑
|
|
|
-
caglarkoyumuz
Acemi Üye
|
09.09.2009, 03:58 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
sen bedava stenın kurucumusun herseye maydonoz oluyorsun ayıpbe ıyıkı bırsey bılıyorsunuz herkezı burda terslıyorsun |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
09.09.2009, 04:00 (UTC) Mesaj konusu: Re: slm |
|
|
caglarkoyumuz yazmış: sen bedava stenın kurucumusun herseye maydonoz oluyorsun ayıpbe ıyıkı bırsey bılıyorsunuz herkezı burda terslıyorsun
buna terslermek denmez.Balığı direk almak yerine neden tutmayı öğrenmiyorsun??
http://www.hyperend1.hostwq.net/t3/page.html al bak beğenirsen download linkinide veririm ömden. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
cssdizgini
Acemi Üye
|
09.09.2009, 04:19 (UTC) Mesaj konusu: Slm Kardeş |
|
|
Slm Kardeş Senin için köy tasarımı yapcam benimle iletişime geçersen Sevinirim. ücretsizdir. ______________ www.cssdizgini.tr.gg BEDAVA CSS TASARIM DAGITIM MERKEZİ GİRİN BAKIN ÜCRETSİZ TASARIM ADRESİ |
|
↑
|
|
|
-
tarihdefterim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.09.2009, 07:13 (UTC) Mesaj konusu: Re: slm |
|
|
[quote="caglarkoyumuz"]sen bedava stenın kurucumusun herseye maydonoz oluyorsun ayıpbe ıyıkı bırsey bılıyorsunuz herkezı burda terslıyorsun[/quote
Doğruları söyleyince herşeye maydonoz oluyoz demi neyse bak arkadaş yapçak sana ... ______________ Seyahatnamem Çok Yakında.. |
|
↑
|
|
|
-
alperen-ocak
Uzman Üye
|
09.09.2009, 07:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
milletin işi gücü yok sana tasarım yapacak______________ |
|
↑
|
|
|
-
tarihdefterim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.09.2009, 07:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
alperen-ocak yazmış: milletin işi gücü yok sana tasarım yapacak
doğruları söyleyince sen kim oluyosun sen bs nin kurucusmusun diyolar ... ______________ Seyahatnamem Çok Yakında.. |
|
↑
|
|
|
-
alperen-ocak
Uzman Üye
|
09.09.2009, 07:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tarihdefterim yazmış: alperen-ocak yazmış: milletin işi gücü yok sana tasarım yapacak
doğruları söyleyince sen kim oluyosun sen bs nin kurucusmusun diyolar ... insanları uyarmak bile suç______________ |
|
↑
|
|
|
-
caglarkoyumuz
Acemi Üye
|
09.09.2009, 07:28 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
sızlerde acayıpsınız ha her onune gelenı uyarıyorsunuz demek bılmıyoruz bılsek zaten sıze soylemeyız bukadar da sıkıcı olmayın bakıyorum heryerde senın adın gecıyor herkezı sen terslıyorsun gercekten mıllete yardım etmek ıstıyorsan bıraz sus enguzelı cozum uret madem bılgın cok faydan dokunsun mıllete |
|
↑
|
|
|
-
alperen-ocak
Uzman Üye
|
09.09.2009, 07:33 (UTC) Mesaj konusu: Re: slm |
|
|
caglarkoyumuz yazmış: sızlerde acayıpsınız ha her onune gelenı uyarıyorsunuz demek bılmıyoruz bılsek zaten sıze soylemeyız bukadar da sıkıcı olmayın bakıyorum heryerde senın adın gecıyor herkezı sen terslıyorsun gercekten mıllete yardım etmek ıstıyorsan bıraz sus enguzelı cozum uret madem bılgın cok faydan dokunsun mıllete adam gibi soru sordunuzda söylemedik mi? forum kurallarını bilmeyeceksen,forumu kirleteceksen gelme foruma,madem kurallari bilmiyorsun neden yazıyorsun? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tarihdefterim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.09.2009, 07:33 (UTC) Mesaj konusu: Re: slm |
|
|
caglarkoyumuz yazmış: sızlerde acayıpsınız ha her onune gelenı uyarıyorsunuz demek bılmıyoruz bılsek zaten sıze soylemeyız bukadar da sıkıcı olmayın bakıyorum heryerde senın adın gecıyor herkezı sen terslıyorsun gercekten mıllete yardım etmek ıstıyorsan bıraz sus enguzelı cozum uret madem bılgın cok faydan dokunsun mıllete
bak canım ben ben bs ye kurulduktan 1 ay sonra kadıldım (bu adresle değil) foruma 1 tane dahil yazı yazmadım hep inceledim bir tane dahil tasrım isteği vb gibisinden isteklerde bulunmadım fakat ancak 2-3 haftadır foruma başladım yani anlıyacağın neyin ney olduğunu biliyorum...ve herkesi tanıyorum ... ve bs hiç ban yemedim ... ______________ Seyahatnamem Çok Yakında.. |
|
↑
|
|
|
|