Yazar |
Mesaj |
-
web-worms
Acemi Üye
|
08.09.2009, 23:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
html donanim ögreticilik bir erdemdir ayrıca ben kendimi kasmıyorum
tekfurdag dostum ne olacak diyorsun akp islamı öne sürerek oyları kendi üzerine çekiyor yani benim halkımın din inancını suistimal ediyor ve ben yapı olarak bunu kaldıramam herkez bilsin müslümanım diye geçinen o adamın bir yahudi oldugunu |
|
↑
|
|
|
-
htmldonanim
Acemi Üye
|
08.09.2009, 23:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dostum kendini kandırma ne yahudisi galiba sen daosu izlemedin öyle olsaydı hic konusmazdı orada bide sanane ki millet zaten kararını vermiste onu basbakan yapmıs yani herkes neyin ne oldugunu iyi bilior sen sadece elini yorarsın hayırlı sahurlar ______________ ^^^^^^^^^^^^ ||
|__ EMEĞE SAYGI__| ||'""|""___
| ___ LÜTFEN!____ l | |__|__|___| )
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)****|(@) |
|
↑
|
|
|
-
tekfurdag
Uzman Üye
|
08.09.2009, 23:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
peki başa CHP geçse ne olacak? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
web-worms
Acemi Üye
|
09.09.2009, 00:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tekfurdag yazmış: peki başa CHP geçse ne olacak?
ben chp geçsin demiyorum partizan biri degilim ama sadece cevap olarak chp geçse ne olacak bugün kürt açılımına karşı çıkan 2 partiden biri chp dir
ben TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ ileriye götürecek tam bagımsız bir cumhuriyet olarak görmek istiyorum topraklarımız satılıyor özelleştirmeler yapılıyor araştırın göreceksiniz |
|
↑
|
|
|
-
tekfurdag
Uzman Üye
|
09.09.2009, 00:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bırak ya hep aynı b*k... baykal sırf gösteriş...aslında hepsi öyle...özelleştirme,kürt açılımı hakkında baya yazardımda... yatıyorum kilitlenmesse yarın inş ______________ |
|
↑
|
|
|
-
web-worms
Acemi Üye
|
09.09.2009, 00:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tamam iyi geceler ve herkeze iyi sahurlar amacım bir şeyleri dogru bir şekilde gösterebilmek sitem silinsin önemli degil yeterki bazı şeylerin farkına varalım
saygılarımla |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
09.09.2009, 00:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
web-worms yazmış: tamam iyi geceler ve herkeze iyi sahurlar amacım bir şeyleri dogru bir şekilde gösterebilmek sitem silinsin önemli degil yeterki bazı şeylerin farkına varalım
saygılarımla
doğru bile olsa b-s forumunda siyaset mesajları yasak bunu bılmıyosun sanırım______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
alcndgn
Acemi Üye
|
09.09.2009, 00:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tayyipin amk size bişi olmasın |
|
↑
|
|
|
-
web-worms
Acemi Üye
|
09.09.2009, 01:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
alcndgn yazmış: tayyipin amk size bişi olmasın
boşver dostum küfür etmiyelim ayrıca tasarımcı amca o yasak bu yasak artık bu zihniyetten kurtul olurmu dostum |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
09.09.2009, 02:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
web-worms yazmış: alcndgn yazmış: tayyipin amk size bişi olmasın
boşver dostum küfür etmiyelim ayrıca tasarımcı amca o yasak bu yasak artık bu zihniyetten kurtul olurmu dostum
ben söyleyimde ban yediğiniz zaman neden banlandık demeyin ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
|
|
↑
|
|
|
-
htmldonanim
Acemi Üye
|
09.09.2009, 02:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dostum bende banlanırmıyım cünkü ben sadece siyasete karsıyım böyle yerlerde siyaset yapmak isteyene adres belli tbmm bol bol özgürce konusabilirsiniz orada ______________ ^^^^^^^^^^^^ ||
|__ EMEĞE SAYGI__| ||'""|""___
| ___ LÜTFEN!____ l | |__|__|___| )
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)****|(@) |
|
↑
|
|
|
-
web-worms
Acemi Üye
|
09.09.2009, 02:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biraz geniş düşünün banlanim bu önemli degil ama artık şunu kavrayın benim için yeterlidir forumda küfür yasak ve ben küfüre karşıyım o arkadaş etmiş ama fikirlerim yüzünden banlanacaksam buyrun banlayın...
saygılar... |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
09.09.2009, 02:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim senin açtıgın başlık siyasetle ilgili ve ben sadece kuralları hatırlattım ister uygula ıster uygulama banane senin iyiliğin için sölüoz burada .______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
|
|
↑
|
|
|
-
kralmustak
Uzman Üye
|
09.09.2009, 02:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mr-genc yazmış: saçma
+1
Bir insanın dini hakkında yorum yapılması ne kadar saçma.Herkes kendi içinde dinini yaşar.
Ayrıca her hafta cuma namazlarını kaçırmayan,bayram namazlarını kaçırmayan bir kişi,nasıl olur da Yahudi olur |
|
↑
|
|
|
-
antispamteam
Uzman Üye
|
|
↑
|