Yazar |
Mesaj |
-
biltekno-web
Uzman Üye
|
05.09.2009, 13:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biltekno-web yazmış: net-tr yazmış: Bende memnunum şimdilik. Gerçekten hemen üye olunuyor.
İyide para veriyor tıklama başı. Hangi reklam olursa olsun sanırsam 4 kuruş.
Fena değil bence..
Ben reklamın kalitesine bakmıyorum şahsen, verdiği para en önemlisi. İstiyorsa paintte yapılmış bir banner olsun.
5 kruş i,le 10 kruş arası diye sitesinde yazmakta en az verdiği miktarla diğerleri arasında e iyisi siğerlerinde 5 kurştan aşa verio en az en fazla da 11 kuruş hepsi burada açıklamalarında yazıo bende ondan almayı düşünüyorum
11 kuruş ayzdım 10 kruş olcak aprdon ______________ Siteme yazar arıyorum ..
30 özgün yazı yazana 500 mb host veriyorum . |
|
↑
|
|
|
-
haluk410
Acemi Üye
|
06.09.2009, 10:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hepsiburada reklam katsayıları
Aylık 1 - 5000 arası ziyaretçi getiren siteler için kullanılacak katsayı 0,04 TL
Aylık 5000 - 10.000 arası ziyaretçi getiren siteler için kullanılacak katsayı 0,05 TL
Aylık 10.000 - 20.000 arası ziyaretçi getiren siteler için kullanılacak katsayı 0,06 TL
Aylık 20.000 - 30.000 arası ziyaretçi getiren siteler için kullanılacak katsayı 0,07 TL |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
06.09.2009, 11:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şimdi duruma göre en iyileri
adhood, hepsiburada, gittigidiyor öle mi? xD ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
chitter
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.09.2009, 12:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haluk410 yazmış: hepsiburada reklam katsayıları
Aylık 1 - 5000 arası ziyaretçi getiren siteler için kullanılacak katsayı 0,04 TL
Aylık 5000 - 10.000 arası ziyaretçi getiren siteler için kullanılacak katsayı 0,05 TL
Aylık 10.000 - 20.000 arası ziyaretçi getiren siteler için kullanılacak katsayı 0,06 TL
Aylık 20.000 - 30.000 arası ziyaretçi getiren siteler için kullanılacak katsayı 0,07 TL
Ayrıca 30.000 üstü için özel reklamlar veriliyor onları özelden konusuyonuz fiyatını felan(özel tarife) |
|
↑
|
|
|
-
haluk410
Acemi Üye
|
06.09.2009, 12:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
chitter yazmış: haluk410 yazmış: hepsiburada reklam katsayıları
Aylık 20.000 - 30.000 arası ziyaretçi getiren siteler için kullanılacak katsayı 0,07 TL
Ayrıca 30.000 üstü için özel reklamlar veriliyor onları özelden konusuyonuz fiyatını felan(özel tarife)
doğru normal şartlarda en fazla kazanabileceğiniz ücret 2100 lira fakat 30.000 tıkdan daha fazla reklam tıklayan siteler için bu ücret dahada artıyor
ve verilen reklamlar normal sitelere verilen reklamlardan daha iyi oluyor.. |
|
↑
|
|
|
-
gamealife
Acemi Üye
|
08.09.2009, 15:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar ben yeniyim.siteyi yeni açtım.
hepsiburada ve gittigidiyor dan reklam almak için başvurdum.ama gittigidiyor ücretsiz siteye verilmio fln dedi.hepsiburadada .com lu istiyor.siz nasıl aldınız.yardımcı olurmusunuz lütfen |
|
↑
|
|
|
-
gamealife
Acemi Üye
|
08.09.2009, 15:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pardon hepsiburada deil.reklamstore la gittigidiyor böyle hatalar verdi.
yardımcı olun lütfen |
|
↑
|
|
|
-
mistanbul
Uzman Üye
|
08.09.2009, 15:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gamealife yazmış: arkadaşlar ben yeniyim.siteyi yeni açtım.
hepsiburada ve gittigidiyor dan reklam almak için başvurdum.ama gittigidiyor ücretsiz siteye verilmio fln dedi.hepsiburadada .com lu istiyor.siz nasıl aldınız.yardımcı olurmusunuz lütfen |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
08.09.2009, 15:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gamealife yazmış: arkadaşlar ben yeniyim.siteyi yeni açtım.
hepsiburada ve gittigidiyor dan reklam almak için başvurdum.ama gittigidiyor ücretsiz siteye verilmio fln dedi.hepsiburadada .com lu istiyor.siz nasıl aldınız.yardımcı olurmusunuz lütfen
O zaman hepsiburada alıcaksın.
Diğerlerinden tek farkı reklam bannerleri, kalitesi..
Fiyatta değişiklik söz konusu değil. |
|
↑
|
|
|
-
chitter
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.09.2009, 17:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: gamealife yazmış: arkadaşlar ben yeniyim.siteyi yeni açtım.
hepsiburada ve gittigidiyor dan reklam almak için başvurdum.ama gittigidiyor ücretsiz siteye verilmio fln dedi.hepsiburadada .com lu istiyor.siz nasıl aldınız.yardımcı olurmusunuz lütfen
Fiyatta değişiklik söz konusu değil.
söz konusu hepsiburada 0,04 tık bası gittigidiyor 0,05 tık bası reklamstoreyı daha anlayamadım |
|
↑
|
|
|
-
e-safari
Acemi Üye
|
08.09.2009, 17:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
chitter yazmış: net-tr yazmış: gamealife yazmış: arkadaşlar ben yeniyim.siteyi yeni açtım.
Fiyatta değişiklik söz konusu değil.
söz konusu hepsiburada 0,04 tık bası gittigidiyor 0,05 tık bası reklamstoreyı daha anlayamadım
Aslıdna hepsiburada ile gittigidiyor reklamları farkı yok ikiside satışa yönelik |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
09.09.2009, 22:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ReklaMoney kullanan var mı ?
güzel birşeye benziyo.. |
|
↑
|
|
|
-
seyretdinle
Acemi Üye
|
09.09.2009, 22:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence praclik çok iyi, 3 gün önce üye oldum hergün 10 site arttıyorlar bugün 70 kuruş kazandım alt üyelerim hariç birkaç gün sonra 2 tl yi bulucam inş, reklamoney, süperteklif, reklamamtik ve reklmtvde kullanıyorum + Adtech, softrelam ve hepsiburada ______________ Günde 1 TL, 2 TL, 3 TL veya daha fazla Kazanmak İstermisiniz
http://suparnet.blogspot.com
tv, müzik, radyo, oyun, dini bilgiler, video dersler, biyografiler, şifalı bitkiler, html kodları, e-devlet linkleri, videolar, şiirler, klipler, ilahiler, güncel haberler, teknoloji, bilim, sağlık, film, sinema, dizi, fragman, islamiyet, kral oyunlar e-devlet, önemli siteler ve daha fazlası , |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
09.09.2009, 22:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
seyretdinle yazmış: bence praclik çok iyi, 3 gün önce üye oldum hergün 10 site arttıyorlar bugün 70 kuruş kazandım alt üyelerim hariç birkaç gün sonra 2 tl yi bulucam inş, reklamoney, süperteklif, reklamamtik ve reklmtvde kullanıyorum + Adtech, softrelam ve hepsiburada
Reklamoney nasıl ?
Kullanıyosun..
Alalım görüşünü.. |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
09.09.2009, 23:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hepsibuaradaya sinir oldum site gitmiş sayfa yüklenmesi etkliyordu reklamlar görüntülenmeyince. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
|