Yazar |
Mesaj |
-
mavikalem
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.09.2007, 16:46 (UTC) Mesaj konusu: Css bilgilendirme sitesi |
|
|
Selin hanım tasarımdan anlayan birilerini görevlendirsenizde css ile ilgili billgi veren bir site açsalar iyi olmazmı forum sistemi çok karman çorman oluyor en azından istedğimiz bilgiye rahat ulaşırız. |
|
↑
|
|
|
-
kahtalie
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.09.2007, 19:16 (UTC) Mesaj konusu: Re: Css bilgilendirme sitesi |
|
|
mavikalem yazmış: Selin hanım tasarımdan anlayan birilerini görevlendirsenizde css ile ilgili billgi veren bir site açsalar iyi olmazmı forum sistemi çok karman çorman oluyor en azından istedğimiz bilgiye rahat ulaşırız.
bence acılsa bıle aynı konular ordada acılacaktır |
|
↑
|
|
|
-
mavikalem
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.09.2007, 21:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ne kadarda olsa forumdan iyi olur en azından googledan bulduklarımızdan iidir. |
|
↑
|
|
|
-
kahtalie
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.09.2007, 21:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mavikalem yazmış: Ne kadarda olsa forumdan iyi olur en azından googledan bulduklarımızdan iidir.
olabılır(: |
|
↑
|
|
|
-
selin
Uzman Üye
|
02.09.2007, 23:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hersey icin farkli bir site mümkün degil.. ama yakinda bedavasitemyardim sitesi yayina basliyor, belirli konulari orda sabit sekilde yazariz. |
|
↑
|
|
|
-
genchababams
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.09.2007, 06:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
herşeyi mod ve yoneticilrden niye bekliyoruzki kendimiz hazırlayalım pdf şeklinde
free hosta atarız selin beğenirse kullanır doğru değilmi ama
VARMI yardımm eden |
|
↑
|
|
|
-
mavikalem
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.09.2007, 07:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selin yazmış: Hersey icin farkli bir site mümkün degil.. ama yakinda bedavasitemyardim sitesi yayina basliyor, belirli konulari orda sabit sekilde yazariz.
Tabi herşey için ayrı site olmaz yardım sitesinde yeterli bilgi olsun yeter. |
|
↑
|
|
|
-
selin
Uzman Üye
|
03.09.2007, 11:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet her konu icin yeni site acmayalim, ama belirli bir böl+üm icin hazirladiklariniz, yardim sitesine aliriz, tabi ki altina yazarlara hakettikleri referansi vererek... |
|
↑
|
|
|
-
kahtalie
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.09.2007, 11:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selin yazmış: evet her konu icin yeni site acmayalim, ama belirli bir böl+üm icin hazirladiklariniz, yardim sitesine aliriz, tabi ki altina yazarlara hakettikleri referansi vererek...
guzel olur |
|
↑
|
|
|
-
gokkentmahallesi
Acemi Üye
|
08.09.2007, 11:47 (UTC) Mesaj konusu: selin hanım |
|
|
artık bir şeyleri de kendimiz yapmamız gerekir değilmi siz çok yoruluyarsunuz bazı şeyleri birlikte yapmalıyız bence |
|
↑
|
|
|
-
gokkentmahallesi
Acemi Üye
|
08.09.2007, 11:47 (UTC) Mesaj konusu: selin hanım |
|
|
artık bir şeyleri de kendimiz yapmamız gerekir değilmi siz çok yoruluyarsunuz bazı şeyleri birlikte yapmalıyız bence |
|
↑
|
|
|
-
sitenitanit
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.09.2007, 16:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
böyle bi site selin izinvermeden de açılabilir bence birkaç kişi bir olur açar tabikisi bilgisiolan birkaç kişiden bahsediyorum. |
|
↑
|
|
|
-
selin
Uzman Üye
|
08.09.2007, 23:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tabi ki herkes acabilir, ama benim yardimimi istemiyorsaniz reklamini da siz yaparsiniz o zaman, farki orda
teklif var israr yok, istediginizi yapmak da serbestsiniz. |
|
↑
|
|
|
-
memos53
Acemi Üye
|
10.09.2007, 18:55 (UTC) Mesaj konusu: BUTON VE BANNER TASARIMI VE YUKLENMESI HAKKINDA |
|
|
arkadaslar ,oneline bedava buton ve banner Tasarlayindan istedigim butonu olusturduktan sonra kopyalayip sayfalardan birine yapistirmama ragmen netice sifir nerede hata yaptim bir yardim lutfen |
|
↑
|
|
|
-
sanaldost
Acemi Üye
|
11.09.2007, 20:37 (UTC) Mesaj konusu: OKUMADAN GECME |
|
|
ARKADASLAR ZATEN HTML ILE ILGILI ARKADASLARIMIZIN YAPTIGI BIR COK SITE VAR BUNU BILEN ARKADASLARIMIZINDA CSS BOLUMU KOYARAK SITELERINE BIZIM ICIN YARDIMCI OLABILIRLER BENIM 3 TANE SITEM VAR YAKINDA GEREKLI ARASTIRMALARI YAPAR BIR BOLUM ACARIM SIZIN ICIN DIGER BILEN ARKADASLARDA BANA YARDIMCI OLSUNLAR YETER BENIMDE ZATEN FAZLA BIR BILGIM YOK AMA CALISARAK BUNUDA YAPARIM... |
|
↑
|
|
|
|