Yazar |
Mesaj |
-
dersim-online
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.08.2009, 15:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya kardeşim ben sorunu çözdüm aşırı sayfa yenileyip sitemizi offline yapabiliyorlar sizde sitenize sayfa yenileme kodu koyun siteniz offline olmasın ______________
Dersim-Online Yeni Tasarımla Karşınızda! |
|
↑
|
|
|
-
seyircimforumm
Acemi Üye
|
06.09.2009, 23:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
vatantopragi yazmış: adayagmuru yazmış: Bütüm Olumsuzluklar Bedava Sitemde Yani
Öyle demeye hakkımız yok ,çünkü bedava-sitem zaten bedava servis yapan bir sistem ve bu tür şeylerin olması doğal ..
Bazı Bloglarda 5000 olunca 48 saat sonra açılıyor..
arkadaşım sallama ya benim blogumda 10.000 tekil oldu 1 günde bedava bu da hiçbir şey olmadı. Ha siz site yapmaya 1-0 yenik başlamak istiyorsanız bedava sitemi şiddetle öneririm. Yok efendim çok kişi girince offline oluyormuş. Bu ne saçmalık ya madem bedava sitesin biliyorsun sorun olucağını açma siteyi |
|
↑
|
|
|
-
dersim-online
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.09.2009, 15:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs de hiç bir sorun yok site her probleme çözüm var site offline durumuna ben çözümü buldum sayfa yenileme kodu koyun offline olmazsınız deneyin ya neden sorun yaratıyorsunuz ______________
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
09.09.2009, 09:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sayfa yenilemeyle bir yere kadar fakat azcıkta olsa bilgisi varsa karşı tarafın sitenize robot göndererek işini halleder Ve bu işlem en fazla 2 dk sürer;) |
|
↑
|
|
|
-
alikisaoglu
Acemi Üye
|
09.09.2009, 20:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ewt ______________ tr.gg harici site tanıtımı yapmak ve forum imza boyutunu 5 satır aşmak kurallara aykırıdır.. |
|
↑
|
|
|
-
dersim-online
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.09.2009, 12:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benim sitemi kapatamazsınız deneyebilirsiniz şikayet felan etmeyecem ______________
|
↑
|
|
|
-
rengarenkresimler
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
barisdiyari
Aktif Üye
|
10.09.2009, 13:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
enmatik yazmış: Bakın bu konuda hep yanlış anlamalar oluyor.Şu noktayı iyi anlayın bedava-site..com ani bir hit artışında (iframenin önüne geçmek için) 10.000 olunca 24 saatliğine kapatılır yani anlatmak istediğim nokta şu siz kendi emeğinizle o hiti alıyorsanız hitiniz yavaş yavaş artmışsa 100.000 de olsa siteniz kapanmaz.
Size bunun örneğini vereceğim bir tr.gg sitesi var ama burada veremem yasak |
|
↑
|
|
|
-
hyperend
Uzman Üye
|
10.09.2009, 20:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu sorun tamamen kaldırılmıtşrı.f5 yapınca klik sayısı artmıyor. ______________ Özel mesajlara bakmıyorum bile... |
|
↑
|
|
|
-
dersim-online
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.09.2009, 12:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hyperend yazmış: Bu sorun tamamen kaldırılmıtşrı.f5 yapınca klik sayısı artmıyor.
eminmisin denedim artıyor. ______________
|
↑
|
|
|
|