Yazar |
Mesaj |
-

online-games1
Uzman Üye
|
06.09.2009, 00:16 (UTC) Mesaj konusu: Yönetici |
|
|
Arkadaşlar ben babamın bilgisayarını kullanıyorum ama bir font indirdiğimde denetim masasına atmak için izin istiyor yani şifre istiyor.Bende şifreyi bilmediğim için fontu kullanamıyorum.Bunun bir çözümü varmıdır ? Şifre gerekmeden direk kopyalama işlemini yapabilirmiyiz? Şimdiden Teşekkürler... ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
06.09.2009, 11:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yaw yardım eden yokmuu ? ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
 |
-

cin-cocuk
Aktif Üye
|
06.09.2009, 11:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herhalde şifre girmen lazım knk ctrl+c kopyala ctrl + v yapıstır bide bunu dene olcağını pek zannetmiyom______________  |
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
06.09.2009, 11:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cin-cocuk yazmış: Herhalde şifre girmen lazım knk ctrl+c kopyala ctrl + v yapıstır bide bunu dene olcağını pek zannetmiyom Yok fıkra-sel olmuo ya ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
 |
-

antispamteam
Uzman Üye
|
06.09.2009, 20:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sorunu tam anlamadım ama amaç font dosyasını yüklemekse C:\WINDOWS\Fonts klasörüne ulaşmaya iznin varsa oraya at. İsmi değişik gözükebilir atınca.. |
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
06.09.2009, 21:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Atılmıyor işte Yönetici izni istiyor( yani şifre istiyor ) ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
 |
-

antispamteam
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
07.09.2009, 15:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Saol teşekkür ederim ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
 |
-

tarihdefterim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.09.2009, 15:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|