arkadaşlar aslında biraz tecrübem olduğunu düşünerek geniş çablı bi site kurucam arkadaaşlarla birlikte .. sitemiz otom0bil dünyası ile ilgili olacakk ..
benim programımıza göre yarına kadar sitenin tasarımını bitirip içerik ataya başlamamız gerekiyor ama bana bazı şeyler lazım
ilk olarak bir intro yapacağım introda bir pist görünecek bir de bayrak bayrağın üstüne tıklayınca siteye gircez bana böle bişey lazım nasıl yapabilrim bide anlattığım gibi bir resim bulan olursa sitemde adı olur
.
2. olarak bana br oto haberleri html kodu lazım yada nasıl güncel oto haberleri verebilirim.. :S
3. ziyaretçelerde kendi araçlarını tanıtabilmek için resim yazı fln atabilsinler bunu da nasıl yapacağımı bilmiyorum o konuda da yardım lazım
4. olarak siteme ice blue bir tasarım istiyorum introsu dediğim gibi olacak fakat resmi bana biri buradan yollarsa ben onu 1024x768 yapıcam bu sayede arkaplan olarak da kullana bileceğim
5. siteme nasıl bir isim iyi gider ... o koudada yardımlarınızı esirgemeyiin
6. eğer hazır bir tasarım bullabilirseniz bende araştırıcam ama hani yapan eden kişiler varsa bana da adres atarlarsa sevnirim
şimdiden teşekürler
SAYGILARIMLA...