Yazar |
Mesaj |
-
paylasim61
Uzman Üye
|
28.08.2009, 16:39 (UTC) Mesaj konusu: Telif Hakları |
|
|
Arkadaşlar şimdi bir yapımcı programı yapıyor ve free yapıyor bunun download linkini sitemizde bulundurabilirmiyiz unutmayın free.
Ayrıca her hangi bir programın demosunu yani 30 günlük ve kısıtlı imkanlarla olan linkleri sitemizde bulundurabilir miyiz? Çünkü bunlar yasal olarak serbest...______________
Ethical Hacker Professional Web Designer |
|
↑
|
|
|
-
smackdown-videom
Acemi Üye
|
28.08.2009, 19:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba;
Free olan linki kopyalayıp kopyalamamanız free linki sunan kişiye bağlıdır. Ama arkadaşımız free olarak sunduğu için bir gelir elde etmemektedir. Sunabilirsiniz diyebilirim ama adam sitesinin ziyaretçi sayısını düşünüyorsa izin almanızı öneririm. (Adamın içinden ''Al linki kopyala kimse anlamaz'' demek gelio ama ne yapalım. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
magic-net
Uzman Üye
|
28.08.2009, 19:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
4-Kendinize ait olmayan veya yasal izni alınmamış her türlü ürünün download yaptırılması.
5- Telif hakları başkasına ait film,dizi,müzik,mp3 gibi ürünlerin izlettirilmesi ve download yaptırılması.
bu iki kural sanırım açıklıyor senin sorunun cevabını telif hakkı başkasına ait olan herhangi bir aracı izinsiz sitende barındıramazsın ______________ Projelerinizi Destekliyoruz.Maddi Kaynak Sağlıyoruz : http://magic-net.tr.gg/Bu-Benim-Projem.htm
T-Shirt Tasarımlarımızı Görmek İster Misin http://magic-net.tr.gg/T_shirt.htm
Zor Başarılır İmkansız Zaman Alır |
|
↑
|
|
|
-
hackerfiriend-anl
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.08.2009, 19:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
magic-net yazmış: 4-Kendinize ait olmayan veya yasal izni alınmamış her türlü ürünün download yaptırılması.
5- Telif hakları başkasına ait film,dizi,müzik,mp3 gibi ürünlerin izlettirilmesi ve download yaptırılması.
bu iki kural sanırım açıklıyor senin sorunun cevabını telif hakkı başkasına ait olan herhangi bir aracı izinsiz sitende barındıramazsın
Aksi Taktirde Siteniz Silinir Veya Banlanırsınız ______________
|
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
28.08.2009, 21:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
[quote=magic-net]4-Kendinize ait olmayan veya yasal izni alınmamış her türlü ürünün download yaptırılması. [/quote]
Tamamda telif hakkı free yani isteylen yayınlayabilir ayrıca site değil program ______________
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
28.08.2009, 21:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
programla yaptıgın tasarım mı yayınlarsın tabı sonuçta programla sen kendın yapıosun veya programda hazır olarak var bılmıyorum ama yayınlarsın dıye bılıyorum. ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
28.08.2009, 21:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimci-amca2 yazmış: programla yaptıgın tasarım mı yayınlarsın tabı sonuçta programla sen kendın yapıosun veya programda hazır olarak var bılmıyorum ama yayınlarsın dıye bılıyorum.
Hayır gooksen ya program yapıyorlar ve free olarak yani adobe gibi para ile almana gerek yok. Yani yayıncı free yapıyor progrmı onu yayınlamak diyorum download linkini vermek yasak olmaması gerek...______________
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
28.08.2009, 21:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylasim61 yazmış: tasarimci-amca2 yazmış: programla yaptıgın tasarım mı yayınlarsın tabı sonuçta programla sen kendın yapıosun veya programda hazır olarak var bılmıyorum ama yayınlarsın dıye bılıyorum.
Hayır gooksen ya program yapıyorlar ve free olarak yani adobe gibi para ile almana gerek yok. Yani yayıncı free yapıyor progrmı onu yayınlamak diyorum download linkini vermek yasak olmaması gerek...
gokseen?_ |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
28.08.2009, 21:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
free ıse dedıgım gıbı yayınlamada problem olmaz ama sen yınede onlıne moda sor ben free oldugu ıcın yayınlanır bılıyorum ama______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
|
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
28.08.2009, 21:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimci-amca2 yazmış: free ıse dedıgım gıbı yayınlamada problem olmaz ama sen yınede onlıne moda sor ben free oldugu ıcın yayınlanır bılıyorum ama |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
28.08.2009, 21:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylasim61 yazmış: tasarimci-amca2 yazmış: free ıse dedıgım gıbı yayınlamada problem olmaz ama sen yınede onlıne moda sor ben free oldugu ıcın yayınlanır bılıyorum ama
Ya gooksen ile tasarimci-amc2 nin avatar resimleri aynı karıştırmışım Ya modlarda ilgilenmiyorki konularla
online var mi ? da:D |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
28.08.2009, 21:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylasim61 yazmış: tasarimci-amca2 yazmış: free ıse dedıgım gıbı yayınlamada problem olmaz ama sen yınede onlıne moda sor ben free oldugu ıcın yayınlanır bılıyorum ama
Ya gooksen ile tasarimci-amc2 nin avatar resimleri aynı karıştırmışım Ya modlarda ilgilenmiyorki konularla
mutlaka onlıne olurlar onlıne moderatör yakaladıgın zmn hemen sor______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
|
|
↑
|
|
|
-
turkmayasi
Uzman Üye
|
28.08.2009, 21:45 (UTC) Mesaj konusu: Re: Telif Hakları |
|
|
paylasim61 yazmış: Arkadaşlar şimdi bir yapımcı programı yapıyor ve free yapıyor bunun download linkini sitemizde bulundurabilirmiyiz unutmayın free.
Ayrıca her hangi bir programın demosunu yani 30 günlük ve kısıtlı imkanlarla olan linkleri sitemizde bulundurabilir miyiz? Çünkü bunlar yasal olarak serbest... |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
28.08.2009, 21:47 (UTC) Mesaj konusu: Re: Telif Hakları |
|
|
turkmayasi yazmış: paylasim61 yazmış: Arkadaşlar şimdi bir yapımcı programı yapıyor ve free yapıyor bunun download linkini sitemizde bulundurabilirmiyiz unutmayın free.
Ayrıca her hangi bir programın demosunu yani 30 günlük ve kısıtlı imkanlarla olan linkleri sitemizde bulundurabilir miyiz? Çünkü bunlar yasal olarak serbest...
Merhaba,
bir sakıncası yok.Free tasarımın içindeki copyright imzasını, linkini vs silmedikten sonra yayınlayabilirsiniz ,
kısıtlı sürümleri de ekleyebilirsiniz.Ancak yapımcının bilgilerini,linkini de eklemelisiniz.
İyi Eğlenceler |
|
↑
|
|
|
-
turkmayasi
Uzman Üye
|
28.08.2009, 21:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|