Yazar |
Mesaj |
-
raffinery
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.08.2009, 11:33 (UTC) Mesaj konusu: TR.GG Sizlere Neler Öğretti ? ( Tartışalım ) |
|
|
Evet Arkadaşlar.. Düşündüm dedim.. kendi kendime bunca b-s üyesi var.. uzun zamandır toplu olarak çalışmaktayız.. Bu b-s sizlere bu zaman içerisinde neler öğretti, neler gösterdi ? bunu tartışalım |
|
↑
|
|
|
-
enmatik
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.08.2009, 11:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İlk önce b-s ye başladığımda hiç bir şey bilmiyordum.Sonra yavaş yavaş kendimi geliştirdim,Kendimi b-s ile sınırlamadım,Php yi kavramaya çalıştım
script kurmayı öğrendim.Kendimi işimi görecek kadar webtasarım öğrendim.
ve ftp si olan bir ücretsizi hostda kendimi geliştimeye devam ediyorum yakında ücretli sitemle karşınıda olcam.Çok uzun oldu galiba ______________ Sitemize üye olan kazanıyor!!! |
|
↑
|
|
|
-
mr-learned
Acemi Üye
|
28.08.2009, 11:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava-sitem bana web'i, webmasterliği öğretti. İlk önce bedava-sitem ıceblue tasarımla başladım, sonra red ve diğer tasarımlar, en son css tasarım kullanmaya başlayınca kodlarla aram iyi olmaya başladı.. =) Şimdi gün geçtikçe kodlarla aramdan suz sızmamaya başladı. =) Tabi çok yakında birde host+domain alıcam. Tam olacak.... ______________ Bilgiliyiznet ben. |
|
↑
|
|
|
-
kormancity
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.08.2009, 12:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs bana internet alemini ögretti.Mesela bsye ilk başladıgım zamanlarda yazı tipini nereye atıcagımı bilmiyordum.Tasarım yapmayı.ss çekeyi:d.grupça hareket etmeyi photoshopu kullanmayı ve tanıtmayı.dreamwearı.arkadaşlık çevresini ve bsden ayrıldıgıım aradada:Dftpyi:D ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sonsuzhit
Acemi Üye
|
28.08.2009, 13:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BS Bana sörf yapmayı değil sörf yapılan denizi yapmayı öğretti. BS yi bir okul gibi görüp kendimi belirli sınıflarda geliştirim sonunda kendime özel 4 kadar domain 2 tanede host aldım yani okuldan mezun olunca ücretli sitelere geçtim.BS'yi İlkokul olarak görüyorum ve bana verdiklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
biltekno-web
Uzman Üye
|
28.08.2009, 13:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şimdi vaktim yok kısaca bilrik ve beraberliği :)zorluklara göğüs germeyi |
|
↑
|
|
|
-
0nlineturk
Aktif Üye
|
28.08.2009, 13:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
tekfurdag
Uzman Üye
|
28.08.2009, 13:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Allah razı olsun BS'den ______________ |
|
↑
|
|
|
-
fc-beypazarigucu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.08.2009, 13:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bs'den gelecekteki mesleğime adım adım yaklaşmayı öğrendim ; ) |
|
↑
|
|
|
-
erselkisbet
Acemi Üye
|
28.08.2009, 17:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava-Sitem Sayesinde Gelecekte Hangi Meslek Yapmam Gerektiğini Öğrendim :) |
|
↑
|
|
|
-
wording
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.08.2009, 18:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tr.gg bişi öğretmedi herşeyi kendim öğrendim |
|
↑
|
|
|
-
fc-beypazarigucu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.08.2009, 18:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wording yazmış: tr.gg bişi öğretmedi herşeyi kendim öğrendim
bu kadar şey olma yani.. ADam bi teşekkür eder hiç değilse. |
|
↑
|
|
|
-
hackerfiriend-anl
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.08.2009, 18:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fc-beypazarigucu yazmış: Bs'den gelecekteki mesleğime adım adım yaklaşmayı öğrendim ; )
Bende bilgisayracı olacağım için bs bana çok şey öğretti web tasarım felan herşeyi BS Sayesinde öğrendim ______________
|
|
↑
|
|
|
-
html-ambarim
Acemi Üye
|
28.08.2009, 19:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs ye 28.06.2007 13:21:37 tarihinde başladım yani açılalı 24 gün olmşken ilk yazdığım mesaj ise javascript bölümünde olmuştu oda java programını nasıl indirebiliriz |
|
↑
|
|
|
-
wording
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.08.2009, 19:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fc-beypazarigucu yazmış: wording yazmış: tr.gg bişi öğretmedi herşeyi kendim öğrendim
bu kadar şey olma yani.. ADam bi teşekkür eder hiç değilse.
böyle bi hizmet sunduğu için teşekkür ederim o zaman |
|
↑
|
|
|
|