Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj26.08.2009, 19:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

" Ya bu siteye harbiden doyum olmaz...Bakmaya kıyamıyorum. Smile "

Hayatımda ilk defa Red tasarımını bu kadar öven görüorum Very Happy
Mesaj26.08.2009, 19:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

trakyafb yazmış:
" Ya bu siteye harbiden doyum olmaz...Bakmaya kıyamıyorum. Smile "

Hayatımda ilk defa Red tasarımını bu kadar öven görüorum Very Happy
aynen aynen Very HappyVery HappyVery Happy
Mesaj26.08.2009, 19:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeşim benim kendimle övündüğüm yok veya kıskandığım tamam son iki kelime için özür dilerim Rolling Eyes
burda ikitane alıntı şeyle övünenler ve onları bişey sanan insanlara diyorum siz isteseniz ondan çok daha güzelini yaparsınız sadece öğrenmek merak etmek bıkmadan sıkılmadan araştırmak.Bende bunları yaptım bunları yaptığım için kendimden gurur duyuyorum kimseye ben şöyleyim ben böyleyim diye hava attığımı düşünmüyorum öyle bişey olursa lütfen rica ediyorum beni uyarın.... Wink
Mesaj26.08.2009, 20:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hepinize söylüyorum! Ben sadece sitem hakkındaki görüşümü söyledim tamammı.Bu site benim için dünyanın en güzel siteside olabilir belki ama sizler için dünyanın en berbat sitesi olsada benim gözümde her zaman böyle olacak.Bu benim görüşüm tamammı hiçbirinizde buna karışamazsınız. Exclamation Bakmayın benim burda takıldığma benimde bir sürü profosyonel sitelerim vardı.Ve halada var buraya sadece zevk için takılyorm.Bazı aptallarn elestirilerini dinlemek icin değl. Twisted Evil
Mesaj26.08.2009, 20:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

tamam dostum sen profesyonelsen benim bilmediğim birkaç sorum var cevap verirmisin kodlama ile ilgili

1. php de while döngüsünde nasıl belirli bir sayıda dönmesini sağlayabiliriz
3.Jquery de ajax json işlemi ile nasıl friendfeed den bilgi çekebilirim
3.mysql de traihler için nasıl satır tipi seçmeliyim yani integer mı varach mı hangisi doğrudur?

bu arada konuşmanda 10 yaşındaki çocuk havası var çocuksan eğer çocukluğuna bağışlıyorum bu yaptıklarını
Mesaj26.08.2009, 20:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

İlk olarak php ile ilgilenmedim.Sadece asp editleyerek bir sürü site yaptım aralarndan bazılrnda sattım.Referans olarak ulkegundemi.com u göstereblrm.PR 4 Yapıp sattım.Ben böyle böyle para kazanyorum.Kodlarla fazla uğraşmadm sadece asp haber sitelermi editleyebilecek kadr bilgm var buda bna yetyor.Profsynlkten de kastım budur.Ben site açarm editlerm büyütrm ve satarm.Sende artıs artis sorular sorupta kendını büyütme.Çünkü her mesajnda bir kibir yatyor!
Mesaj26.08.2009, 20:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

tamam ozaman özür dilerim ama söylediklerimden sadece biri php di neyse artık
Mesaj26.08.2009, 20:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

çocuk olmadığmıda blmemi isterm Mad
Mesaj26.08.2009, 21:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

qüzel site başarılar ... Wink

Her Gün En Yeni Ve En Güzel Oyunları SMH Oyun´da Oyna Wink
Mesaj26.08.2009, 21:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

SmileSmileSmile
Mesaj26.08.2009, 21:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

styletype yazmış:
tamam dostum sen profesyonelsen benim bilmediğim birkaç sorum var cevap verirmisin kodlama ile ilgili

1. php de while döngüsünde nasıl belirli bir sayıda dönmesini sağlayabiliriz
3.Jquery de ajax json işlemi ile nasıl friendfeed den bilgi çekebilirim
3.mysql de traihler için nasıl satır tipi seçmeliyim yani integer mı varach mı hangisi doğrudur?

bu arada konuşmanda 10 yaşındaki çocuk havası var çocuksan eğer çocukluğuna bağışlıyorum bu yaptıklarını

SENDE ARTİSTLİKTE SINIR TANIMIYORSUN Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

http://imfix-yazilar.tr.gg/kullanim-sozlesmesi.htm İşte girin bakın...
Mesaj27.08.2009, 12:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

suprizvar yazmış:
Hepinize söylüyorum! Ben sadece sitem hakkındaki görüşümü söyledim tamammı.Bu site benim için dünyanın en güzel siteside olabilir belki ama sizler için dünyanın en berbat sitesi olsada benim gözümde her zaman böyle olacak.Bu benim görüşüm tamammı hiçbirinizde buna karışamazsınız. Exclamation Bakmayın benim burda takıldığma benimde bir sürü profosyonel sitelerim vardı.Ve halada var buraya sadece zevk için takılyorm.Bazı aptallarn elestirilerini dinlemek icin değl. Twisted Evil
hey sözlerine dikkat et aptal falan ayıp oluyor !
Mesaj27.08.2009, 12:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

güzel bir tr.gg sitesi
görmek isteyen benim adrese uğramalı
Mesaj27.08.2009, 17:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

bir insan çıkageliyor ve forumu karıştırıyor olacak şey değil ya..Beyler hepinizden özür dilerim.Yazdığım başlıktanda yazdığım mesajlardanda dolayı.affedin beni..ben salaklık yaptım oke..? Confused