BU KONUYA HAK VERİYOR MUSUNUZ? |
|
Toplam Oylar : 4 |
|
Yazar |
Mesaj |
-

tekfurdag
Uzman Üye
|
26.08.2009, 20:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya rütbeniz olsa nolcak olmasa nolcak alla alla ya bir işe mi yarıyor sanki  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

net-tr
Uzman Üye
|
26.08.2009, 20:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gececi40 yazmış: brithney-spears yazmış: cunobag yazmış: Bs-bağımlısı rütbesi otomatik veriliyor. (mesaj sayısı ile)
Diğer rütbeler aktif bir admin olmadığı için uzun süredir verilemiyor malesef.
community-tr admin değil mi ki ?? her bsye girdiğinde Admin olarak görünüyor
Bizim şimdiye kadar tek bir adminimiz wardı oda @cunobag hocamızdı
o benim ve benim gibi düşünenlerin hala hemen hemen hergün cunobag hocamızı özledik diyenlerin bs admini olarak görevini yapmaktadır. Admin eline tüm yetkiler verilerek support maillerine bakmaktan ibaret yada forumun online bölümünde turuncu yanmaktan ibaret değildir bizim hocamız bize böyle göstermedi, öğretmedi biz böyle bilmiyoruz...
Gönüllerin turuncusu, Forum'un yeşili ; Cunobag..
Bembeyaz Bedava-sitem'in yemyeşil oğlanları.  |
|
↑
|
|
 |
-

japon-cocuk
Uzman Üye
|
26.08.2009, 20:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: gececi40 yazmış: brithney-spears yazmış: cunobag yazmış: Bs-bağımlısı rütbesi otomatik veriliyor. (mesaj sayısı ile)
o benim ve benim gibi düşünenlerin hala hemen hemen hergün cunobag hocamızı özledik diyenlerin bs admini olarak görevini yapmaktadır. Admin eline tüm yetkiler verilerek support maillerine bakmaktan ibaret yada forumun online bölümünde turuncu yanmaktan ibaret değildir bizim hocamız bize böyle göstermedi, öğretmedi biz böyle bilmiyoruz...
Bembeyaz Bedava-sitem'in yemyeşil oğlanları.  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

gececi40
Uzman Üye
|
26.08.2009, 20:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: gececi40 yazmış: brithney-spears yazmış: cunobag yazmış: Bs-bağımlısı rütbesi otomatik veriliyor. (mesaj sayısı ile)
Bembeyaz Bedava-sitem'in yemyeşil oğlanları. |
|
↑
|
|
 |
-

fc-beypazarigucu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.08.2009, 10:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
* Yeni bir ekipman kurulursa bence en şanslı üyelerden birisi hyperend(ahmet abi)
* Deniz abinin çok sitesi silindi, onu şanslı göremiyorum..
* Birde Japon-cocuk(ersel abi) oda olabilir..
* Gizliilimler olur mu bilemem. : )) |
|
↑
|
|
 |
-

mr-learned
Acemi Üye
|
27.08.2009, 11:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fc-beypazarigucu yazmış: * Yeni bir ekipman kurulursa bence en şanslı üyelerden birisi hyperend(ahmet abi)
* Gizliilimler olur mu bilemem. : ))
Senin bu hyperend dediğin kişi arkadaşlık kurduğun sana bir şeyler öğreten birisi o yüzden onu öneriyorsun.Bedava-sitem forumda moderatör olmak o kadar kolaydır. Burası diğer forumlar gibi değildir. Moderatörler tek kişini istemesi ile seçilmez, bütün modlara bir üye sunulur eleme ile seçilir.. Admin konusuna gelince hakan bey söylemişti; Foruma admin gelmesi için yönetime bu teklif sunulmuş henüz bir cevap gelmemiş, cevap bekleniyormuş.  ______________ Bilgiliyiznet ben. |
|
↑
|
|
 |
-

fc-beypazarigucu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.08.2009, 11:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mr-learned yazmış: fc-beypazarigucu yazmış: * Yeni bir ekipman kurulursa bence en şanslı üyelerden birisi hyperend(ahmet abi)
Senin bu hyperend dediğin kişi arkadaşlık kurduğun sana bir şeyler öğreten birisi o yüzden onu öneriyorsun.Bedava-sitem forumda moderatör olmak o kadar kolaydır. Burası diğer forumlar gibi değildir. Moderatörler tek kişini istemesi ile seçilmez, bütün modlara bir üye sunulur eleme ile seçilir.. Admin konusuna gelince hakan bey söylemişti; Foruma admin gelmesi için yönetime bu teklif sunulmuş henüz bir cevap gelmemiş, cevap bekleniyormuş.
hayır alakası yok.. Ben ahmet abi ile bir kere bile öm yoluyla bile bir kere konuşmadım.. Ben kendi fikrimi söledim.. Hart - hurt yapma hemen. |
|
↑
|
|
 |
-

tekfurdag
Uzman Üye
|
27.08.2009, 12:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fc-beypazarigucu yazmış: * Yeni bir ekipman kurulursa bence en şanslı üyelerden birisi hyperend(ahmet abi)
bencede hyperend en şanslı ve adayım o  gizliilimler pek bs ile alakası yok ama giriyor genede  japon cocukta bi derece  olabilir:D ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

fc-beypazarigucu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.08.2009, 12:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tekfurdag yazmış: fc-beypazarigucu yazmış: * Yeni bir ekipman kurulursa bence en şanslı üyelerden birisi hyperend(ahmet abi)
bencede hyperend en şanslı ve adayım o  gizliilimler pek bs ile alakası yok ama giriyor genede  japon cocukta bi derece  olabilir:D
sende olabilirsin tekfurdag abi. |
|
↑
|
|
 |
-

mr-learned
Acemi Üye
|
27.08.2009, 12:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hehe. fc-beypazarigucu boş işlerle uğraşıyosun!!!!  ______________ Bilgiliyiznet ben. |
|
↑
|
|
 |
-

bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
27.08.2009, 13:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tekfurdag yazmış: fc-beypazarigucu yazmış: * Yeni bir ekipman kurulursa bence en şanslı üyelerden birisi hyperend(ahmet abi)
bencede hyperend en şanslı ve adayım o  gizliilimler pek bs ile alakası yok ama giriyor genede  japon cocukta bi derece  olabilir:D
learned in de dediği gibi yonetim ilk başta modlara üyeyi sunar onlar kabul ederlerse olur..
tasarimedia bu yuzden olamamıstı galiba..  |
|
↑
|
|
 |
-

japon-cocuk
Uzman Üye
|
27.08.2009, 15:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya Bu Tür Moderatör Seçimleri vs İşler Yönetimin Bileceği İş.
Mesela 1,5 Yıldır Herkes Net-TR Mod Olsun Diyor Ama Bir Gelişme Yok...______________  |
|
↑
|
|
 |
-

fenerbahcemix
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.08.2009, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|