Yazar |
Mesaj |
-
bir-ber
Acemi Üye
|
25.08.2009, 09:00 (UTC) Mesaj konusu: Acil yardım Sitemdeki Resimlerimi Çalıyorlar |
|
|
Arkadaşlar http://powerturkclan.tr.gg/ bu site Benim sitemdeki okadar zorlukla boyutunu ayarladığım upload ettim fln fln resmi çalığ kendi sitesine uygulamış başlık resmi yani o sitenin inkaz edilmesini anlamadığı taktirde sitenin silinmesini istediğimi şiddetle vurguluyorum |
|
↑
|
|
|
-
keskin41
Uzman Üye
|
25.08.2009, 09:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Resimlerinizin Çalınmasını İstemiyorsanız...Terciğim PhotoScape'dir.Ps'de Olabilir,Buna Benzer Programlarla. Resimleriniz Alt,Üst vs Yerlerine Sitenizin İSmini Yazın (keskin41.tr.gg vs ) ve Şeffaflıgını Arttırın.(aynı Rengin üzerine yazarsanız programla silebilirler )
Böylece Kimse Resimlerinizi Çalmak İstemez...
power turkclan ı da support'a bildirebilirsin ______________ |
|
↑
|
|
|
-
medyavuz
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
csstore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.08.2009, 09:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çalınan resimler senin bedava-sitem resim hesabındaysa,
sen kendi siten için resimlerin aynılarını indir farklı isimle yükle ve kendi tasarımında o resimleri kullan.
eski resimleri sil aynı isimlerle daha farklı içerikli ( ) resimler yükle. resimlerini çalan sitede o resimler görünecek. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
25.08.2009, 09:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
csstore yazmış: çalınan resimler senin bedava-sitem resim hesabındaysa,
sen kendi siten için resimlerin aynılarını indir farklı isimle yükle ve kendi tasarımında o resimleri kullan.
eski resimleri sil aynı isimlerle daha farklı içerikli ( ) resimler yükle. resimlerini çalan sitede o resimler görünecek. csstore tarafından onaylı ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
|
|
eski resimleri sil aynı isimlerle daha farklı içerikli ( ) resimler yükle. resimlerini çalan sitede o resimler görünecek.
senin por.. resimi koyduğun gibi. |
|
↑
|
|
|
-
medyavuz
Acemi Üye
|
|
|
eski resimleri sil aynı isimlerle daha farklı içerikli ( ) resimler yükle. resimlerini çalan sitede o resimler görünecek.
Değiştirdiği resimlere reklam falan yapsın.. ______________ www.medyavuz.tr.gg
Web tech 3.5 |
|
↑
|
|
|
-
powerturkclan
Acemi Üye
|
11.09.2009, 22:29 (UTC) Mesaj konusu: ......... |
|
|
ne dionuz kim calmıs |
|
↑
|
|
|
-
powerturkclan
Acemi Üye
|
11.09.2009, 22:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
lan ben onları bir kod sitesinde buldum bas git |
|
↑
|
|
|
-
-sarkicilar-
Acemi Üye
|
11.09.2009, 22:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yapmaaa sağ tuş engeli bile olsana yine resimleri alınasbiliyor çok basit isterseniz anlatim ama sadece resim |
|
↑
|
|
|
|