Yazar |
Mesaj |
-
imfix
Aktif Üye
|
24.08.2009, 16:05 (UTC) Mesaj konusu: DAHA ÖNCE HİÇ DENENMEDİ!!!BÖYLE YENİLİK GÖRÜLMEDİ-YALAN MI?- |
|
|
BÖY LE BİR UYGULAMA DAHA YOK. İŞTE FİKİR ADAMLARINA FIRSAT.SİTEMİZE GİRİN MAKALELERİNİZİ DENEMELERİNİZİ ŞİİRLERİNİZİ YAYINLAYIN....ALLAH AŞKINA ŞU RAMAZAN GÜNÜ Bİ GİRİN BAKIN.PİŞMAN OLMAZSINIZ...
www.imfix.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
imfix
Aktif Üye
|
24.08.2009, 16:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ARKADAŞLAR Bİ BAKIN BENCE... |
|
↑
|
|
|
-
imfix
Aktif Üye
|
24.08.2009, 17:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Önemli Not::::Tasarımım Japon cocuktan alıntı deıldır.19 Dolara satın alınan bır ebusınes WordPress Tasarımıdır... |
|
↑
|
|
|
-
alperen-ocak
Uzman Üye
|
24.08.2009, 17:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imfix yazmış: Önemli Not::::Tasarımım Japon cocuktan alıntı deıldır.19 Dolara satın alınan bır ebusınes WordPress Tasarımıdır... bence japon cocukdan alınmıs gibi geldi______________ |
|
↑
|
|
|
-
fikra-sel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.08.2009, 17:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imfix yazmış: Önemli Not::::Tasarımım Japon cocuktan alıntı deıldır.19 Dolara satın alınan bır ebusınes WordPress Tasarımıdır...
O kadar Free Tasarım varken Bedava-sitem için 19 dolara bişimi satın aldın zannetmiyorum japon çoçuktan alıntı olmasa bile japon çoçuğun tasarımı forumda paylaşıldı ______________
|
|
↑
|
|
|
-
imfix
Aktif Üye
|
24.08.2009, 17:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayır arkadaşım.Sadece devam butonu var sliderın orda onu aldım...eğer rahatsızlık hıssederse de siler özürümü dilerim...
http://www.elegantthemes.com/preview/eBusiness/İşte bu da tasarımın orijinali bu tasarımnın kodları ıcın forumda açılmış konu da var arayıp bulurum ıstersenız css kısmında yanı tasarım bır nevı free |
|
↑
|
|
|
-
imfix
Aktif Üye
|
24.08.2009, 17:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fikra-sel yazmış: imfix yazmış: Önemli Not::::Tasarımım Japon cocuktan alıntı deıldır.19 Dolara satın alınan bır ebusınes WordPress Tasarımıdır...
O kadar Free Tasarım varken Bedava-sitem için 19 dolara bişimi satın aldın zannetmiyorum japon çoçuktan alıntı olmasa bile japon çoçuğun tasarımı forumda paylaşıldı |
|
↑
|
|
|
-
fikra-sel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.08.2009, 17:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ewt bende gördüm tasarım kodunu bu wordpress tasarımıymış hakaten en altında
Powerby Wordpress yazıyor ______________
|
|
↑
|
|
|
-
imfix
Aktif Üye
|
24.08.2009, 19:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fikra-sel yazmış: ewt bende gördüm tasarım kodunu bu wordpress tasarımıymış hakaten en altında
Powerby Wordpress yazıyor
Hele şükür dikkatli ve anlayışlı biri çıktı...Bu proje bana sorarsanız cok orijinal ve onemli.Lütfen youmlarınızı esirgemeyin |
|
↑
|
|
|
-
imfix
Aktif Üye
|
24.08.2009, 21:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
SİTEMİZE YENİ YAZILAR EKLENMİŞTİR.SİZDE MAKALE DENEME ŞİİR VEYA KENDI YAZMIS OLDUĞUNUZ HERHANGI BIR YAZIYI YAYINLAMAK İSTİYORSANIZ BİZE ULAŞIN |
|
↑
|
|
|
-
imfix
Aktif Üye
|
25.08.2009, 09:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
YENİ YAZARLARIMIZIN YENİ YAZILARI EKLENMİŞTİR... ISRARLA GİRMENİZİ İSTİYORUM...
www.imfix.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
fikra-sel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.08.2009, 09:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imfix yazmış: YENİ YAZARLARIMIZIN YENİ YAZILARI EKLENMİŞTİR... ISRARLA GİRMENİZİ İSTİYORUM...
www.imfix.tr.gg
kardes hayırlı olsun ______________
|
|
↑
|
|
|
-
imfix
Aktif Üye
|
25.08.2009, 10:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler kardeş.Saolasın |
|
↑
|
|
|
-
imfix
Aktif Üye
|
25.08.2009, 16:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
HEPİNİZİ ISRARLA SİTEME BEKLİYORUM...YENİ YAZILAR EKLENMİŞTİR... |
|
↑
|
|
|
-
krallar3866
Acemi Üye
|
25.08.2009, 16:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeş senin siteni google reader e ekledim kralihsan1027( at )hotmail.com msn mi eklersen sana bi kaç sorum olcak |
|
↑
|
|
|
|