Yazar |
Mesaj |
-

hackerfiriend-anl
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.08.2009, 12:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence indir hiç birşey olmaz kotan yine duracak aynı parayı verecen niye korkuyorsun ki ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

alperen-ocak
Uzman Üye
|
20.08.2009, 12:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hackerfiriend-anl yazmış: bence indir hiç birşey olmaz kotan yine duracak aynı parayı verecen niye korkuyorsun ki fazla gelir diye korkuyorum______________  |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
20.08.2009, 12:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
alperen-ocak yazmış: hackerfiriend-anl yazmış: bence indir hiç birşey olmaz kotan yine duracak aynı parayı verecen niye korkuyorsun ki fazla gelir diye korkuyorum
photoshop'u indirirdin bir ay boyunca gün boyu photoshop ile uğraşırsın internete fazla girmezsin  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hackerfiriend-anl
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.08.2009, 12:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya korkma senin şuan kotan 3 gb olsa atıyorum photoshop 1.5 gb olsa senin yine 1.5 gb kotan kalır yani aynı para gelir korma ben bir kere 6 gb yapmıştım sınırlıyken 10 tl fazla geldi ama aşmıştım tabi sana yine aynı para gelir  ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

alperen-ocak
Uzman Üye
|
20.08.2009, 12:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
maximumtest yazmış: alperen-ocak yazmış: hackerfiriend-anl yazmış: bence indir hiç birşey olmaz kotan yine duracak aynı parayı verecen niye korkuyorsun ki fazla gelir diye korkuyorum
photoshop'u indirirdin bir ay boyunca gün boyu photoshop ile uğraşırsın internete fazla girmezsin siteyele kim uğrasacak sadce bu ay onu indirsem olurmu______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hackerfiriend-anl
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.08.2009, 12:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
olur internete girsen bile olur ama birşey indirmessen ondan sonra korkma gerçekten aynı para gelir ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

alperen-ocak
Uzman Üye
|
20.08.2009, 12:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hackerfiriend-anl yazmış: olur internete girsen bile olur ama birşey indirmessen ondan sonra korkma gerçekten aynı para gelir indiricem link verirmisiniz kücük bi photoshop linki______________  |
|
↑
|
|
 |
-

hackerfiriend-anl
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.08.2009, 12:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gezginler.net ten indirebilirsin______________
|
|
↑
|
|
 |
-

alperen-ocak
Uzman Üye
|
20.08.2009, 12:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hackerfiriend-anl yazmış: gezginler.net ten indirebilirsin ORDA 300 MB______________  |
|
↑
|
|
 |
-

tekfurdag
Uzman Üye
|
20.08.2009, 14:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
4 gb kotalı üyeliklerde fatura en fazla 61.25tl gelebilir ister 100gb yap ister 500gb en fazla 61.25tl gelebilir ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

alperen-ocak
Uzman Üye
|
20.08.2009, 14:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tekfurdag yazmış: 4 gb kotalı üyeliklerde fatura en fazla 61.25tl gelebilir ister 100gb yap ister 500gb en fazla 61.25tl gelebilir ben indiricem ama korkuyom iste cok gider diye______________  |
|
↑
|
|
 |
-

e-davut
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.08.2009, 15:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
demosunu indir onun mb si daha az bide eyDSL programını indir işine yarar |
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
06.09.2009, 00:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba
Benimde 4 gb kotam var ttnetten kotanı sorgula eer 500 mb kadar bir boşluk varsa ve 50 mb büyüklükte bir program indireceksen sorun olmaz.Neden 100 mb değilde 500 mb ?
Çünkü her bir sayfa gezildiğinde yine kotadan gider...Sayfa gezmek için 500 mb yeterlidir eer ayın 15. falansanız yada daha yukarıda... Ama fatura gelene kadar hiç internete girmem diyorsan 51 mb yeter  ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
 |
|