Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj20.08.2009, 12:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

web-expert yazmış:
csstore yazmış:
osscanavari yazmış:
csstore yazmış:
osscanavari yazmış:
Görüyorum ki doğustan sana islamı öğretmemişler. Sende haklısın

bana da diğer 95% gibi doğuştan islamı öğrettiler.. benim sizden tek farkım sizin kafa yorup savunduğunuz şeyleri ben yıllr önce savunur sofuluğunu yapardım. anladım ki saçma.

İslam saçma değildir! Bunu kendi kafandan uydurman ve böyle yanlıs düşüncelere kapılman saçmadır.

islamın saçma olup olmaması kişilerin kendi kafasındadır zaten. islam vardır. sen doğru dersin ben yanlış. benim düşüncemin saçma olup olmadığını sorduğumu sanmıyorum.

Çevrendeki olaylar, fikirlerini değiştirmek isteyenler sayesinde düşüncelerin bunlar! Kimse kimsenin düşüncelerine karşı çıkmamalı aslında. Ama umarım bir gün doğru yolu bulursun Wink

Tek Temennimiz bu. Doğru yolu bulunca da bu sözlerinize pişman olacaksınız. İslamnı anlamak için çevrenize bakınız. Evrendeki her bir olay O'nun izni ve bilgisi dahilindedir.
Mesaj20.08.2009, 12:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

web-expert yazmış:
csstore yazmış:
osscanavari yazmış:
csstore yazmış:
osscanavari yazmış:
Görüyorum ki doğustan sana islamı öğretmemişler. Sende haklısın

bana da diğer 95% gibi doğuştan islamı öğrettiler.. benim sizden tek farkım sizin kafa yorup savunduğunuz şeyleri ben yıllr önce savunur sofuluğunu yapardım. anladım ki saçma.

İslam saçma değildir! Bunu kendi kafandan uydurman ve böyle yanlıs düşüncelere kapılman saçmadır.

islamın saçma olup olmaması kişilerin kendi kafasındadır zaten. islam vardır. sen doğru dersin ben yanlış. benim düşüncemin saçma olup olmadığını sorduğumu sanmıyorum.

Çevrendeki olaylar, fikirlerini değiştirmek isteyenler sayesinde düşüncelerin bunlar! Kimse kimsenin düşüncelerine karşı çıkmamalı aslında. Ama umarım bir gün doğru yolu bulursun Wink

anlayamadığınız nokta bu zaten. ben olaya artı kutubundan bakıyorum. siz eksi kutubundan veya tam tersi bu bişeyi değiştirmez. ben bana göre doğruyum. siz size göre. kimse kimseye karışmasa zaten olaylar çözülecek.

Mesaj20.08.2009, 12:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

gureltekel yazmış:
Ya nekadar at gözlüğü ile bakıyorsunuz anlamıyormusunuz! Din öyle kapatmışki gözlerinizi şuanda müslümanlık hristiyanlığın reformdan önceki dönemi gibi.. Geliştirin kendinizi çıkarın gözlüklerinizi!
Biz dine saygı duyuyoruz ama siz okadar bağlanmışsınızki! Üstünüzden neler yapıldığınızın farkında değilsiniz
Müslümanlık elden gider neden?
cvp "Müslümanların hepsi geri kalmış ezilen toplumlar,Çoğu asimile olmuş öz kültürünü kaybetmiş,Herşeye keder inancıyla bakmışlar parçalanmışlar öldürülmüşler ezilmişler,hiç dünya adına katkıları olmamış arkasında izler burakmamışlar, bir taraf gelişirken modernleşirken diğeri onları izlememiş bile önemsiz işler önemli olan öteki taraf demiş "
Kim böyle bir dine sahip olmak ister? Biraz gelişseniz okadar değişirki herşey avrupadaki insanların %90 ı müslümanları terörist sanıyor..

Ülkünizin kanlarla almak için sulanmış topraklarını gavur dediğiniz adamlar alıyor?

Gavur dediğiniz adamların çocukları dinlerini istediği gibi öğrenior ve hristiyanlar müslümanlardan daha bağlı dinlerine?

biraz objektif ol müslümanlığa sığınma ne olurya neolur biraz gelişin yalvarıyorum

Hristiyanlığı savunduğunuz, Hristiyan bilim adamları bile doğru dinin İslam olduğunu araştırıp keşfetmmişken bu dedikleriniz tamamen saçma.
Mesaj20.08.2009, 12:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

Biz allahı savunuyorsak,
Biz hz. muhammedin destekçisiysek

cahiliz Wink Gelişmemiş, körpe tutmuş insanlarız... Wink

Müslümanlığı kabul ettirmek kolay olmadı hz. muhammed (s.a.v) zamanında şimdi 2-3 kendini bilmez çıkıcak böyle konuşacak KONUŞTURTMAYIZ! Wink
Mesaj20.08.2009, 12:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

web-expert yazmış:
Biz allahı savunuyorsak,

Müslümanlığı kabul ettirmek kolay olmadı hz. muhammed (s.a.v) zamanında şimdi 2-3 kendini bilmez çıkıcak böyle konuşacak KONUŞTURTMAYIZ! Wink

Tamamen katılıyorum. Hristiyan çocukarı dinlerine daha bağlı demiş, ancak yanlış bir dineyanlış olarak bağlanmıslar.
Mesaj20.08.2009, 12:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Asıl, savunduğunuz Dinlerine daha bağlı olan hristiyan cocukları At gözlü! Onlar biraz evrene baksalar, kendilerine baksalar o'nun yüce kudretini anlamıs olacaklardır.
Mesaj20.08.2009, 13:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

web-expert yazmış:
Biz allahı savunuyorsak,

hz muhammed o zamanlar herkesin düşüncesine farklı birşeyler söylüyordu. bunu şimdi şöyle düşün. biz de burda farklı bişeyler söylüyoruz. işte siz kabul etmiyorsunuz. buna ne dersin. o zamanların at gözlüğüyle bakan dar kafalı insanları = siz oluyo bu durumda. kendimi peygamber ilan etmiş olmayayım bu mesajla ama demek istediğim farklı düşünceler savunan insanlar o dönemin insanları tarafından dışanır. işte size örnek. bunu sorun kendinize. herşeyi ezberden yazmayın.

Mesaj20.08.2009, 13:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bak ne dediğimi anlamıyorsun
hristiyanlar da isa nın destekçisi demi?
Ama kendilerini geliştirmişler...
Sizde en alasından müslüman ve gelişmiş modern insan olabilirsiniz hem bu şekilde herkez daha rahat yaşar ülkemiz gelişir daha çok para kazanırsın bu şekilde mesela Hac'a parasızlıkdan gidemeyen insanlar bile belkide 2 kere gider ben demiyorumki dinsiz olun sadece uyanın hem müslüman olun hem modern bu şekilde hem gelişirsiniz hem daha çok insan müslümanlığa saygı duyar yanlış düşünüyorsam eğer müslüman lık geklişmesin yayılmasın sevilmesin hata nefret edilsin istiyorsunuz ben bunu anlıyorum sizden ozaman siz pek iyi bir müslüman olamazsınız
Mesaj20.08.2009, 13:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

gureltekel yazmış:
Sizde en alasından müslüman ve gelişmiş modern insan olabilirsiniz hem bu şekilde herkez daha rahat yaşar ülkemiz gelişir daha çok para kazanırsın bu şekilde mesela Hac'a parasızlıkdan gidemeyen insanlar bile belkide 2 kere gider ben demiyorumki dinsiz olun sadece uyanın hem müslüman olun hem modern bu şekilde hem gelişirsiniz hem daha çok insan müslümanlığa saygı duyar yanlış düşünüyorsam eğer müslüman lık geklişmesin yayılmasın sevilmesin hata nefret edilsin istiyorsunuz ben bunu anlıyorum sizden ozaman siz pek iyi bir müslüman olamazsınız

Sizin amacınız Para!
Mesaj20.08.2009, 13:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

osscanavari yazmış:
gureltekel yazmış:

Sizin amacınız Para!

bizim amacımız paraysa senin amacın da sürünmek, ezik gibi bir köşede ölmek.

Mesaj20.08.2009, 13:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

gureltekel yazmış:
Ya nekadar at gözlüğü ile bakıyorsunuz anlamıyormusunuz! Din öyle kapatmışki gözlerinizi şuanda müslümanlık hristiyanlığın reformdan önceki dönemi gibi.. Geliştirin kendinizi çıkarın gözlüklerinizi!
Biz dine saygı duyuyoruz ama siz okadar bağlanmışsınızki! Üstünüzden neler yapıldığınızın farkında değilsiniz
Müslümanlık elden gider neden?
cvp "Müslümanların hepsi geri kalmış ezilen toplumlar,Çoğu asimile olmuş öz kültürünü kaybetmiş,Herşeye keder inancıyla bakmışlar parçalanmışlar öldürülmüşler ezilmişler,hiç dünya adına katkıları olmamış arkasında izler burakmamışlar, bir taraf gelişirken modernleşirken diğeri onları izlememiş bile önemsiz işler önemli olan öteki taraf demiş "
Kim böyle bir dine sahip olmak ister? Biraz gelişseniz okadar değişirki herşey avrupadaki insanların %90 ı müslümanları terörist sanıyor..

Ülkünizin kanlarla almak için sulanmış topraklarını gavur dediğiniz adamlar alıyor?

Gavur dediğiniz adamların çocukları dinlerini istediği gibi öğrenior ve hristiyanlar müslümanlardan daha bağlı dinlerine?

biraz objektif ol müslümanlığa sığınma ne olurya neolur biraz gelişin yalvarıyorum

bak müslümanlar asla elden gitmeyecek merak etme o zman kıyametin geldiği zmandır ve Allah Kuranda kuranı koruyacaklarını belirtiyor . Wink müslümanlık bitmeyecek sen onu der etme müslümanlar neden bitermiş hep dünyaya birşey ler bırakmamışlar Mr. Green Mr. Green ibni sina dünyanın en büyük müslüman bilgilerinden di tığpı geliştirdi avrupa onun sayesinde tıpda ilerledi dünya mevlana yılını ilan etmişti geçen sene mevlana müslüman alaqminin en büyük üstadlarından dı dünya bşle kabullendi osmanlı fatih sultan mehmet müslüman dı çağ açıp kapattı Wink bular senin algılamak istemediğin dünyanın geleceğini oluşturan ilklerdi ama sen neden se inanmak isytemiyorsun.avrupalılar müslümanları terörist sanıyor ya neden köpekliğimi yapıyorlar Question israil neden boyna hatayda ki mayınlı araziler için türkiyeye yalvarıyor nedenruslar sürekli ülkemizden arsa alıyorlar neden abd ırak için tükiye güzergahını kulklanıyor Question sen bunları algılıyamıyorsun müslümanlar terörist değil terrörizmi getiren köpeklerin doğru yolu bulmalarını sağlayan bir inanç yoludur.müslüğmanlara kendi bilgilerinle terörist deme dedirtmem haberin olsun
Mesaj20.08.2009, 13:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Modenr olalım dimi. Evet müslüman olalım + modern olalım hmm güzelmiş düşünceleriniz..Böylede devam edin. Wink

Dünya'da herşeyin/ herkes'inbir kimliği olduğu gibi müslüman'ın da bir kimliği olmak zorundadır. Bu kimlik sayesinde Müslüman diğer insanlardan ayrılır,bu kimlik sayesinde öküz altında buzağı arayanların kalpleri ferahlayacak, çekebilirlerse bir oh diyebileceklerdir.Bakalım bir müslüman'ın kimliği nasıl olmalı.

1) Doğarken İslam fıtratı üzere doğup, adı ALLAH (Celle celaluhu) tarafından konulan, (hac / 79)
2) Yapacağı bütün işler,vazifeler Kur'an tarafından açıklanarak,ciddi bir Müslüman olduğu gösterilen, (nur / 62)
3) Peygamber'imizin (salllallahu aleyhi ve sellem) getirdiği her şeyi kabul edip,yasakladığu şeylerden kaçınan, (haşr / 7)
4) Sımsıkı tutulacak kulpun Kur'anı kerim olduğuna iman eden, ( al-i İmran / 103)
5) Nizalı, cekişmeli mes'elelerini, her türlü işlerini sadece ve sadece Kur'an ve sünnete götüren (nisa / 59)
Hareketli, dinamik ruhlu istikbale ümitle bakan bir ALLAH (Celle celaluhu) adamıdır.

6) Peygamber (sallallahu aleyhi ve sellem) den başka birini hakem olarak kabul etmeyen (nisa / 65)
7) Hakimiyet hakkının sadece ALLAH (Celle celaluhu) ait olduğunu kabul eden (Yusuf / 40)
8 ) Hiçbir cahiliyet hükmünü kabul etmeyip, itibar etmeyen (maide / 50)
9 ) Emredici olarak sadece ALLAH'ı (Celle celaluhu) tanıyan (a'raf / 54)
10 ) Kitabın tamamına iman edip bütününün hayata hakim kılınmasını Hakk emri kabul eden (bakara / 8 )
Temiz ruhlu, hoş kokulu ALLAH (Celle celaluhu) taraftarı olan biridir.

11 ) Siyonist güçleri, dost, emir, veli kabul etmeyen (maide / 51 )
12 ) Dinini oyuncak ve eğlence yerine koyanları reddeden (maide / 57 )
13 ) Tanrı ismini paravana edip o isim ile ALLAH'a (Celle celaluhu) dua etmeyen (a'raf / 180 )
14 ) Hastalandığında şifa'yı sadece ALLAH'tan (Celle celaluhu) bekleyen (isteyen) (şuara / 79 )
15 ) Tağuta kesinkes dua etmeyen (ra'd / 18 )
Hedefini tesbit etmiş,stratejisini çizmiş hedefe doğru yol alan bir ALLAH (Celle celaluhu) dostudur.

16 ) ALLAH (Celle celaluhu) yolundaki cihadı hiçbir şeye tercih etmeyen (tevbe / 24 )
17 ) Tağut'un önünde muhakeme olmayı reddeden (nisa / 60 )
18 ) Sadece ALLAH'tan (Celle celaluhu ) korkan (çekinen) (ahzab / 39 )
19 ) ALLAH'ın (Celle celaluhu) hükmünü dinleyince dinledik ve itaat ettik diyen (nur / 51 )
20 ) İslam'ın dışında kalmış bir yolla islam'a hizmet etmeyen ( al-i İmran / 85 )
Akıllı, nakle aklını teslim etmiş, vahyin gölgesinde yaşamak isteyen bir ALLAH (Celle celaluhu) kuludur.

21 ) ALLAH (Celle celaluhu) ve resulunün hükmüne itiraz etmeyi aklından bile geçirmeyen (ahzab / 36 )
22 ) İnandık demekle her türlü vazifesinin bittiğine inanmayan (ankebut / 2-3 )
23 ) İmanını zulüm ve şirke bulaştırmayan (en'am / 82 )
24 ) Müslüman olmakla iftihar eden (fussilet / 33 )
25 ) ALLAH (Celle celaluhu) ve resulü ile harb ilan eden faiz belasından uzak duran ( bakara / 278 )
Cihad ruhlu, ibn-i erkam evinin muhtevasına aşık bir garib kuldur.

26 ) Dünya'ya gönderilişin gerçek sebebini ibadette bulan ( zariat / 56 )
27 ) Din tamamen ALLAH'ın (Celle celaluhu) oluncaya kadar küfürle savaş içerisinde olan (enfal / 30 )
28 ) İyilerin ve iyiliklerin yanında kalıp, münkere ve münker davetçilerine meydan okuyan (al-i İmran / 104 )
29 ) Cahil,müşrik ve kafirlerin peşine ve fikrine takılmayan (en'am / 116 )
30 ) Yetimin malını koruyan ( isra / 34 )
Beşinçi devrenin kapısının önünde bekleyen bir ALLAH (Celle celaluhu) askeridir.

31 ) Zan ve şüphe ile hareket etmeyen ( yunus / 36 )
32 ) Helal ve haram kılma yetkisinin sadece ALLAH'a (Celle celaluhu) ait olduğuna inanan ( tevbe / 31 )
33 ) Mü'minleri bırakıp da kafirlerle dostluk kurup, işbirliği yapmayan ( maide / 51 )
34 ) Bey'at bağı boynunda olduğu halde Müslüman oluşunun ve Müslüman kalışının mücadelesini veren ( nisa / 59 )
35 ) Tağutun yolunda savaşanlarla savaşan ( nisa / 76 )
Dar'un nedve mahiyetinde olan her şeye karşı çıkan bir mücahid'dir.

36 ) Dininden dönerek mürted olmayan ( maide / 54 )
37 ) ALLAH (Celle celaluhu) ve resulüne muhalefet eden hiçbir ferdi ve topluluğu sevmeyen ( mücadele / 22 )
38 ) Dost olarak ALLAH'ı (Celle celaluhu) resulünü (sallallahu aleyhi ve sellem) bir de ilahi emirleri ayırt etmeksizin hepsine boyun eğen mü'minleri seven ( maide / 55 )
39 ) Küfrü sevenlerden birini (velev küfrü seven babası dahi olsa) sezerse derhal irtibatı kesen ( tevbe / 23 )
40 ) Mü'min'lere karşı mütevazi, kafirlere karşı onurlu ve şiddetli olan ( maide / 54 )
Din, akıl, nesil, can, ve mal güvenliği sağlanmadıkça adalet ve huzurun gelemeyeceğine inanan bir ALLAH (Celle celaluhu) askeridir.

Özet ile, faaliyetleri ile, çevresi ve zemini ile bir Müslüman budur.Bizi böyle anlatan kitabımız KUR'AN'I KERİM'dir. Kimliğimizi tanıdığı halde bize fitne diyenler oluyorsa, uzatsınlar onların ellerini öpeceğiz!... Çünkü o ithamı alanlar ALLAH'a (Celle celaluhu) hamd etme makamında bulunurlar.
Mesaj20.08.2009, 13:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

csstore yazmış:
osscanavari yazmış:
gureltekel yazmış:

Sizin amacınız Para!

bizim amacımız paraysa senin amacın da sürünmek, ezik gibi bir köşede ölmek.

hahahahahahaha iyi güldürdün beni ayakta alkışlıyorum seeni.. Biz mi ezik gibi bir köşede ölücez, yoksa allah inanıp inanamadığı belli olmayan siz kafirler mi ? Wink
Mesaj20.08.2009, 13:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

dünya malı dünyada kalır.. paraları mezarınızada kazın.. =).. iman ederek ibadet yaparak öte dünyada zorluk çekmeyiz.. para kimin umrunda Wink

raffinery ben =)
Mesaj20.08.2009, 13:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
Konu Nasa ,siz pırasa
Nasanın araştırmasında yorumlarda bulunun
Özelden arkadaşlar.

Ayrıca
Şuanki başlıkların hiçbiri onaylanmadı.Ve üstüne tartışma yarattığınız için,bazı isimler 1 saat banlandı
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=120978
Önceki mesajları göster: