Hoşbulduk.
Öncelikle şunu söyliyeyim benim açtığım kişisel bir başlık değil, toplumsal bir başlık.
Bir yer için herkesi düşünüp o yeri kalkındırmak kişisellikse bizim burda site açmamızda bir suçtur.
Neyse kişisel başlık diyenlerin gözünde kişisel başlık olsun ne diyeyim.
@aslankent
Kimsin bilmiyorum ama bir şikayetin varsa Moderatörlere bildir.
Tartışmanın anlamı yok, tartışmayada yol açan cümlelere..
--
Arkadaşlar artık hoşgeldin mesajlarını kesersek iyi olur başlık kilitlenebilir her an.
Gelelim asıl konuya, çözüm önerileri..
Bugünlerdeki en büyük sorunlardan biri..
- Bazı kullanıcıların seviyesiz 10'larca başlık açması ve aynı durumda 10'larca başlık açıp reklam yapması.
Buna bir çözüm önerileri üretebiliriz.
Bu başlıklar silinemiyeceğine göre kendi çabalarımızla birşeyler yapabiliriz. Öncelikle söyliyeyim ki bir bölüme 10-20 tane başlık açan bir insan bence laftan anlamaz. Laftan anlamıyacağı içinde uyarmanın anlamıda yok. Moderatörler gördüğünde zaten kilitliyorlar başlığı. Biz üyeler ne kadar uyarırsak o başlık o kadar yukarı çıkar ve hem forumun zararına hemde o kişinin yararına olur. Bırakalım o başlıklar dursun, zaten zamanla onlar alta inip unutulacaktır.
Üstteki sorunun bir yandan yemişi daha..
Örneğin öneriler bölümünde '' forum haricinde öneriler sunun '' denilmekte. 1 kere uyarılır tamam, uyulmadı 2'inci kez uyarılır tamam, yine uyulmadıgında iş Moderatöre bırakılması. Gerekirse kanıtıyla.
Yardım istenildiğinde..
Örneğin bir kullanıcı yardım istiyor, yardım edecek kişi o konuyu tam bilmiyor ama yinede cevap vermek için cevap veriyor. Bence bu yanlış, o konuyu tam olarak biliyorsan tam olarak o mesajı sonuna kadar yazarsın, bilmiyorsan ki illaki yardım ediceksen forum'da ararsın o başlığa yönlendirirsin, o'da olmazsa başkalarına bırakırsın ki doğru yardımda bulunulsun.
Forum'da daha bir çok şey var konusulcak.
Benim aklıma gelen şimdiki bunlar. Amacım sadece Bedava-sitem için birşeyler yapmak, çaba göstermek.
Rant peşinde olmak falan değil.
Hepimiz söyliyelim, çözüm önerileri belirtelim.
Unutmayın ki hepimiz çaba gösterirsek Bedava-sitem eskisine döner. Hazır durmakla değil.