Yazar |
Mesaj |
-
oyunskor
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.08.2009, 08:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dersim-online adam ol sonra geç karşıma ______________ asıl güç güçlü gösterilmek değildir, asıl güç güçlü olmak dır.
Oyunskor |
|
↑
|
|
|
-
dersim-online
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.08.2009, 11:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
11 yaşındasın adammısın pejo sen sütünü iç git yat adam olcakmışım sen bs ye neden geliyonki ne pk yarıyon anca içerik çal millete laf at!! ______________
Dersim-Online Yeni Tasarımla Karşınızda! |
|
↑
|
|
|
-
ask-sozlerin
Acemi Üye
|
19.08.2009, 12:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aksine yeni bir üyenin daha çok ihtiyacı vardır foruma. Soru ve sorunları olur. Bunları paylaşmak zorundadır. |
|
↑
|
|
|
-
clup-firat
Acemi Üye
|
19.08.2009, 13:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben bu siteyi yeni açtım ama önceden sitem vardı ve sitem tanınıyodu onu sildim kimseyede söylemiyorum ama forum kuralarınıda iyi biliyorum nasıl olucak şimdi |
|
↑
|
|
|
-
oyunskor
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.08.2009, 14:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sende git içkini sarhoş ol git gece hayatına ben sütümü içiyiom yatıom sende bunları yap pejo arabası (hemde çift tekerli ) ______________ asıl güç güçlü gösterilmek değildir, asıl güç güçlü olmak dır.
Oyunskor |
|
↑
|
|
|
-
chitter
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.08.2009, 15:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oww konuda dünya savası cıkmıs gırmeden cıkalım
|
|
↑
|
|
|
-
oyunskor
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.08.2009, 08:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kim çaklmıssa siteni elin4e sağlık ______________ asıl güç güçlü gösterilmek değildir, asıl güç güçlü olmak dır.
Oyunskor |
|
↑
|
|
|
-
dersim-online-demo
Acemi Üye
|
20.08.2009, 08:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
lan dengesiz işine bak böyle zamanlarda şaka yapılmaz o kadar emek verdim |
|
↑
|
|
|
-
oyunskor
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.08.2009, 08:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dersim-online-demo yazmış: lan dengesiz işine bak böyle zamanlarda şaka yapılmaz o kadar emek verdim
ALLAH cezanı verdi büyüksün die beni aşşağladın olacağı oldu bak hanni siten nerde ______________ asıl güç güçlü gösterilmek değildir, asıl güç güçlü olmak dır.
Oyunskor |
|
↑
|
|
|
-
hackerfiriend-anl
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.08.2009, 08:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence 15 gün daha iyi olur hem bu sürede sitelerini yapıp forumu tanırlar ______________
|
|
↑
|
|
|
-
ndhenka
Acemi Üye
|
21.08.2009, 09:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence Çook Kötü Olur Ayrımcılık Olur Bundan Eminim Şahsen Ben Olsaydım Böyle Derdim Tr.GG Girdik Foruma Yazı Yazamıyoruz Sitemi Geri Silerdim Saten '' De BS Böyle Bir Şeyi Tahminim Kabul Etmez |
|
↑
|
|
|
-
dersim-online
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.08.2009, 10:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kiminkini kabul etmişki bunu kabul etsin ______________
|
↑
|
|
|
-
dost7-a
Aktif Üye
|
21.08.2009, 10:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Destek21 |
|
↑
|
|
|
-
dersim-online
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.08.2009, 15:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu kim ne dedide oldu ______________
|
↑
|
|
|
-
berkayoyunlarchat
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.08.2009, 17:48 (UTC) Mesaj konusu: Siteme Daha Çok Kişi Girecek Sözlük Yardım Ediyor bana |
|
|
Siteme Daha Çok Kişi Girecek Sözlükler Yardım Ediyor bana hep kişi 217 kişi gelmiş daha ne isteyim anket ende oho çok var gel diyeceğim yok ister gel ister gelmeyin hergün sözlüklere girince oluyor sözlük ekleyin çok kişi gelsin sitenize yaw ben üzülüyorum size aslında neden bukadar az kişi geliyor diye ama sizin için korkunç bişey yaw siteyi güzelleştirdim xat sitemede çağırcam çoğalcak çağırcam çoğalcak çok gfüzel sitem ve örnek olmasada olsun size söleceğim şey sitenizi chat ekleyin 2 tane ekledim sözlük ve chatı de yakında herkezinden 1000kat olacak moderatör olacam ben forum paylaşmam 12dir ben sitemi 5 yıl kalmasını diliyorum 1.yılı geçti bile reklam yok virüs atılmaz chat koymam için şifre alıyım ve para asla asla istemez paragöz değilim ve sakında vermeyin lütfen şifre çalıcı değilim anlayın ben iyi birisiyimdir ve doğrucuyumdur sakın ama sakın virüs atmayın mahçup olurum ve size atarım şey siteme girin çoğalsın çoğalsın üye olan altıncı kişiye benimkisi gibi 2tane blog 1 tane moderatörlük bir tane Siteme Hoşgeldiniz Yazısı 3d li yazı ve güzel yazılar olacaktır bu kampanya kaçmaz |
|
↑
|
|
|
|