Naber |
iyidir |
|
[ 4 ] |
iyidir senden |
|
[ 13 ] |
|
Toplam Oylar : 17 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
csstore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.08.2009, 17:37 (UTC) Mesaj konusu: Bedava Sitemi Ezen TRGG |
|
|
"Bedava-Sitem'i Ezen TRGG" diyerek fazla gaza gelmiş olduğumu göstermek istemem, sadece slogan xD
toplamda nerden baksak 1-2 aya yakın zamandır uğraştığım baş belası lanet-illet şeyi bitirdiğimi açıklamak isterim xD
tamam sitede herşey güzel ama tek istediğim kodlarımı çalmayın abi xD
bildiğimiz orjinal butterfly tasarımını jquery ve dom ortamlarında alt üst edip kafama göre bişey çıkardım :
www.butterfly-deneme.tr.gg : kendisi çok önceden yenitema'da tasarım deneme sitesi olarak açtığım sitemdir. sonradan yerini csstore deneme tahtalığına bırakmıştır. en son sadece kendi manyaklıklarımı denediğim bir tahta haline dönüşmüştür xD
belki red, iceblue gibi dandik tasarımları da yola getiririm bi ara diye düşünüyorum xD
neyse ben epey gaza geldim daha fazla sayıp sövmeden siteye girin yorumları buraya bırakın ki konu üste çıksın xD ______________
|
|
↑
|
|
|
-
bin907
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.08.2009, 17:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Senden beklerdim zaten böyle birşey
çalışıp sağını solunu değiştirmen çok güzel düşünülmüş ama eski tema daha bi düzenli duruyordu orası ayrı
eline sağlık ______________ Svadyan Medya Ajansı |
|
↑
|
|
|
-
bin907
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.08.2009, 17:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dip not: içerik değiştirme ve başlık yazısı değiştirme sistemini her baba yiğit yapamaz...tebrikler kardeşim ______________ Svadyan Medya Ajansı |
|
↑
|
|
|
-
csstore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.08.2009, 17:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bin907 yazmış: Senden beklerdim zaten böyle birşey
çalışıp sağını solunu değiştirmen çok güzel düşünülmüş ama eski tema daha bi düzenli duruyordu orası ayrı
eline sağlık
xD sabahtan beri uraşıyom walla çok yıprattı xD ______________
|
|
↑
|
|
|
-
csstore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.08.2009, 17:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya şu reklama son bi ayar ypaıcam firefoxda çıkmıyomuş puh lanet olsun dur ben geliyom yarım saate xd ______________
|
|
↑
|
|
|
-
bin907
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.08.2009, 17:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
csstore yazmış: ya şu reklama son bi ayar ypaıcam firefoxda çıkmıyomuş puh lanet olsun dur ben geliyom yarım saate xd
reklamı düzelitrsin en kısa sürede..
yani kimse reklam nerde demesin ______________ Svadyan Medya Ajansı |
|
↑
|
|
|
-
butterfly-deneme
Acemi Üye
|
18.08.2009, 19:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bin907 yazmış: csstore yazmış: ya şu reklama son bi ayar ypaıcam firefoxda çıkmıyomuş puh lanet olsun dur ben geliyom yarım saate xd
reklamı düzelitrsin en kısa sürede..
yani kimse reklam nerde demesin
aynen öyle zaten şimdi mecburen reklamı orjinal haline getirmek zorunda kaldım.
tüm tarayıcılarda gayet güzel header'ın üstüne çıkmıştı. firefox yüzünden şeyettim yani xD ya bu iframe değil de diğer "hayatının erkeği .." bilmem ne tarzında olan reklamlar çıksa daha iyi oluyo o zaman sorun çıkmıyodu xd |
|
↑
|
|
|
-
raffinery
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.08.2009, 19:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eline sağlık.. walla helal olsun bunu yapmak kadar uğraşması war |
|
↑
|
|
|
-
csstore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.08.2009, 19:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ilk etapta butterfly'ı evcilleştirme çabasıydı. o oldu. sonra özelleştirilebilmesine taktım kafayı. başlık yazısını değiştirtmeyi yaptım. içerikleri de değiştirtmeyi kafaya takmıştım ama bs reklamı sorun çıkardı ve bikaç hfta filan erteledim yine. en son bu sabah geldi aklıma bişeyler. bs reklamından oturdum içerikten çıktım xD.
içeriği ilk başta yapamamamın sebebi:
jquery'de $("input").val() diyince inputtaki yazıyı alıyo ve bu basitti.
ama $("textarea").val() olmadı sorun çıkardı. içeriği textarea yardımıyla düzenlettirrtmek en mantıklısıydı ama bi türlü olamadı xD
en son dedim tamam bari içeriği de inputla düzenlettirteyim. ama o da tüm günümü aldı. biri oluyo biri olmuyo falan derken en son her bir sayfayı özelleştirilebilir yapan kodları kendi içerisine koymak geldi aklıma. tüm gün bunaltıdan patlama aşamasına geldim en son işi çözünce rahata erdim en son yine bi firefox yüzünden bs reklamı düzenlemesi yaptım ve olay tamamlanmış oldu XD ______________
|
|
↑
|
|
|
-
chitter
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.08.2009, 20:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Helal Olsun |
|
↑
|
|
|
-
csstore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.08.2009, 20:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
saols dX ______________
|
|
↑
|
|
|
-
lifecity
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
csstore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.08.2009, 20:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
lifecity yazmış: Ya Hacı Site Manyak Olmuş , Özellikle O İçerik Değiştirme Kısmı Mükemmel Kendimi Birden Wikipedia ' da Hissettim
bunun temel şeysini hzırlarken wkipedia den esinlenmedim deil zaten xD hatta başlangıçta bi şey vardı mesela kenarında edit vardı küçük öyleydi xD ______________
|
|
↑
|
|
|
-
csstore
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.08.2009, 20:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ama buradan belirtmeliyim sanırım : millet bunu yzdığım yazıyı herkes görebiliyo sanıyo sanırım xD bu sadece javascript. burdaki çalışma sistemi zaten cookie ye dayalı. yani olan biten sadece kendi bilgisayarında oluyo. kullanıcıya özelleştirilebilirlik işte xD herkes kendine özel bişey görüyo. herkes birbirinden farklı.
ve son olarak html kod girilebiliyo kutucuklara. aman bozmayın da sonra bilmem kaç yüz yıl boyunca cookie'nin silinmesini beklersiniz dermişim. cookie ayarlarından benim cookie'yi sildin mi düzelir. xD ______________
|
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
18.08.2009, 21:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
way tebrikler kardeşim çok saçma ama çok iyi olmuş ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
|